-
Bohužel máš pravdu je jedno jak si to odůvodnili ale je zajímavé kolik lidí se uchýlilo ke stažení. Takhle to začíná a potom to končí nářky proč zrovna ta a ta hra nevyšla na PC. Pokud vim tak PC demo vyjde 1.3. takže vymlouvat se na to že si to nemůžou před koupí vyzkoušet je k ničemu.
-
jak tady čtu ty komenty o stažený betě tak ať se potom pcčkáři nedivý že jim nevychází hry a že některý pc verze zruší ea games ještě zruší pc verzi crysis 3 a budete brečet jak haranti
-
To může říct jenom někdo, kdo nemá komp na to, aby to rozjel na slušný rozlišení *2*
-
Prosím? Myslíš jako v těch 720 pixelech na výšku. Aha tak to jo.....
A MP je to co tyhle hry prodává na singlu už se dávno nevydělává. Pokud samozřejmě nepočítám hry jako ME2, Diablo3 atp. -
na konzolach to ma lepsi grafiku nez na PC *2*
-
Aha.Tak demo,multiplayer....No to je zoufalost.Nejdriv jim nekdo z beta-testeru vynesl kyzeny titul a oni misto toho aby okamzite vydali odladeny singl demo,tak tohle.Jezisi,tomu nemuzu rist jinak,nez "posrali co mohli"Co se bety tyce,zabugovany samozrejme,ale nazory,ze je to horsi grafika nez jednicka muze rict jenom idiot,nebo blb s sesti dioptriema...
-
ta hra je totalna petarda *8*
-
aaa blb, co si prave zaviroval kompa :D
-
a to z něho nedělá piráta?
-
A ten pirát sa volal Cevat Yerli *1*
-
Pro tebe je 200kb/s hrozně málo ? To je moje max rychlost *1* *2* *5*
-
já sem třeba taky majitel stejšnuplej už od jedničky:) a tu betu ti fakt nezávidim, páč je to absolutně nehratelný. kupuju jedině na pleje:)
-
přesně ... nemá ěkdo info o demu na tu moji tlustou bedýnku?
-
Beta sla pouze pod dx9,takze finalni hra by mela vypadat minimalne jako prvni crysis.Jinak taky mi prijde ,ze nebyt nano obleku ,tak je to uplne jina hra co nema s crysis moc spolecneho.
Celkem me zklamal ten priklon k vetsi arkadovosti a mensich linearnejsich map.
Chapu,ze chteli zemnit prostredi,ale proc museli z toho udelat takovy koridor.Ach jo -
tak demo je hlavne dulezity tim, ze si vyzkousis jak ti pujde hra
-
asi tak nějak, jednička se mi líbila příběhem, co jsem hrál Betu, tak příběh veškerý žádný...
-
No tak vzhledem k tomu jaký s tim mají tady lidé problémy bych být tebou o závisti nepsal.
-
no, ta Beta bude ještě rozdíl oproti finální verzi. Pokud chceš soudit betu, tak na první díl grafikou nemá. Finální verzi hodnoť až bude. PS: kdyby to vyšlo jako nová hra tak OK, jako pokračování Crysis mě to zklamalo, hodně konzolové...
-
Mě to jede 750kilo což je max mojeho netu, snad taková rychlost vydrží
-
ááá zavistivej majitel plejstejšnu :D