-
je to len premenovany .bmp obrazok :)
-
Lituju zoufalců, kteří si tenhle bordel stáhli a spustili na svém PC.
-
To nedali na net pirati ale tester primo z cryteku :D
-
Jde to, ale tahá to teď děsně pomalu :( nějakých 200kB/s max a jeste pred chvilkou to jelo 1MB/s. Mam 32bit visty
-
taky mi to pise, ale pameti mam dost
-
Tak když to je americký obchod tak se dalo čekat že spustí jen servery v Americe, ale třeba se to ještě zlepší časem
-
Me taky ne, zkusil jsem to na notasu a tam to jde, ale ten je zase na tuhle hru slabej sakra
-
Asi mas malo pameti
-
Ber nebo nech byt, tvuj problem. Z komentu na jinem foru to pry ani na xpckach nejde :D V kazdem pripade na me 32bit win7 to jede pekne v dx11, jen docela vysoke pingy na ty americke servery :(
-
Když na to kliknu, napíše to "this program is too big to fit in memory"
-
na 32 bit. to nejde :D:D:D::D , FAKE jak prase!!!!
-
sice to pirati dali na net a ja si to stach ale ta hra je upe goooood grafika jak cip doporučuju vam to *3*
-
*1* a kdyby tu nekdo predtim napsal ze to na 32bit verzi nefunguje. tak reknes co? ze to jede jen na 64bit *1* bych rek ze je to FAKE a takovy bordel si do PC ja nedam.
-
Je to 32bit verze, pro 64bit operacni systemy jsem to nesehnal, snad se to objevi pozdeji
-
Bojová zebra, přemejšlej trochu.
-
nejde to no, Stejně je to blbost nějaká.
-
Ono to asi nefunguje vubec *1*
-
ta hra libit se (^_^)
-
mno na 64bit to nejak nefunguje *10*
-
hmm .. co nevim jako ostatni ale na MP zrovna u Crysis zvedavy nejsem .. to nemohli udelat SP i MP demo at vime jestli koupit ...