Přejít na výpis diskuzí
Demo Driver: San Francisco vyjde už zítra – ne však na PC
9.8.2011 | Petr Poláček
91 příspěvků
-
z výšky sa im na to vysr*ť! Porsche, Audi, Mercedes, Lamborghini.....to aj tak nie je Driver! NFS čo sa chce tváriť ako GTA, ďakujem neprosím - ani zadarmo!
-
no ak já svý demo budu mít tady http://onlivefans.com/news/driver-san-francisco-coming-to-onlive-on-august-30th/796/ *3*
-
Poslednich par dilu ze seri byli pekne kokotiny a oni to ted zabijou ze neudelaji ani demo.... Neda se rict ze jsem chtel hru 100% kupovat ale pri stehovani mi odesel xbox (legracni byla to jeste prvni revize *1*) a ja se na hru pomerne tesil, spolehani ze si budu moc hru osahat pred koupi byla fajn protoze se mi nezda uplne ten system "prepni se kam potrebujes" vypadalo to pro me celou dobu spis neco jako pokus "podivejte se od tohodle dilu budeme jako GTA" taky to znelo cool a byl to prusivh kterej se jen s kazdym dalsim dilem stupnoval tedkon kvuli duvere k tedle seri chte nechte sahnu po warezu *7*
Moc spatnejch faktoru se seslo najednou nechapu proc se tak boji vydavat demo dit ho klidne muzou vydat az potom co bude crack a ozanimt jen suse "demo na pc bude opozdene kvuli zamestnanosti teamu" nebo tak neco... *16*
A neco pro redakci UDELAT BLOKOVANI SLOV DO DISKUZE JE SICE FAJN NAPAD ALE NE ZE PAK CLOVEK NEBUDE MOC NAPSAT ANI PRU$ER. Chapu ze slovo $er tu nechcete ale delat omezeni ze cokoliv kde bude $er se neda odeslat je dost na h()vno. -
Driver je proste klasika ale už sa od toho nedá čakať jednoduchosť ako v prvých dvoch dieloch. S tým že by boli všetky diely okrem prvého Drivera prepadáky sa nedá súhlasiť tak ako tu niekto porovnáva Drivera s GTA a Saints Row pretože ide o 3 rôzne hry avšak sandboxový štýl hry je podobný. Prvé dva diely Driver sú inšpirované starými americkými filmami s poriadnymi naháňačkami v muscle kárach zatiaľ čo prvé GTA boli stavané na ilegálnych činnostiach, krádežiach aut a obchodoch mafie. Až s Driv3rom to začalo vyzerať ako klon GTA3. A ak by boli Driver hry prepadáky nezískali by si toľko ľudí aj napriek tomu že Driv3r a Parallel Lines neboli úspešné ako tie prvé dva avšak aj Driver aj GTA sú veľmi dobré hry a už sa pomaly teším ako San Francisco bude vyzerať vo finále.
-
vyvojari s asi nevsimli na cem vyviji ;). Ne ze by me slo o tuto hru ale o herni situaci celkove. Omlouvam se za preklepy a chyby-pisi z mobilu.
-
Demo Driver: San Francisco vyjde už zítra... hej slušné, aspoň si zkusím jaké to bude!
ne však na PC... a ku*va!
proč ne pro PC do **** ***** **** ***! *16* -
-
a to ještě nevíš, že až budou příště slavnostně oznamovat "zítra vyjde nový díl Drivera", tak už ne na PC *2* *1*
-
-
At si ho na PC nevydavaj. Stejne by tohle uz asi priste nikdo nehral. Pristi Driver bude tak max na mobily. Skoda, ze tu ochranu nedaj na PS3 , kde PSN vecne nejde. To by tu hru nemohli hrat PSkari vubec, nam staci mala "uprava" a pujde i bez netu :))
-
-
-
Nemá se k tomu ani smysl vyjadřovat, jako každej driver (kromě prvního) to bude propadák. Fakt jeden díl horší než druhej, zatím my to vždicky přišlo jako laciná, béčková napodobenina GTA, a to je přesně ono, tu hru si koupí fanoušci GTA, aby měli nějakou sandboxovku v ulicích, než vyjde GTA V popřípadě Saints row III. Pro ostatní lidí je to zbytečná koupě protože by tu hru stejně smazaly z HDD ještě před půlkou příběhu (což při dnešní kvalitě her znamená po čtyřech hodinách *1* ) takže kdo si to bude chtít zahrát tak si to stáhne...
-
-
A právě proto je demo potřeba. Vím, že předchozí díly (souhlas, kromě jedničky) byly sra*ky, ale toto by mohlo být dobré. Ale protože není demo, nemám důvod ke koupi. Holt počkám na recenze.
-
-
__ ______like a_____ ______ _______ ______
|___ |_ ___ ___ __ ___ __ ___ _____
| ___ |_ __ _______ ___ ___ __ ____ ___
| ___ |__ __ ____ ________ ___ ___
|_ |___ ___ ________ ___ ___ ____ ______ .... -
-
jj no asi tak nějak...
-
-
_/_/_/ _/_/_/ _/_/_/ _/ _/ _/_/_/_/ _/_/_/ _/_/_/
_/ _/ _/ _/ _/ _/ _/ _/ _/ _/ _/
_/ _/ _/_/_/ _/ _/ _/ _/_/_/ _/_/_/ _/_/ no more games liki this one...
_/ _/ _/ _/ _/ _/ _/ _/ _/ _/ _/
_/_/_/ _/ _/ _/_/_/ _/ _/_/_/_/ _/ _/ _/_/_/ -
ta jehich slavná orchana byla cracnuta za půl dne
-
-
Ta jejich slavná ochrana, pokud vím, vydržela necracknutá asi 2 měsíce
-
-
V případě HAWX 2 dodnes, i když se mě teď spousta chytráků bude snažit přesvědčit o opaku.
-
-
hawx 2 není cracknuté ale jsem přesvědčen že to není ochranou ale že zafungoval nějaký jiný faktor...
-
-
už sem to tu psal, tam to bylo řešený domluvou. V případě Darkspore netuším..
-
myslim, že ten samý faktor zapracoval u Darkspore :)
-
-
-
-