Pokud chcete přidávat komentáře, musíte se:

Registrovat nebo Přihlásit
  • Trochu mě mrzí, že jsem si přečetl, že Cloudovy vzpomínky nejsou jeho, ale moje chyba no, když to čtu... Nevím jestli to v článku muselo být... Jo, jsem neandrtálec bez znalosti předlohy. První část mě neskutečně chytla, těšil jsem se na rozplétání příběhu. Ale zas tolik jsem se toho nedozvěděl... doufám 😉.. a taky doufám, že plná hra bude v performance vyladenejsi... Tohle je děs a 30fps už nedám 😞

• cms.sarka-tmejova

Tak doporučuju dohnat aspoň s tím předloňským remasterem Crisis Core, je to fakt minispoiler a SE zřejmě dost sází na to, že všichni vědí co, kdo, kde :) 

• A hotovo 😄 to je teda věc... Jsem ještě natesenejsi a nic zkaženo nemám. Paráda... i když smutná no... A Tifa když Cloud vypráví v tom demu?? To jsem zvědavej jak si to pak vyříkají...

• Jo, to bych měl. Rozhodně nemám nic zkaženo. Těším se co bude dál 😀 

• njn, mohli to dat do spoileru ale to je len nakusnutie toho co bude nasledovat vlastne...

holt, pevne verim ze casom to pride na PC a kto si pocka, ten sa docka - s dobrym PC to da aj na 4K v 60 FPS ..... s naj grafikou co ta hra ponukne.

• romankubanektisc

Po překvapivě výborném Final Fantasy VII Remake toto nové demo rozhodně vyzkouším. Sold Šárko 😉

• jack

Prosím, vysvětlí mi někdo, proč se tvůrci rozhodli, že neexistuje návaznost prvního a druhého dílu přes uložený save? V druhém hrají jiní hrdinové? Děj nenavazuje? Nebo v prvním díle žádné rozhodnutí, které by ovlivnilo další děj,  udělat nemůžete? Nejsou tam RPG prvky, které by pokračovaly v druhém díle? Jak na tom byla původní hra, která se hraje v celku?

• Já měl za to že JRPG jako FF7 nejsou RPGčka a žádný rozhodnutí co by měly na děj vliv neumožňujou. FF15 to tak mělo, byla to akční hra.

• Derp_1337

Proč to nepůjde? Protože by to vyžadovalo práci navíc. 

A Square Enix očividně tlačí na co nejdřívější vydání, a tak od od toho upustili.

Ono je vidět i na jiných místech to, že SE to osekává, kde se dá. Když hráči porovnají grafiku, tak FF7 Rebirth vypadá o trochu hůř než FF7 Remake. Samozřejmě je ještě možné, že ve finální verzi hry to bude vypadat jinak, takže uvidíme.

• podle mě je to prostě lepší kvůli vybalancování hry. Lidi kteří nagrindili v remaku vše co šlo by měli prostě nudný zážitek 

• Derp_1337

Tak ono by se to vždycky dalo nějak vybalancovat... ale jak jsem říkal, chtělo by to od vývojářů nějakou práci navíc.

Pokud chcete přidávat komentáře, musíte se:

Registrovat nebo Přihlásit