Pokud chcete přidávat komentáře, musíte se:

Registrovat nebo Přihlásit
  • Starej dobrej Descent :) vypada to dobre.
  • Doporučuji na GOG za 9,99$ DARKSTAR ONE. A pobavíte se královsky.
    • zdeeneek
      A nebo sehnat nekoho se starym Levelem - bylo to tam jako plna hra.
  • descent
  • bude čeština nebo slovenština?a taky je to docela naročné na comp
  • eeee na starlancera to nemá
  • byl jsem v alfa celou dobu jsem cekal kdy neco noveho pridaji.. kdy se zmeni pristup k ukolum.. kdy se neco stane.. tak moc jsem doufal a tesil se... malem jsem i dal penize.. ale nastesti jsem nedal.... takhle to melo vypadat ve stadiu ohlaseni a ne pred vydanim... jejich tempem by hra byla dodelana za dalsi 4roky... sorry ale takhle se neda delat ani nezavisle...
  • Menorri
    Pro mně celkem příjemné překvapení.....hru jsem čekal víc do odlesku X3 Terran...ale ono ho*** ho*** slavný soude *15* ....zítra bych velmi rád vyzkoušel demo ale hned jak jsem chtěl demo stáhnout tak mně zarazila ač nepřekvapila nutnost registrace......jsem to jenom já koho naprosto se** registrace do každé pí**? *16*
  • Chce to ještě hodně práce.
    • to jo, jinak jsem to taky zkusil a z videa mi to přišlo takové jednoduché, tak jsem to dal na hard a tu misi jsem nedohrál, ke konci mi došlo palivo a náboje a nemohl jsem skoro letět tak mě zničili, zatím spokojenost uvidíme, jak to bude dál
  • risa2000
    Docela zklamání. Po tom podcastu, kde se to probíralo jsem zkusil alfa verzi, ale bylo to nezajímavé a nudné, tak jsem to po chvíli zase odinstaloval. A teď se dívám, že, aspoň podle těch videí, to demo vypadá dost podobně.

To první video má 16 minut a po prvních 3 minutách jsem to vypnul. Trailer na DeusEx měl 5 minut a pouštěl jsem si ho několikrát. Možná v té hře je něco, kvůli čemu to rock paper shotgun chválí, ale z toho videa to není vůbec vidět.
  • Vidlec
    Descent, jasnej Descent...
    • DangerousDave
      jop, tiež ma to napadlo ... i keď som hral iba Descent 3 (žial ma neskutočne nudil).
      • Descent 3 byl ze série nejslabší. Zkus první dva díly. Btw, pokud je tahle hra něco podobného jako Descent, tak určitě vyzkouším. Her (nejen) tohoto typu je jako šafránu.

Pokud chcete přidávat komentáře, musíte se:

Registrovat nebo Přihlásit