Přejít na výpis diskuzí
Demo vesmírné střílečky Miner Wars 2081 čeká jenom na vás
31.7.2012 | Petr Poláček
30 příspěvků
-
ta videa me nejak nepresvedcila....sedite v divnem necem a sestrelujete divne neco
-
Vypadá to otřesné a nudně
-
Díky nechci
-
-
Proc mu davate minuska??? Videli jste ty videa??? :D Ja vim, je to ceskoslovensky :D Descent v modrym :D
-
-
Poslední podobná hra co jsem hrál byl Descent...
-
Pro mně celkem příjemné překvapení.....hru jsem čekal víc do odlesku X3 Terran...ale ono ho*** ho*** slavný soude *15* ....zítra bych velmi rád vyzkoušel demo ale hned jak jsem chtěl demo stáhnout tak mně zarazila ač nepřekvapila nutnost registrace......jsem to jenom já koho naprosto se** registrace do každé pí**? *16*
-
Docela zklamání. Po tom podcastu, kde se to probíralo jsem zkusil alfa verzi, ale bylo to nezajímavé a nudné, tak jsem to po chvíli zase odinstaloval. A teď se dívám, že, aspoň podle těch videí, to demo vypadá dost podobně.
To první video má 16 minut a po prvních 3 minutách jsem to vypnul. Trailer na DeusEx měl 5 minut a pouštěl jsem si ho několikrát. Možná v té hře je něco, kvůli čemu to rock paper shotgun chválí, ale z toho videa to není vůbec vidět. -
byl jsem v alfa celou dobu jsem cekal kdy neco noveho pridaji.. kdy se zmeni pristup k ukolum.. kdy se neco stane.. tak moc jsem doufal a tesil se... malem jsem i dal penize.. ale nastesti jsem nedal.... takhle to melo vypadat ve stadiu ohlaseni a ne pred vydanim... jejich tempem by hra byla dodelana za dalsi 4roky... sorry ale takhle se neda delat ani nezavisle...
-
Chce to ještě hodně práce.
-
-
to jo, jinak jsem to taky zkusil a z videa mi to přišlo takové jednoduché, tak jsem to dal na hard a tu misi jsem nedohrál, ke konci mi došlo palivo a náboje a nemohl jsem skoro letět tak mě zničili, zatím spokojenost uvidíme, jak to bude dál
-
-
Doporučuji na GOG za 9,99$ DARKSTAR ONE. A pobavíte se královsky.
-
-
A nebo sehnat nekoho se starym Levelem - bylo to tam jako plna hra.
-
-
Je trochu divne ked to rozboostuje v tej trubke, potom narazi a ako keby sa nic nestalo...kazdopadne tento styl (podobny dark orbit) ma nikdy nebavil...