Přejít na výpis diskuzí
Demonstrace IllumiRoom vypadá působivě i podivně
30.4.2013 | Aleš Smutný
30 příspěvků
-
Jak jsem již psal na jednom nejmenovaném serveru - na jednu stranu je to zajímavé a krásné, na stranu druhou je to spíše matoucí a ne příliš efektivní pro budoucnost.
Ty efekty se mi velmi líbí, ale upřímně třeba u stříleček by mne to nemálo dezorientovalo ;). Takže nevím, z mého osobního pohledu je to velmi rozporuplné. Vše má své klady i zápory ;). -
Zajímavé. Asi bych si na to zvyknul.:)
-
dobré pro toho, který je na pozici pozorovatele, hráč si toho stejně asi moc nevšimne
-
-
To si nemyslim, nejsem zastance konzoli a myslim ze tento prvek neni o konzolich i kdyz je to zminovano k Xboxu. Kazdopadne vemte si jakou ma viditelnost oci. Dokazi videt uhel cca 200 stupnu, tedy i mirne za sebe (vedle sebe).
Uhle pouzivany ve vetsine her je pouze 90 stupnu, coz je znacne omezene vnimani prostoru. A diky tomu zarizeni by bylo mozne rozsirit prostor a vice stupnu a clovek muze lepe zareagovat. Prave FPS hry se casto hraji tak, ze clovek musi hodne otacet kameru, aby videl zda nejaky objekt je vedle neho nebo pod jeho nohama. To by z vetsi casti odpadlo a clovek by se opravdu mohl zamerit jednim smerem.
-
-
Chujovina...
-
Pokud mi ten ambientní LED projektor s centimetrovou čočkou přinese nextgen kinect v základním balení , nemuselo by to být imho od věci ...
-
Nebude se ten projektor odrážet v televizi? Sice jsou nové ploché obrazovky více antireflexní, než stará CRTčka, ale i když si zasvítím mobilem proti obrazovce, je to vidět. Co pak takový projektor? Jinak mi to ale připadá celkem rušivé. Toho pohybu pak bude okolo hodně a člověk se bude muset víc soustředit na střed.
-
-
Jestli si to právě při té kalibraci tu televizi neodečte a prostě tam nesvítí ;-)
-
-
Píkovina
-
to bude pecka.. :)
-
Celkem my to přijde na hlavu, kvůli tomuhle si pustíte film ve 4k ale na TV vám pojede malí zlomek obrazu jelikož zbytek bude na zdi okolo, tedy aspoň u filmů si myslím že rozšíření obrazu bude fungovat tak že vám část obrazu ořeže a pustí ho na TV a zbytek vám na zdech promítne projektor.
Působí to divně a u nás se to podle mě ani nechytne aspoň ne u filmů a čert ví kdy u nás za slušnou cenu budou UHD TV (4k TV). -
-
Filmy by na to musely být udělané (dotočené velké FOV druhou kamerou) = filmy na tom nebudou.
-
Pochopils to úplně špatně.
-
-
No nevim, snaha se urcite ceni, ale osobne me daleko vic zaujal oculus rift...