Přejít na výpis diskuzí
Demoverze Dragon Age: Inquisition nabízí šest hodin v singlu a neomezený multiplayer
16.7.2015 | Honza Konfršt
34 příspěvků
-
Doufám, že máš pravdu. DAI jsem ještě nehrál, ale W3 mě trochu zklamal. Utrpěl přesně ty problémy masivních herních světů, že se v tom rozplizl příběh (který nebyl nijak zajímavý tak jako tak).
-
Juu, ale chtelo by to demo pred vydanim hry no... a ne 10 let po! Ale je to zacatek :D
-
proč ne, dva roky po vydani už to nikdo nekupuje, takhle to pomuže nakopnout prodeje a hru "medializovat"
-
jedine kdyby odstranili homosexualni tematiku a nahotu
-
Demo? EA is that really you?
-
A já jsem měl vždycky za to že Bioware stavěl primárně na skvěle napsaných postavách... Navíc ta hlavní linie byla vždycky spíš jenom takový lepidlo těch vztahu atd.
-
jo me prislo taky jako zjeveni...zjeveni hlavne proto, ze jsem neveril, ze Bioware pouzili zase ten 1000x omlety koncept: prekecej nekolik frakci, aby se stali tvymi spojenci a ktery aplikovali snad u kazdeho sveho RPG od dob NWN1
-
Nesouhlasím, ale rozhodně DAI>W2, do vydání W3 mi přišlo DAI jako zjevení. Hlavně to jsou ale totálně odlišné hry, které nabízejí úplně jiný styl hratelnosti i příběhu.
-
EA se snaží, refund tam mají mnohem déle než Steam.
-
Dragon Age: I > Witcher 3
-
Super! Aspoň konečně zjístím, kam se to po těch patchích posunulo a nedejbože si to i koupím. Ale u MP si vyhraju i tak :)
-
Cože? Demo, to není možné. Ještě navíc od EA a Originu asi mám delirium a něco se mi zdá, nebo jsem se vrátil o deset let zpět. *1*
-
Už zkoušim. už zkoušim
-
Poněvadž mp v této hře je F2P záležitost. I tak jsem rád že vydali demo.