Přejít na výpis diskuzí
Demoverze Last of Us nás provedla zamořeným Bostonem
25.4.2013 | Miloš Bohoněk
91 příspěvků
-
Musím se přiznat, že současným "ps-čkařům" i závidím *2* Hry od Naughty Dogu byly srdcovky už od Crashe a jejich nový nastolený trend rozhodně můžu (malinká zkušenost s Uncharted 2).
Bohužel na hry není tolik času ani nálady a kupovat playstation kvůli třem čtyřem hrám se moc nevyplatí. Mnu co už *9*
*15* -
Ty seš tak maximálně transsexuál nebo hermafrodit.
-
Skoda ze se taky nevenujete demu Soul Sacrifice: http://spokojeny.blogspot.cz/2013/04/soul-sacrifice-demo.html
Jinak co se TLoU tyce, tak jsem nedockavy od prvniho oznameni a cim vic vim, tim vetsi se mi to zda byt bomba. Tohle studio je nesmirne talentovane. -
Přeloží mi to někdo?
-
v mém obývaku se nejspíš teprv ten křemík narodí :D
-
jak v čem samozřejmě.. chytří lidé se nechají motivovat, hlupaci dokážou ubližovat
-
Mluví o dalsim dilu Uncharted, ten bude
-
Sorry kamo, tohle neni Crysis 3..ktery dojedes za pet hodin, na nejtezsi obtiznost.. Tohle ma singl na 13+ hodiny a znovuhratelnost je velka, pac pudou, po dohrani, pozapinat bonusy, jak je u Naughty Dogu zvykem;)
Toe je tezka kvalita, od kvalitniho studia. -
Další díl nebude.
-
Je to aspoň jedna z mála her, co ten příběh má, než jen bezhlavě tupě střílet !
-
Naughty Dog je jedno z mála studií co nemá ani jednu jedinou špatnou hru. Viz. Uncharted. Jsou celkem tři díly a ani jeden nemá chybu. Samozřejmě jednička už dnes není tak dobrá, ale stále má své kouzlo. Já se nemůžu dočkat na 4 díl, který podle mě vyjde na 100 % na PS4. TO TEPRVE BUDE ŘEŽBÁÁÁ ! *3*
-
hlavně se z toho nepo... takovou tunelovou srajdu fakt zavidet nebudu.... dohrajete to tak za 7 hodin a protože je to silně příběhová hra tak znovuhratelnost bude na bodu mrazu THUMBS UP *7*
-
Promiň. Nechci kritizovat ale tento příspěvek asi nikdo nepřečte *1*. Je to strašně nečitelný, interpunkce žádná. někdy mám potuchu, že lidi nechodili do školy *15*
-
na tuhle hru sem cekal asi 3 roky a ted mi odejde pred vydanim PSko!me snad jebne :)
-
ani ne, já jsem multiplatformní
-
Tak to je zlaty:). Samozrejme davam hned max obtinost, aby to melo poradny koule:).
-
PS a Xboxu jsem se sice dosud vyhýbal, ale už plánuji, že po vydání PS4 levně pořídím PS3 a budu mít na dlouhou dobu o zábavu postaráno :) to mi pak budou závidět kámoši vlastnící PS3, že mám všechny ty jejich oblíbené tituly ještě před sebou ;)
-
Tak tak, nezachrání tě ani žádná QTE a kopne tě to zpátky na poslední checkpoint.
-
Vsichni koukejte kupovat, at si tvurci vydelaji na ziletky!
-
Nejvíc mě rozesmála pasáž na jednom nejmenovaném herním webu, kde recenzovali střílečku Warframe. Tam totiž recenzent uvedl jako špatnou vlastnost hry, že nemá podporu gamepadu :D U střílečky určený pro PC... dodnes nevím, jestli byl recenzent pod vlivem nějakých psychotropních látek :D