Pokud chcete přidávat komentáře, musíte se:

Registrovat nebo Přihlásit
  • nech sa na mna nehnevaju, ale az tak kopia johna raynora, to som necakal
    • Jim Raynon a Ellen Page zachranuji svet, kde tohle najdes *1*
  • no k tomu.ze je linearni jako uncharted.me to vyhovuje.vy pc ckari jste zvikli vsude bloudit a neco hledat,me to teda neba!proto nehraju hry kde jak deb.l jedu z bodu A do boduB cca45min.to fakt ne.dik.uncharted je perfektni hra a dloha tak akorad.takze volba pro me.ale dik za info.doufam ze to bude i na pc.nebo se pletu? *1* a kdyz budu chtit hrat neco nekonecne dlouhyho,dam Gran turismo5zm
    • Přeloží mi to někdo?
      • Jeff
        Rád bych vyjádřil svůj zevrubnější názor ohledně lineárnějšího pojetí hry The Last of Us, které mi svojí hratelností a prezentací evokuje předchozí mistrovské dílo studia Naughty Dog - trilogii Uncharted.
        První věc, kterou bych rád zmínil je, že jak deb.l jedu z bodu A do boduB cca45min.to fakt ne.dik.uncharted je perfektni hra a dloha.
        Nicméně je pravda, že ze to bude i na pc.nebo se pletu? a kdyz budu chtit hrat neco nekonecne dlouhyho,dam Gran turismo5zm.

Stačí takhle? *1*
    • Promiň. Nechci kritizovat ale tento příspěvek asi nikdo nepřečte *1*. Je to strašně nečitelný, interpunkce žádná. někdy mám potuchu, že lidi nechodili do školy *15*
      • v poho chapu.tak jinak.Nemam rad rozsahle svety!Typu (skyrim)hodinu jdu a jdu.chapeme?A pandulacky videne zvrchu sek,sek,klik,klik.Vipada to hnusne a zastarale.Ty by ses nikde rukama nohama nedomluvil ubozaku!
  • Vsichni koukejte kupovat, at si tvurci vydelaji na ziletky!
    • Naughty Dog je jedno z mála studií co nemá ani jednu jedinou špatnou hru. Viz. Uncharted. Jsou celkem tři díly a ani jeden nemá chybu. Samozřejmě jednička už dnes není tak dobrá, ale stále má své kouzlo. Já se nemůžu dočkat na 4 díl, který podle mě vyjde na 100 % na PS4. TO TEPRVE BUDE ŘEŽBÁÁÁ ! *3*
      • Další díl nebude.
        • Ano další díl Uncharted bude, dá se to už najít i na zahraničních webech že byl oznámen. Těším se na pokračování stejně jako právě na The Last of Us *14*
        • Mluví o dalsim dilu Uncharted, ten bude
  • Last of Us spolu s GTA V tento rok nadherne uzavre generaci, ve ktere konzole neuveritelnym zpusobem zaslapavaly PC do zeme. To uz ale sbira sily a pristi roky bude diky Kickstarteru a penezum z kapes nostalgickych hracu (ne trpapacku, co za za nej PC hry povazuji trapne porty z konzoli) vladnout.
  • taky to má ten 30 fps lock ? *1* *1*
  • Tak ja osobne doufam, ze tu s nama nejaky ten rok jeste ps3 bude pokud budou vychazet takovyhle hry (jen za letosek God of war, Injustice a ted TLoU )
    • Tak Sony reklo ze PS4 neni nastupce PS3, ale prirustek do rodiny, tak pokud to nechapat jako ze na PS3 se stale bude vytvaret, tak nevim jak
      • Shaker
        z marketingovyho hlediska o ktery jde samozrejme az na prvnim miste by to bylo kontraproduktivni...
    • To jsou asi bohužel poslední exkluzivky *13* . Snad ještě něco na PS3 vyjde *3* .
      • Tak aspoň že se řídí tím "To nejlepší na konec" a pošlou PS3 do výslužby pěkně se vší parádou
  • Vypadá to parádně až na ty vyrostlý stromy uprostřed města. To za 20 let nejde :-)

Pokud chcete přidávat komentáře, musíte se:

Registrovat nebo Přihlásit