Pokud chcete přidávat komentáře, musíte se:

Registrovat nebo Přihlásit
  • Tak jsem si na PS4 založil nový account za Hong Kong, stáhl demo a již ho hraji a musím říct, že je naprosto úžasné,velmi hratelné a i grafika hráčů opravdu pěkná.No myslím,že PES bude mít vysoké hodnocení a je možná i o trochu lepší než Fifa
  • PreidaQ
    Nepochopím, jaký má vůbec smysl vydávat zrovna demo v různých krajích v různých časech.. od kdy se jen s "pitomým" demem dělá takový humbuk?
  • SalemCZ
    Pak ať se nediví že se bude pirátit plná hra, když si ji lidi nemůžou vyzkoušet v demu, PES2013 jsem měl ještě v předprodeji, PES2014 stál za bačkoru, moc to předělali a hratelnost šla do háje
  • Keyz
    Možné je vše. Proto se ptám.

Když již na konzoli musíš platit i za MP, tak bych se nedivil.
  • tak co sporťáku, už máš chlapa *1*
  • PreidaQ
    Inu, nebohý to nepochopený vtipálek..
  • species
    tak bouchni sano *14*
  • Vrook
    No nevyjde to na PC, tak jsem myslel. *15* *15*
  • Jak můžeš pirátit demoverze, když sou zadarmo?
  • nekromant33
    https://www.youtube.com/watch?v=6YMPAH67f4o
  • Keyz
    Jak platí? Kde to píšou?

Tvl to jestli to je pravda... *15*
  • michaliuz18
    :D dobry fór ako keby boli demoverzie platene:D
  • Vrook
    Počkat co, ono se teď za dema platí?
  • Keyz
    Díky pirátům dema fotbalu. Byla možnost si hru nastavit a lépe hrát. A lépe si to vyzkoušet. A podle toho se rozhodnout.

Že to tupci tvůrci neudělali je jejich chyba. Lidé by to rádi lépe hráli a měli by legální možnost jak to dobře vyzkoušet a něco i nastavit. A nehrát to jak na topinkovači, kde nic nejde udělat a každý to musí mít stejný...
  • ucho
    a proč bych jako na bráchu nevěřil?
  • Jack1947
    Nojo, jenže takhle to nemá většina lidí ti se musí dlouze rozmýšlet (Pirátění je holt humus noo). *15*
  • Jack1947
    Mě by to potěšilo. *4*
  • jako zalozit si account?

ja sem chodim trollit jen v praci, ale muzu vid.
  • hele ja co me bavi to koupim, vetsinou digi pac vic krabic v byte nepotrebuju ;)
  • Já nevím jak vy děcka, ale za nás se DEMO dalo sehnat normálně zdarma a hlavně to mělo ten účel, navnadit, ukázat hru, aby si to ten "nedočkavec" zakoupil. Takže nechápu tvůj komentář

Pokud chcete přidávat komentáře, musíte se:

Registrovat nebo Přihlásit