Pokud chcete přidávat komentáře, musíte se:

Registrovat nebo Přihlásit
  • Njn ty 4% :D
  • Trol.diskuzni
    Taky mi to připadá úplně nudné a o ničem... GP byl (dnes už nevím, jaký je stav, nesleduju) vždycky tak nějak trapně nudný, takže člověk se aspoň zasmál tak nějak ze zoufalosti. Tohle je však naprosto ničím zajímavý pořad, který se v mé paměti udržuje jen z důvodu diskuzí na téma moderátorky zde na games.cz, které mě dokážou neskonale pobavit. *5*
  • Klidně ať Re-play zruší, je to amatérský a úplně zbytečný pořad tak jako Gamepage. V dnešní době internetu naprostá zbytečnost...
  • MickeyMutant
    http://www.spike.com/video-clips/h5a0j8/borat-kidnaps-pamela-anderson
  • skaven123
    myslim ze jej je to jedno :)
  • Pete.palis
    chci tam vidět zrzka Jindru Velikého!...hned mu nalepím mínusko na čelo *1*
  • Se mnou nepocitejte, me staci koukat na Alzbetu v televizi, jeste abych ji videl v realu, to bych se poblinkal.
  • Cahir
    Řekl bych, že tvoří podstatnou část diskutujících.
  • presne tak .. re play vnesl cerstvy vzduch a na cool patri
  • ty fole ja mam nekdy pocit ze tady v dizkusi je to samej panic
  • Cahir
    *1* *1*
  • A můžeme při té příležitosti pomilovat moderátorku? *14*
  • Neviděl bych to tak kriticky.Radši se budu dívat na, podle tebe amatérský, Replay než na GP, jehož cílovkou jsou úrovně rádoby vtipných scének 12tiletí.
  • Tak stejně kdo tam jde, tak kvůli tý Beátě. Chudák holka, kdyby věděla co ty nerdi dělají když na ní myslí... :-)
  • To nesouhlasim s tim čtením recenzí, právě že je dobře že to čte týpek alespoň s nějakym slušným hlasem, kdyby to četli samotní recenzenti, když vidim jejich fotky, asi by se diváci za břicha popadali. Zdaleka ne každý recenzent má solidní hlas jak Grygar.
  • Odulin
    To je krásný *1*
  • montatatana
    Bohuzel uz ne :)
  • Ghost47
    "Vždycky jsem chtěl mít sklep plný vína. Nakonec jsem ale dal přednost rodině."
    Josef Fritzl
  • No spis to bude takova rozlucka s Re-Playem. Na Primě uz se nahlas mluvi o setreni, predpokladam, ze do jara pristiho roku se dostane i na Re-Play. Podle me opravnene, na televizi je to castecne dost amatersky. Mam na mysli hlavne recenze - pustit video a do toho nechat mluvit hlas predcitajici text sotva dvacetileteho kluka - to proste nejde.
  • konecne youtube odkaz

Pokud chcete přidávat komentáře, musíte se:

Registrovat nebo Přihlásit