Pokud chcete přidávat komentáře, musíte se:

Registrovat nebo Přihlásit
  • Drsný! *1*
  • Spades
    Doufám, že bude i nějaká necenze :D
  • Souhlasím s klukama z Dishonored :)
  • Amylee.Anderson
    Žeru vás *1* *1* *1*
  • *1* *1* *1* *1*
  • Tak to nejlepsi na konec, jak se rika! A ted nam jeste reknete, cim ty vyvojare vydirate :)
    • Netreba vydierat, staci trochu selskeho umu
  • Už ten dišnord je F2P?
    • dis honrd
      • Dis-onrd keď už *12* *2*
        • a tady nekdo nevi ktera bije :)
        • Niežeby mi to vadilo alebo čo, len by ma zaujímalo kto sa to odbavuje tými mínuskami, heh *15*
        • Já to teda z nějakýho mnou neidentifikovatelného důvodu chtě nechtě čtu jako dišonord. :(
          • Taky se hlásím do klubu. Tohle a pak Dužex. Ale když to pak člověk říká před kamarádama, kteří to nechápou, tak to působí výborně *15*
            • Amylee.Anderson
              Dišonord, Dužeš, Dörestör,...:D
              edit: A nezapomenout na Chalan Wake *1*
            • To taky padlo někde v podcastu *1*
              Jinak by mě taky normálně nikdy nenapadlo číst to s anglickou výslovností, to je vyloženě hnus....
            • MrSanta
              Herdek, jsem si říkal co to může být ten Dužex a ono Deus Ex. To by mě ani ve snu *1*
            • Já se jim na ty anglofonní zkomoleniny latiny můžu vykašlat, takže pro mě to bude vždy [Deus Ex] a nikdy "důzex". *15*
          • ja som to tiež čítal dišonrd keď s tými tuto chlapi začali ale potom ako som to dlho nepoul tak už si to vyslovujem dishonored. Inak fajn diskusia, úplne od veci a prakticky o ničom *1*
            • shak to by nebolo ono bez toho, aj preto je games.cz najoblubenejsi cesky herny portal :)
          • Amylee.Anderson
            Já myslim, že nás takových bude víc, já to taky tak čtu *1*
            • MrSanta
              Jojo, tahle hra bude pro mě už navždy dišonord. Jsem zvědav na výslovnost až tu bude videorecenze *1*
          • Já prostě říkám dishonored a je mi to uplně ukradený
            • Zeptejte se Vojtíka, ten vám vysvětlí jak co vyslovovat.
          • http://translate.google.com/#sk/en/dishonored a klik na audio
            • pismeno nahoru dolu nehra roli, jen sem chtel trochu upresnit to strasny dišnord, to se mi snad povedlo (krom rozpoutani jazykove vojny:)
            • A z toho si jako vyšpekuloval, že se to vyslovuje disHonrd? *15*
      • Amylee.Anderson
        Ty čteš honor jako [:honr:]?
  • tak si nas*rte !! paráda hoši :) :D
  • Thorleif_cz
    Tak ti dva pánové musí bejt taky solidní kolíci... *15* Nebyli jste sami (Janchor a Ashnobe) překvapení tím, že vám na podobný vylomeniny kývli? Nebo jste tak velký zvířata a ti nevýrazní a nedůležití vývojáři to pro vás dělají z úcty... *1*
    • Luke
      Mám jen jedno jediný vysvětlení: ten nápad nás bavil všechny čtyři.
      • Nemyslim ale že by třeba Carmack na něco takového přistoupil...

Spíše by mě zajímalo jestli pak chtěli vidět i vysledné video a nebo se dívali na vaši čast videa s překladem od Drdy :D
  • Čurám smíchy. :)))

Pokud chcete přidávat komentáře, musíte se:

Registrovat nebo Přihlásit