Přejít na výpis diskuzí
Deníky z Kolína - Interview naruby
20.8.2012 | Redakce Games.cz
109 příspěvků
-
Opravdu perfektní *1*
-
LOL ! ...tak si n@serte ! dobry. :) ale je to sestrihany. nejspis nejdriv ukecali vyvojare - pak je natocili s otazkama a pote vlozili vlastni video. ale bavil jsem se. viva la doom 3.5 ! :D
-
-
u dont say ?
-
no<>shit sherlock
-
-
Zase ale nedělejme že je to originalní napad. Spiše spontalní. Tohle už jsem parkrat viděl ale ano na české herní weby je i to zpracovaní originalní...
Rozhodně nechci at je muj přispěvek brán jako kritika povedlo se to na jedničku ale některé přispěvky by vás za tohle poslali skoro až na hrad :) -
-
Spíš si polož otázku: co to vypovídá o české herní novinařině? Když by je čtenáři za takovéhle „blbosti“, jež vídáme „pravidelně“ na zahraničních webech, „poslali skoro až na hrad“?
-
-
Ano tu otazku si pokladam hodně často vlastně mužeme děkovat této partě kolem Poláčka protože ta se to snaží dělat kvalitně a sem tam i originalně....ostaní weby jen papouškují zpravy ze zahraničí a originalniho obsahu je velice skromně...
Ale spiše bych si pokladal otazku jak na tom jsou čeští čtenaři kterým tohle kopirovani tiskovych zpráv stačí...
Za zdejší redakci mužeme byt hodně radi...je to parta lidí co se doplnuje a nemusi zde mít plno až bulvarních informaci o tom kdo bude hlavni hrdina hry a nebo snad o tom jak využivat chyb ve hrach které vedou k banu...
Ano sem tam se i zde objeví něaká ta spekulace ale to už k tomu prostě patří lidé maji radi senzace ktere se ve skutečnosti pak nestanou :) -
-
Ze se vam vmesuju do debaty, panove. Jsou lidi, kteri nemaji cas prolezat zahranicni weby a hltat kazdou novinku o tom, kdy a kde si nejaky vyvojar Assassin´s creed uprdne. Ale presto se radi udrzuji v obraze a proto jim to papouskovani staci. Ostatne to je podle me i jeden z mala duvodu, proc si kupovat klasicky herni casopis, ktery vypichne jen to nejdulezitejsi (jen kdyby nebyly tak drahy, nebyla tem plna hra atd. atd., to je na jinou debatu). Ale mate pravdu, ze zdejsi redakce je oproti ostatnim webum dal, i kdyz clovek, ktery vyrostl na Level TV, se z toho na zadek neposadi. :-)
-
Další dobrá otázka!
A jsem rád, že jsme se pochopili – šestice anonymních čtenářů tak bystrá nebyla.
-
-
-
-
Zde je vidět, kde by si "rádoby" novináři ze Zing.cz měli brát příklad. Grygar i Dobrman ;) jsou jistě s celou redakcí Games nejlepší redaktoři v této zemi. Važme si jich :).
-
:D ale v niecom maju pravdu , dishonored sa mi tiez nelubi, nema ma cim zaujat, ta hra bude uplne jednoducha kedze sa daju zastavovat casi a podobne veci , nelubi sa mi to ani nejaky roboti v tej hre v takej dobe sa mi tam nepacia..je to divne proste mali vydať prey 2 , a nemali znicoho nic oznamit uplne novu hru ktora vyjde este skor nez prey ...
-
-
Congratulations! You've been trolled.
-
-
no a co , kazdemu sa lubi nieco ine , mozno ked si to zahram zmenim nazor, z videi ma ale nic nenadchlo, sa teda nepoondite z toho ze sa mi moc ta hra nepozdava:D dajte si trolls maju v lidli
-
-
-
dobře vy..... šikulky jeste drdu *3*
-
Sarkasmus =) no musim rict ze mi to chvilku trvalo =D nez sem se vymanil z pocitu ze ste nevdecni bastardi, pak mi ale prislo ze se to prilis trefujete a nakonec to potvrdil zaver =D
-
Myslím, že tyto vtípy mají i nějaký užitek, vývojáři na takovou věc nezapomenou a až za nima kluci dojdou kvůli jiné hře tak by mohli třeba dostat nějaké exklusiv info
-
-
A přesně o tom to je...
-
-
Dobry napad :-D Ja jsem se zasmal.
-
Tleskám,
epic!