Pokud chcete přidávat komentáře, musíte se:

Registrovat nebo Přihlásit
  • Možná by to mohlo mít něco společného s jeho tweetem "co delat, kdyz curate u pisoaru a zacnete soubezne srat?" *1*
  • h0p3
    já chci Karlovu příhodu !! *13*
  • http://video.tiscali.cz/deniky-z-kolina-karel-drda-a-gamescom-6738
    Varování: Obsahuje Drdu! Tak pak neříkejte, že jsem vás nevaroval....
  • Zrovna čtu jeho tweety, zítra bude určitě zase psát o tom, jak byl indisponován. Ale co mě dostalo, byla ta hláška "polacek celekm good. bach goood ale ten grsgar, to je furt mars vole hele " - jsem si málem ukáknul *15*
  • Cosi
    To úvodní video o třech symbolech. Nalevo je kořalka, napravo je víno a uprostřed je robertek?
  • Teď by s ním měli udělat nějakou reportáž nebo něco podobného *1* *1*
  • Doufám že delaj videoblog s Karlem Drdou. Jak koukam na twitter tak Karlík se nám zase nadopoval *1*
  • Wolverinovi rostly na skranich kotlety ? *1*
  • MrSanta
    To by mě zajímalo co do těch bratwurstů germáni začali přidávat *15*
  • Amylee.Anderson
    No tak to nechci vidět ty další videa *1* *1*
  • Porost mu však moc nevyrašil.
  • ja to tusil, ze lukas chtel byt vzdy wolverine :)
  • Acindards
    Počkat to jsou ty slibované nové videa z GTA 5? *4*
  • Chvíli jsem myslel, že to bude ta hra, o které se tak rozplýval Martin v podcastu, ale tohle stálo taky za to. *1*
  • kostejnesmrtelny
    +1 *1*
  • Phillios191
    Přemek Podlaha LOL *1* *1*
  • sugyn
    Zkuste taky se mrknout na AutoClubRevolution, slusna zavodni gamesa, jede uz v beta verzi a hraje se docela dobre.
  • GlaDOS
    To je ten klasickej hororovej pohled, kdy malá holčička s tupým pohledem a ďáblem v očích protočí hlavu o 180 stupňů. Teď se jen můžeme dohadovat, jestli je v Traktor Zetor Simulátor 2013 ukryto ďáblovo poselství. *1*
  • Ocelot
    Vy jste blázni hoši :D Jen tak dál
  • tanz mit drda na vavra zachod

Pokud chcete přidávat komentáře, musíte se:

Registrovat nebo Přihlásit