Pokud chcete přidávat komentáře, musíte se:

Registrovat nebo Přihlásit
  • Pan Kremser už nejednou ve svých recenzích ukázal, že žánr adventura není jeho silná stránka a možná by měl zauvažovat o psaní recenzí na hry, kterým primárně rozumí. Nemůže být člověk odborník na všechno, za to není třeba se stydět.

    Deponia v první řadě žádnými technickými problémy netrpí, nepadá, ani nemá žádné vady v texturách a chyba bude pravděpodobně jinde, než v samotné hře.

    S hádankami není žádný problém, tak jak fungují, fungovaly i v předchozí trilogii a takto nějak vypadají skutečné adventury. S jedinou věcí musím s recenzentem souhlasit a to, že cestování v čase zde bylo i na můj vkus příliž vydřeněné a způsobilo už v závěru trochu nesnadnou orientaci v tom, co a kde vlastně v tu chvíli dělám. Nebylo snadné udržet pozornost v časových liniích, aby měl člověk pohromadě 100% souvislostí.

    Jinak je i čtvrtá deponia bezva zážitek a nijak nekulhá za ostatními díly. *5*
    • Jj, musím s tebou souhlasit. Hra šlape jak má, žádné pády ani neduhy netrpí ani v nejmenším. Za další - puzzly přes pár obrazovek tu byly v Deponii vždycky. Časové hrátky nemůžu zatím komentovat, ještě jsem nedohrál. Nicméně, co je alfa a omega hry, Rufus je zase ve formě a žádný z dialogů nesklamal, směju se celou dobu. Prostě klasika Deponia doporučím každému. :-)
      • Navíc mne potěšily všudypřítomné narážky na současnou popkulturu a trochu i politiku. Jak to ve hrách spíš nemám rád, tak tady to fakt sedlo.

        Dialogy a scénář je opět mistrně zvládnutý, všechna čest..
        • Jj, myslíš třeba Council of Elders? :-DDD
  • Můžu se zeptat, jestli má nový díl opět otevřený konec?
  • Recence od tohto typka po castlevania 2 , ktorej dal 5 nebrat vazne. *3*
  • Navazující nelogické problémy .... Adventury jsou obecně problematické , minimální znovuhratelnost a pazgřivci , co při prvním záseku šáhnou po návodu (dnes gameplay videu ) a pak tvrdí že hru dohráli :( .
  • maros.goc
    " Nenavazující logické problémy jsou roztahané přes zbytečně mnoho obrazovek."

    vsak to je na tej hre najlepsie pre krista pana!!!! nie je nič lepšie ako mať k dispozicii mnoho obrazoviek a na vsetkych je nieco co pomozem vysriesit jeden problem....toto je adventurna hratelnost ktora nuti cloveka rozmyslat :) .....ale celkovo hra je skutocne najslabsia zo serie, no v ziadnom pripade nie z dovodu, co udava Kremser
    • GlaDOS
      Myslím, že slovo zbytečně v tom hraje velkou roli. Pokud jsou hádanky uměle roztahovány jen kvůli tomu, aby byly složité, tak mi to jako skvělá adventurní hratelnost nepřijde.
      • maros.goc
        ide skôr o to, že hinty pre vyriešenie hádanky sú rozhádzané na viacerých obrazovkach :)

Pokud chcete přidávat komentáře, musíte se:

Registrovat nebo Přihlásit