Pokud chcete přidávat komentáře, musíte se:

Registrovat nebo Přihlásit
  • pokud chces, mam 2 novy xbox, origo zabaleny a necham ho levne, vyhral jsem to v nejaky soutezi a je mi to k prdu, protoze mam ps3 a asus G73J :o). Cenu ti udelam dobrou, protoze se toho poterbuju zbavit. pis na bettka2010@seznam.cz
  • JO JO ,spousta her na ps je v tady tom super ,že prostě i když jeden hraje a ostatní s lahvačema koukaj,tak to prostě neni nuda,hry jsou víc takový filmový a třeba god of war hezky odsejpá
  • No tak to už je o vkusu co od konzole chceš,WII ma prostě uplně jiný hry,a jinou zabavnost.
    S gamepadem souhlasím,taky mě to na něm baví hrát,na FPS to chce trochu cviku ale baví mě to normalně už víc jak myš.Na myši je to takový o hovně to je člověk po několika letech hraní stříleček rambo,zatim co s gamepadem to cítim mnohem realněji,bude paráda jestli pujdou hrat střilečky s psmove to bylo to hraní ještě někde jinde uplně
  • Přesně,výstižně si to napsal,nesa je na kompu všechno max,top,ale ta zabava tam chybí,Playstation to je prostě bedna,vrazíš disk vemeš ovladač a hraješ hry kerý maj prostě svoje kouzlo oprit těm počitačovejm,a hlavně ten dualschock to je vynález.
  • 15 uz davno nemam, nastastie...alebo bohuzial :) kazdopadne citat viem dobre...a pokial tvrdis ze za poslednych 10 rokov nevznikla ziadna originalna a inovativna hra (mimo grafiky), tak hram skutocne moc nerozumies, sorry.
    PS: Celkom si ma pobavil, pre mna za mna nech ma taky nazor aj anglicka kralovna, ja si za svojim nazorom stojim a na rozdiel od teba sa nepotrebujem odvolavat na nejakeho sefa Cryteku :)
  • PS2.. část mého dětství(samozřejmě, že sem ho neproseděl celé u televize) xD. ale krásná vzpomínka - Teď už jen jako doplněk pokoje. I když hraju ty nejnovější hry jaké jsou k dostání na Pc,, Přesto se PS2 nehodlám vzdát, protože jedině ona mi poskytla tu opravdovou zábavu z hraní si- kterou v dnešních monstrórzních a vysokorozpočtových hrách hledám marně.
  • Odkdy je MGS na Xbox? :):) MGS4 je pro mě hlavní důvod proč si chci na vánoce pořídit PS3...
  • Harrier: Jediné GTA, které na konzolích nevyšlo je GTA London 1961 (London 1969 na PSX vyšel), což byl zdarma šířený datadisk na GTA1. GTA vyšlo poprvé na PC, ale první 3D GTA bylo na PS2, takže ta 3D verze je konzolová. Navíc PC nikdy nemělo GTA Advance, LCS, VCS či Chinatown Wars, dokonce ani nemělo coop mise v GTASA.

Když se podívám trochu zpátky, tak na konzolích započalo svou cestu velké množství titulů, které ovlivnili dnešní hry - Mario, Sonic, Dragon Quest, Final Fantasy, Metal Gear, Resident Evil, Silent Hill, Devil May Cry... z těch nových Gears of War, Halo, Splinter Cell... Jsou na PC nějaké nové tituly, které ovlivnili vývoj žánru? Half-Life 1+2, Portal a to bdue tak nějak vše. Velké množství primárně PC titulů je stavěno na grafickém zpracování, kterého by na konzolích nemohla hra dosáhnout, ale kvalitou jsou hodně nízko - jeden příklad za všechny, Crysis.
  • Mám pouze 2 výhrady.

1)WoW má příšernou grafiku. Ani bych to nenazýval stylem. Osobně je pro mě WoW hra s nejošklivější grafickou stránkou vůbec.

2)"Teď tu máme tři konzole, v podstatě 2 co za něco stojí." Proč v podstatě dvě? Wii svými hrami strčí do kapsy celou slavnou PS3.

Hubaj osobně, také jsem byl fanoušek Sony, ale od jejího přístupu k PS3 jsem s nimi skončil. Na zákazníky serou, neustále něco ořezávají... PSP Go je další děs, zkoušel jsem na tom hrát a je to hrozně neintuitivní.
  • Když za ty hry nechceš dávat takové peníze, tak je nehraj. Proboha, co to je za logiku "mám konzoli, mohu mít všechny hry zadarmo". Uvažování některých jedinců opravdu nechápu...
  • ale kdyz bych mel porovnavat konzole vs. pc a vzit v potaz hry jako je treba red dead redemption, gta ci mafia tak musim rict ze tenhle typ her, byť pro konzole puvodni hry, bezi ve velmi nizkych fps( nejsem si jisty zktatkou), coz na dobrem pc vsechno beha lepe a svizneji ..
  • "Diskuse pro Článek Deset let života s PlayStation 2. Jaké to bylo?" > Skvele ale PS1 mal lepsie oldschool gamesy. FF7,8,9, Suikoden2, FrontMission3 a KOPEC dalsieho... FF10,12 na PS2 SUCKED a vacsina dalsich inak dobrych hier bolo zkazenych koli strasnemu voice-dabingu.
  • Nezapomenu na to, když jsem se vrátil ze školy a uviděl to, hned ze začátku propařený dva dny v kuse a tak to pokračovalo neustále. Není nad to se podívat na poličku plnou modrých obalů a zavzpomínat.
  • bože já jen doufám, že ti je málo let a nevyděláváš bo ti na to rodiče nedaj, abys měl důvod čekat několik let až se něco slevní na nejnižší cenu a hrát na tom jenom pálený hry a říkat si "hráč"
  • Teda nechcem ti brať ilúzie ohľadom toho Syphon Filteru, ale ak čakáš že to bude podobný nárez ako na PS1, budeš asi sklamaný. Aspoň teda čo sa týka dielu "The Omega Strain". "Dark Mirror" je lepší, ale stratilo to svoje čaro.
  • Zlatá éra PS2, to ještě vycházeli opravdu obsahově kvalitní kousky. Teď už se vše točí jen okolo grafiky a zábavnost je ta tam. Toť můj názor. Bohužel.
  • Nesouhlasím hry na PS 3 se PC grafice nemohou rovnat, zvláště v současnosti s novýma grafikama a DX 11, na který PS 3 může zapomenout.
  • Tak PS 3 je vsoučasné době s čipem na tom dost špatně takže oněm neuvažuju, krom toho hry které vychází pro PS 3 krom pár kusů, vychází i na Xko, a na Xko je dávno chip, na PS 3 ne a kupovat kvůli tomu originální hry za ty ceny neholám...
  • tobě je 15 když sis ani nepřečet správně co jsem v tak krátké větě napsal *1* právě že za posledních 10 let jsou všechny hry jen kopie her co už vyšli jen v jiné grafice...
    PS: můj názor má i šéf Cryteku ... *1*
  • Bohužel na PS3 je smůla že má velice složitou architekturu a díky tomu jsou mu ty jeho jádra platná jak slepému televize... Důležité je napsat že má PC v GRAFICE navíc... Ale uvědomte si... Mít PC z konce roku 2005 (rok uvedení xboxu na trh, té doby letěla Geforce řady 6, v 2006 nastupuje řada sedmá), tak pochybuji že si na něm vychutnáte dnešní hry v takové grafice jako je na Xboxu. Nehledě na to že takové PC té doby stálo několik desítek tisíc.

Pokud chcete přidávat komentáře, musíte se:

Registrovat nebo Přihlásit