Pokud chcete přidávat komentáře, musíte se:

Registrovat nebo Přihlásit
  • Odulin
    To nevypadá vůbec zle. Myslím, že neodolám. Včera jsem v obchodě slintal nad deskovkou Bioshock Infinite a jentaktak jsem s ní nedošel (ale vzal jsem 3 jiné).

http://www.boardgamegeek.com/boardgame/132428/bioshock-infinite-the-siege-of-columbia

fanouškům doporučuji ;)
  • Civilizaci mám taky, sice jsem se k ní ještě nedostal,ale vypadá dobře. Pak mám ještě World of Warcraft, ale čeština je podmínkou mno... Tohle kdyby přeložili tak kupuju bez váhání.
  • něco lokalizované je, třeba jako Hra o Trůny, nebo Civilizace a Arkham Horror, ale většina her od FFG není lokalizovaná, jinak mají opravdu velmi kvalitní a zábavné hry (já sám mám tu Civilizaci a Arkham Horror s téměř všemi rozšířeními)
  • Hezká deskovka. Nevypadá to vůbec špatně.
  • by bylo zajímavý, kdyby tohle bylo součástí sběratelky k W3
  • Osobně si to představuju něco jako "Duchové, Démoni a Draci"
  • no hele já mám od fantasy flight Hru o Trůny (druhá verze) i s českou lokalizací...jinak je opravdu kvalitní a doporučuji
  • Fantasy flight games mají velmi kvalitní a dobré hry, ale o české lokalizaci silně pochybuji, potože se o to bude určitě snažit Blackfire games, které na to mají práva. Nejsou ani rychlí, ani důslední, takže jediné naco se budeme moct spolehnout je anglická verze.
  • vypadá to krásně, určitě o tom budu uvažovat

Pokud chcete přidávat komentáře, musíte se:

Registrovat nebo Přihlásit