Přejít na výpis diskuzí
Destiny 2 cílí na zdravější endgame a lepší komunikaci vývojářů
1.12.2017 | Adam Homola
8 příspěvků
-
Hlavně, že ty samý problémy řešili u D1 (primárně absence endgamu). Jako to že víceméně vidali Destiny 1.5 by jim člověk odpustil, ale to že zase se prostě vykašlali na tohle, to už těžko lze svést na cokoliv.
-
-
Tak D1 bylo takové vic komplexní a náročné právě v endgame, prostě D2 nasrala všechny hardcore fandy jedničky...
Tohle se prý říká, nehrál jsem ani jednu hru
-
-
není to tak špatná hra, jenom má člověk vždy trochu pocit zabitého času...
-
-
Určitě je to dobrý krok kupředu, jen se tak trochu bojím že příliš pozdě.. kdyby s tím přišli před měsícem, tak teď neztratí takovou hromadu hráčské populace..jako, já to budu hrát furt, jsem tak trochu naivní a furt věřím že ty prachy za limitku se nakonec vyplatí, ale i já každým dnem ztrácím mírně motivaci to hrát, a štve mě to.
-
-
Takže bude méně grindu nebo jak... *7* o tom velice silně pochybuji ale na druhou stranu když je ten grind hlavní tažnou silou jistých her, tak ten endgame může bejt nakonec i celkem ucházejicí.
-
doprčic.. proč ti uber cool PC playeři.. vůbec nesledují chat přes apku, nebo web.. to je peklo totok.. něco poskládat.. i konzolisti jsou méně rozmazlení a tu komunitu si najdou.. hlavně že půlka čechů si dává do nicku to CZ aby ukázali jaký jsou nýmandi v angličtině..
-
-
Tak jasně viď. Proč dávat normální chat do hry kde se lze domluvit na všem, když můžeš udělat reta*dovanej system na webu, že? To přeci má každá MMO hra, oh wait...
-
Prosím jak se dostanu na nějakou apku s chatem. Vubec nevím jak tam s lidmi komunikovat. Někoho vidím okolo a nevím jak mu říct ahoj nezajdem tuhletu výzvu spoločně?
-