Pokud chcete přidávat komentáře, musíte se:

Registrovat nebo Přihlásit
  • wow,uz tu zase butthurt konzolisti QQckujou? uz zase vytahujou ty 3 hry navic,co na konzoly maji? to jsou neprustrelny argumenty jak kevlarova vesta *1*

destiny je a zustane srajdou,tecka...jen si dokupte vyriznuty obsah season passem jen za 39.99e *15* *15*
    • Povedal PC kokotk0 co to videl na youtube v 360p na prtavom Tesco monitore...as obvious
    • Destiny se zastávat nehodlám, nic úžasnýho to neni. Ale s těma třema hrama to je asi trosku mystifikovani :-D jenom namátkou kouknu co jsem hrál za posledních par měsíců (Last of Us, GTA V, Killzone SF, Black Flag, Second son, Watch Dogs, Destiny, FIFA). Pokud dobře koukám tak na PC z toho vyšla akorát zprasena konverze Watch Dogs, s měsíčním zpožděním Assassin a na klávesnici nehratelna FIFA. Která ta PC bomba mi utekla prosimte? :-D
      • Jj jasný, banner sagu jsem na PC taky hrál, stejně tak zbožňuju třeba PC adventuru Kentucky Route Zero. Jenom proste to je jinej druh her, na takový ty velkolepý AAA herní blockbustery(ok, beru ze to pro někoho jsou srajdy) si myslim je proste konzole výhodnější. Jenom jsem alergickej na to kdyz se nejakej zarytej PC hráč, kterej je očividně odpůrce všeho Indie a touží jen po drahých AAA titulech vyjadřuje s opovržením o konzolích. To proste nedává vůbec smysl a prave na konzole jsou tyhle hry, přiznejme si to, zaměřeny nejvíc. Jinak peace. *9*
        • z AAA produkce poslednich let me je na bliti, 15 dilu call of duty, 10 battlefieldu, 12 assasin creedu, 19 fif a nhl a prolozeny kakancema jako watch dogs/destiny...proste WTF...
          • Mato1987
            Nie je to až také tragické, existujú aj svetlé výnimky, ako trebárs hry od študíi ako sú valve, rockstar, naughty dog, frozenbyte, thatgamecompany, playdead, monolith, insomniac games, bethesda, id software, starbreeze studios (machine games),illusion softworks (2k czech), io interactive, danger close a mnoho ďalších. Tieto štúdia vytvorili behom niekoľkých rokov kopu kvalitných herných titulov a určite v tom miena pokračovať.
          • Tak o tom prave taky píšu ne? To ze te AAA produkce nebaví ti nikdo nebere, akorát mi přijde ze je tu spousta ortodoxnich PC hráčů, který tu v každy diskuzi hejtujou indie scénu a vsechno, co nevypadá jako crysis a v další diskuzi dou na smrt proti konzolim, tak to je co za lidi? Me všechny mnou uvedeny hry bavily a nestydím se za to, z PC her me lákaj hlavně nějaký indie veci, který ale rozjedu i na mým 10 let starým PC.
            • vzhledem k dmntnimu systemu komentaru tady na games.cz neni vubec jasny,kdo jaky komentare pise,podle "rukopisu" to vetsinou vypada,ze se tu toci maximalne 15-25 uzivatelu,ktery jeden druhyho trolli,nechapu proc tu nezavedou system jako ma treba zing,kde se profil leveluje a je hned jasny,kdo ma jakej nick a jak dlouho ho ma a co s nim kdy napsal
          • Lebo na PC to su len zmrsene porty s nulovymi nakladmi...to je hak kukat camrip s cinskymi titulkami vs 3D multiplex s nachos...PC je chudobna platforma takze pri AAA hrach je na poslednom mieste
            • A přesto jsou na PC hrách vyšší obraty, než na konzolích. *15*
      • destiny,wastelands,endless legend,wildstar,smite...nemluve o desitkach dalsich her,ktery na konzolych nejsou(guild wars,dota/lol,arma,anno,CSko...) + dalsi desitky starsich her z kategorie rts/rpg/simulator...
      • tomocz
        Crusader Kings, Total Wary (ano, i Rome2 už se dá hrát s parádou), Divinity (za to dostanu na prdel, protože to tu každý nesnáší), Banner Saga... našly by se i další, tohle je jen to, co mi přišlo na mysl během 20ti vteřin :)
      • Mato1987
        Tak to ťa chválim, ja som si zase na PC tento rok zahral a prešiel nového wolfíka, novú south park hru, sniper elite 3 a momentálne hrajem The vanishing of Ethan Carter a Fifu 15. Na ps3ke mám stále rozohraté GTA V. Naopak čo ma najviac sklamalo tento rok bolo jednoznačne watch dogs, okrem technických problémov je hra neskutočne nudná a sterotypná, že som ju naposledy hral snáď pred viacej ako mesiacom a nemám tušenia kedy by som sa ku nej znova vrátil a dohral ju.
        Killzone SF ti ale zase závidím, vždy slintám, keď niekto spomenie tú hru :)
        • Jj vanishing of ethan carter vypada vyborne, tak snad se k tomu dostanu a wolfa taky ještě plánuju (dal jsem pred nim přednost watch dogs a to asi nebyla zrovna šťastná volba). Jinak Killzone vypada krásně a mám rad ten sci-fi military setting, ale hratelnostne si zas o tolik nepřišel, takovej zázrak to neni.
          • Mato1987
            Tá hra nielen vyzerá výborne, ale aj príbeh je fakt strhujúci, ale nekupuj to teraz, je to pomerne krátke a za 20 euro sa to určite neoplatí, napr. dear esther som kúpil v zľave za 3 eurá a v porovnaní s TVOEC to ale aj bola omnoho kratšia hra a čo je podstatné, nebola to interatkívna záležitosť. Aspoň čo som zatiaľ zahral, tak TVOEC mi pripadá ako nelineárna a obsahom fakt bohatšia záležitosť. Ale ako hovorím počkaj si na zľavy, 20 euro ako som dal ja za to rozhodne nedávaj :)
            Killzone shadow fall sa chystám zahrať niekedy cez vianoce keď si kúpim PS4ku a aj to najmä preto, že mi killzone 3 a najmä killzone 2 neuveriteľne sadli, či už sa to týkalo neuveriteľného technického spracovania a príbehového zasadenia alebo to bolo tou nepopísateľnou skvelou atmosférou :)
            Nového wolfíka si určite zaobstaraj, to ti garantujem, že to neoľutuješ :)
  • tomocz
    Kurník tady je dneska těch trollů jak pod mostem přes Atlantik...
  • neuveritelne jaky chyby ta hra ma a jak odbyte vypada na to ze do ni byla napumpovana rekordni suma penez
  • Nerf a nebo nic..
    • Jaky nerf, pridame 0.01 utoku, odoberieme 0.2 obrany, pridame 1 zivot a mame novy kontent na expansion. Toto je mmo realita. *1* *1*
  • Vidim ze PC warez deti co zavidia konzolistom poriadnu AAA hru uz minuskuju..aj ja by som bol nastvany kebyze nemozem vidiet Avatara a musim kukat na nejaku budget sragoru z Ukrajiny ako je Divinity....odlezte na youtube cakat na GTA V
    • Co taky od toho čekáš. Od PC srágor je to jeden kok*t za druhým.
      • Po GTA V druha nsjvacsia hra okaslala PC warez hnoj...musi to byt strasny pocit mat stroj za 1000 eur a musiet tam hrat len lacne polske becka...a ukrajinsko ruske C hry na urovni filmov od Asylum
        • Mam stroj jenom zhruba za 700 eur, ale ze bych nemel co hrat to ani nahodou. Ted zadara na tyden Guild Wars 2, Tropico 3 bylo zadara na steamu, do toho dam zapas Doty 2, a jeste dohravam novyho Wolfa. Takze si vytahni hlavu z rite, a treba uvidis i realitu herniho sveta.
          • Hnisavec
            a preto si doliezol do novinky o Destiny, lebo na tej mašine z NASA nevieš, čo skôr hrať. Tropico je i na konzoly, DOTU spustí i každý ntb nad 300 eur. I tak každý prďola len s PC by hral day ona GTA V a Destiny...poznáme svojich....holt...chudobná warez waiting platforma musí na tie najlepšie, najdrahšie a najväčšie hry čakať roky a veky... *3* *15*

Activision a Take2 nie sú sprostí...určite si zistili aký bol warez predošlých verziíí vs predané kusy...a enormné predaje a zisky im dali obom za pravdu, že PC dnes už nič neznamená a zaplatí akurát tak kávičku pri vývoji AAA hry...
            • TheGGG
              pr(d*l) LoL, blizzard a kvalitní hry? Ty si určitě jeden z těch obrýlených nerdíků s pobledlou tváří, co leští nad kýčovitýma CGI s elfkami ve spodním prádle se svítícíma očima a plastovým lukem. Nejvíc hardcore moment pro tebe je, když můžeš někomu povídat o další MOBA hře (všechny jsou úplně stejný) a on do pěti minut neusne.
              Chlapče, vidím tu velký rozdíl ve vkusu pokud jde o nás dva. Něco mi říká, že určitě miluješ starcraft, nebo jak já občas říkám, mizerně obšlehnutej warhammer 40 000. *1* *1*
              Základem toho udělat dobrou hru rozhodně není obšlehnout všechny okolní sci-fi, oddělat z nich atmosféru a předělat to na kreslenou šaškárnu pro ementály.
            • Rozdíl je v tom, že ty omalovánky od Blizzardu jsou kvalitní hry bez ohledu na grafický styl, zatímco LoU je cutscene simulátor s průměrným gameplayem. Kvalitní příběh nedělá dobrou hru, ale proč to vysvětluju někomu, kdo je odkojený QTE a blockbusterem...
            • TheGGG
              ehm the last of us ehm ehm, tomu se nějaký omalovánkový rádoby fantasy, všechny styl ala blizzard (typuju tě na VELKÝHO fandu) nevyrovnaj.
              Teď už víš proč nemám rád MOBA hry, všechny vypadaj jak mokrej sen šéfa blizzardu.
              • Reakce na příspěvek:

Fajnovo si sa strapnil youtube playerko lebo v Last of Us sa v jednom.momente kde clovek prebera len Ellie herne prostredie radikalne zmeni...hral si hobeles a nie LoU
              • Reakce na příspěvek:

Mej je jedno jak hra vypada, posuzuju kvalitu a tu Dota ma! Zminujes zrovna Last of us tak pridam nazor na tuhle hru. Ovsem nutno uznat ze prvni hodina je to nejlepsi co sem za posledni dobu ve hrach videl, pak se ale hra riti do lepsiho prumeru.Hratelnost velce slusna, ovsem genialni pribeh se nekona, a prostredi je uplne stejny ve 3 jako v 15 hodine hry, kvuli tomu konzoli, fakt ne. Jedina hra kterou vam zavidim je GTA 5. ,
            • Ale me je u otvurku co je na konzole a co ne, ja ti jenom odpovidal na to ze herni pust na pc nehrozi. Co ma spolecnyho to ze Dotu rozjede skoro kazde s kvalitou hry? Destiny sem hral u kamosa co je konzolista a nebavilo me to. Treba mate vic exkluzivit a hezci grafiku, ale kvalitou her je pc vo parnik vpred.
          • TheGGG
            Tak to si master, že na komplu za 700éček hraješ Dotu *1* *1*
            Jinak, vím, že napsat 700 éček je hustější než napsat necelejch 20 000,-, ale mě to nijak neohromilo.
            • TheGGG
              Jej, neptej se mě co mám proti Moba hrám, to by bylo na dlouho. Nechcu být za trolla.
            • To vis ze su, me Dota bavi, je to jedna z nejlepsich strategickech her vsech dob. V cem mas s Dotou problem?
        • TheGGG
          Give them hell!
        • Není co dodat. Je to fakt.
      • tomocz
        Ano, a proto se tu projevujíc tací jako ty a Hnisavec... :)
    • tomocz
      http://img3.wikia.nocookie.net/__cb20140627170443/clubpenguin/images/7/78/481px-Wat.jpeg
    • "poriadnu AAA hru"

Metascore: 77 User Score: 6.5

The peasantry is strong with this one.
      • TheGGG
        Pěkné, zaplatil sis první lekce AJ?

Fakt se to vyplatí, pořádný PC kvůli RTS

Total War: Rome II
        Metascore: 76 User Score: 4.1
        • Total War: Rome II ale nestála 500 mega, proto tvůj koment není tak vtipný jako můj.

"Fakt se to vyplatí, pořádný PC kvůli RTS."

Nikdo tady pořádný PC přece nemá. Star Citizen na low, vzpomínáš?

Btw, s AJ mám delší zkušenost, než ty si na světě, "chlapče".
  • Mato1987
    Len tak na okraj, odporúčam pozreť túto fakt vtipnú paródiu, ktorá naozaj šikovne vystihuje o čom táto hra v podstate je :D
    https://www.youtube.com/watch?v=EHVtZsCZ1TA
    a k tomu odporúčam pozrieť aj alternatívnu verziu
    https://www.youtube.com/watch?v=0JYsQ8p3wM8 *15* *15*
    • Master Chief zabil :D:D:D
  • já jsem si pořídil PS4 edici Destiny.. čekal jsem od tý hry trochu víc než běhání po mapě a tupý střílení. Dost často jsem se do hraní nutil a proto jsem to přestal hrát. Grafika překrásná,ale to je tak celý ... nic převratnýho pod sluncem, proto možná ten hate..byl kolem toho nechutnej hype jako kdyby šlo o bůhvíco a výsledek podle mě nic moc...
  • Vidim dobre, redakce tu hru nazyva jako MMORPG, doopravdy? Jinak do roka je tahle bublina mrtva!
    • Hnisavec
      to už im môže byť srdečne jedno, keď dali day one pol miliardy...o tom môžu snívať i najväčšie hollywoodske blokbastery
      • Mas pravdu, pro me ovsem spis smutna zprava, nez duvod k jasotu.Co dneska staci k uspechu, narvat miliony do marketingu, udelat super grafiku, a nahratelnost uz asi nejsou penize, tak bude uplne tuctova. Jako na zazrak cekam na Vavrovo RPG, snad to neposere
        • Hnisavec
          vždy lepšie ako vydať fiktívny trailer a vytiahnuť prachy z ľudí vopred na uputávku, z ktorej reálne je z hry použité 5%....úžasné...Vávrovo RPG nebude nič extra...o ňom sníva akurát tak pár PC geekov hlavne z východného bloku a maľuje si to na ružovo....
          • No pokud splni Vavra jenom polovinu toho co slibuje, bude to revoluce, ale tak chapu, nic pro jednodussi konzolovy publikum.A je dulezity ze uz ted vis jaka ta hra bude. Ten vychodni blok to myslis sebe, nebo koho?
            • Nejdřív mi ukaž všechny ty renomované (cough cough) recenze, kde píšou, že je to revoluční hra..lolo. Očividně máš problém s významem slova revoluční.
            • "Demon Soul bola revolucna hra."

Tak tomu řikám slepý fanboyismus, neznající racionální meze.
              • Reakce na příspěvek:

Povedz renomovanim recenzentom po celom svete..lolo
            • omg jdete uz s tema DS nekam...dark s. jsem si zahral... ok byla to fajn hra, ale porad to byla jen arena ve statickych a mrtvych kulisach. Vavra se snazi o zivouci svet s logicky se chovajicima postavama s durazem na detail ve vsem..od architektury, pres souboje az po oblekani.

nebo ti prijde normalni a realne, ze pobihas po svete s obourucakem, ktery tahnes za sebou po zemi nebo si na rameno hodis cepel, ktera je skoro mohutnejsi nez jsi ty sam jako v DS ??

to jestli bude Vavrova hra genialni, nebo propadne se uvidi, ale zamer je rozhodne zajimavy a srovnavat to s DS hrama je stejne, jako srovnavat diablo s baldurs gate
              • Reakce na příspěvek:

Wut? Ja nic neporovnavam. Vravim ze Kingdom Come zatial nic revolucne neukazala...a na nejaky system obliekania a riesenie zahady mrtvych prasiat im sere pes....Demon Soul bola revolucna hra co sa stala kultom a nemusela ani zavadzat vymyslenym trailerom ani sa hrat na prehnany realizmus ani zobrat vopred peniaze a ani sa vopred vychvalovat ako je lepsia ako ine hry...ale chapem pc modla ruzove okuliarky
            • V com to ma byt akoze revolucne? Suboje ma lepsie i Dark Souls..z toho co prezentovali to je akurat ciste Mount and Blade v HD kabate...nic viac. Revolucne bolo Demon s Souls s ferovou obtiaznostou menenim svetom a hybridnym ultra zabavnym multakom...Kingdom Come nic revolucne nepredviedol...a doraz na realizmus je dnes uz v kazdej survival hre ktorych su od Day Z tony
  • Hnisavec
    Hrám to na PS4 a je to fajnová FPS s RPG prvkami a kto chce i MMO....vyzerá to veľmi pôsobivo, ovládanie je vyladené úplne dokonalo a miestami to je i poriadne tuhé...už sa mi dávno nestalo aby som v nejakej FPS zakysol pri bossovi ako tu...

dosť dobre nechápem ten hejt na hru....kvalitnejšiu AAA FPS hru na coop alebo raidy s kamošmi momentálne človek na trhu nenájde...
    • Borderlands ?
      • V borderlands není vůbec ten MMO prvek, což je dost škoda. V Destiny je hrozně možností, co dělat po dohrání, to BL chybí.
        • Mno... ja bych prave řekl, ze BL je vic RPG, nez Destiny. Uz jen tech skillu co tam mas a tech moznych buildu :-). Když neberu grafiku, tak je to totalne stejne. zony, bossraidy... Hraju obe hry, ale BL mi zatím prijde zabavnejsi. Uvidíme casem, az pridaji nejaky dalsi obsah do Destiny. Jinak graficky je to samozrejme něco uplne jiného, ale o to tady neslo...
      • Hnisavec
        Borderlands je skôr čisté RPG.....a aby som sa priznal je asi 100x viac repetitívne ako Destiny....a cellshade štylizácia mi už lezie na nervy...epicky a graficky je Destiny na míle ďaleko pred Borderlands...tam som dvojku už ani nedohral...po 1 hodine ma to unudilo k smrti.
        • Tak graficky má Borderlands úplně jinou stylizaci, takže na tom nezáleží. Spíš mě zaráží fakt, že podle tebe může být něco víc repetitivní než Destiny... Neříkám, že to někoho nemůže bavit, samotnýho mě baví třeba Diablo a to je dost repetitivní. Ale brát to jako argument proti Borderlands ? No nevim..
      • Ronox
        Například já to s nima hrozně nerad srovnávám, protože furt je to něco trochu jiného. V Borderlands nemáš radost z lootu, v borderlands chodíš tak max arény nebo "world" bossy a hratelností je Destiny úplně jinde, protože Bungie v pilování ovládání, feedbacku atd prostě exceluje. Na druhou stránku mě baví hodně obě hry, ale Destiny asi víc, ale to je jen moje povaha, že mám radši ten mmo "feeling" do toho.

Pokud chcete přidávat komentáře, musíte se:

Registrovat nebo Přihlásit