-
Zdravim. Mám problém. Stojím na levely 34 a neviem sa pohnúť. Čo mám robiť? Vôbec mi nepočíta xp ... Dakujem
-
nejlepší hra,co jsem kdy hrál.Grafika,zvuk,krásná hudba,mazec akce a rozsah té hry je neskutečný.Miluju Destiny \m/
-
mam otazku, da se hrat destiny bez datadisku? a nebo je potrebuji abych si vubec zahral... planuji si totiz koupit jen zakladni hru a pak postupem casu si dokupovat DLCcka... jde to? dekuji za odpoved
-
Kúpil som komplet na PS4 v akcii. Pre mna ako nováčika super zážitok, baví ma to, je to teraz fakt dobrá hra. Vyhrali sa graficky, zvukovo aj príbehovo. Doporučujem.
-
Co je to za pitomost? Jaky ztraceny cas? Ta hra se hraje pro zabavu a o tu zabavu te uz nikdo nepripravi :-). A jestli je nekdo hnup a hral to i kdyz ho to nebavilo, tak ten cas promarnil tak jako tak.
-
Koupil jsem kompletní hru se vším všudy za 770 Kč a je to super.
-
Přesně no... zase to je takové to bolestné za tu přepálenou cenu ( 2 hry vlastně v jednom) to se vyplatí *5*
-
n: asi tak nějak, no... s novým datadiskem v jakýkoliv onlinovce vždycky přichází výbava, která činí z tý starý zbytečnej odpad. Kdyby tomu tak nebylo, davy hráčů by brečely, že proč teda vychází datadisk, když jim pořád v pohodě stačej už dávno nabraný věci.
-
kdo hraje mmo a ceka neco jinyho, je naivni
-
Santa ani nepochopil o cem byl prvni prispevek a misto toho se chyta slovicek rare / epic
Lidi 100 hodin grindili nejakou zbran, a je u rite jestli je fialove nebo ruzova, ted dostane kazdej novacek lepsi zbrane a tech 100 hodin grindu se tak stava absolutne ztracenym casem.
A ne, nebylo to 100 hodin zabavy, nebyt tech odmen tak by se na grindeni kazdej vysral.
Proc ti lide co vychvalujici destiny, a podobne rubanice, do nebes nejsou vesinou schopni pochopit par vet textu ? ........ -
Ok, možná ne rare , třeba legendary asi to bylo legendary takže ti to vykompemnzují? tak ok, ok... snad to tak je a já se mýlím.
-
I když o Re-Play nemám valné mínění, tak se mi nechce věřit, že by tam mluvili o grindění rare věcí. Rare úroveň má nad sebou legendary a exotic. A rare věci fakt nikdo nefarmil. A vyhazovat si je taky nemusel. Do začátku The Taken King příběhových misí taky stačily.
Hra tě v Taken King zásobuje velmi ochotně a plynule lepší výbavou. Takže to není tak, že by ti najednou přestala fungovat lepší zbraň. Ty prostě a jednoduše od hry dostaneš zbraň lepší. -
Že bych si to konečně koupil? Destiny + 2 DLC + Taken King za 14 stovek, to už jde. Ale být early adopter, to si asi hodím mašli, při téhle cenové politice. Jestli nakonec nebude lepší - vzhledem k údajnému plánu Bungie na aktivní podpoře Destiny v délce 10 let - koupit až Destiny 10-year GOTY edition. *1*
-
Chápu že si fanoušek a neberu ti to ale jen tlumočím co říkali v Re-playi... ono teda to je odpustitelné když ti nevadí ta cena...
Já nezasvěcený člověk si to nedovedu představit moc... to je jakoo kdyby mi na vyšším Levelu v nějaké hře přestala fiungovat nějaká lepší zbran to by bylo celkem na pytel ne? -
Ale prd, zkus se vyjadřovat k věcem, o kterých alespoň něco víš.
-
Touch of Malice ani nevím co je a co musíš udělat. Black Spindle jsme zkoušeli včera, 4 pokusy a nedali jsme to. Vykydlit to tam za 10 minut je děsná fuška.
Pak jsme se šli uklidnit do Vangaurd Striker Playlistu (jenom level 36). Po bitvách ve snaze získat Black Spindle to bylo až směšně lehké *1* -
Ještě je jedna věc super, ty kdo syslily na grind a nagrindovali rare věci mají smolík a můžou je leda smazat protože od DLC se jede odznova! Je to tam doufám v recenzi zmíněné. Podstatný údaj si myslím. To už tak tomu grindu na popularitě docela ubírá *5* I když on kdo rád 4ever grind to vlastně má jedno... respkt bude grindovat zase znova a lépe. *4*
-
lidi kdo by jste chteli hrat, tak si me pridejte do pratel. Hraju to na PS4. Jmeno je peptscha5531. chtel bych nejaky raidy s ceskyma hracema ale nemam s kym :D
-
A co takovej Touch of Malice nebo Black Spindle, máš? .)
-
Zajímavé, mé zdroje tvrdí opak. Čím větší light level postavy, tím větší light věcí z engramů.
Je sranda, když přinesu Rahoolovi třeba 10 engramů a mezi záplavou věcí kolem 280 - 288 se vyskytnou věci s light kolem 260. Ale beru to sportovně, Rahool trollil celej Year 1, teď je proti tomu zlatej *1*.
Ono já zas tak zlej RNG nemám. Tenhle týden jsem dělal můj vůbec první Nightfall v životě a a na mého Titána vypadla Helm of Inmost Light. Nebo jsem udělal 2 Vanguard Striky v řadě (level 36) a dostal jsem 2 legendární engramy *15*