Pokud chcete přidávat komentáře, musíte se:

Registrovat nebo Přihlásit
  • Jack1947
    Tak hlavní je že to baví co baví prodává, grind, grind grind jasná Osmička to bez debat. *4*

Tjn, tu cenu taky řwešily v Re-play a je to podraz heh přes litra za blbé DLC lol. *7* *15* *12*
  • Fantastický datadisk. Nejlepší FPS za poslední léta s tímhle datadiskem.
  • nejlepší hra,co jsem kdy hrál.Grafika,zvuk,krásná hudba,mazec akce a rozsah té hry je neskutečný.Miluju Destiny \m/
  • Zdravim. Mám problém. Stojím na levely 34 a neviem sa pohnúť. Čo mám robiť? Vôbec mi nepočíta xp ... Dakujem
  • paradny datadisk. + bungie sa na hracov nevysralo a pocuva ich...btw co ma akoze spolocne cena s kvalitou hry michal333?
    • To jak vážně? Ta hra měla / má sice potenciál, ale je stále zoufale prázdná. A tento datadisk na tom nic nezměnil. Nepočítámeli podpásovky vydavatele s jeho snahou donutit všechny, aby si datadisk koupili. Prázdné mapy, nový nepřátelé jsou jen variací těch starých, nudný finální boss. Slibovali zlepšení vyprávění příběhu ale to se nakonec vybavilo pěknou ale ojedinělou animačkou na začátku. Mě osobně tak vysoké skóre překvapilo.
      • tento datadisk pridal vela noveho obsahu...okcenova politika je divná a dufam ze sa poucia. vsade to dostava vysoke znamky v recenziach tak neviem co ta prekvapuje. trvalo im to sice rok ale konecne destiny vyzera tak ako malo pri vydani.
  • destiny je u mna onlineovka na ktoru som vzdy cakal, uzasna hra uz vo vanilla verzii. najvacsie plus je nemusim byt s tou hrou zenaty aby som v nej nieco znamenal. ako uz niekto spomenul, sposob monetizacia za stvrtrocne updaty (nepovinne!) je najlepsi, lepsi ako mesacne poplatky a lepsi ako ine sposoby...
  • lidi kdo by jste chteli hrat, tak si me pridejte do pratel. Hraju to na PS4. Jmeno je peptscha5531. chtel bych nejaky raidy s ceskyma hracema ale nemam s kym :D
  • Destiny je v podstate hra aka ma vobec nebavi ale paradoxne ma dostali. Je to cisty gambling ako wowko alebo Skyrim..nonstop to ite raidy/pvp atd kvoli top vybave. Ja som hraval pvp a bolo urobene super i pre obcasny hracov. Ale vyzaduje to kopec casu a ten nemam tak som to predal. Ale kto vaha urcite sa to oplati. Za posledne roky ma bavil multak len v Last of Us a prave Destiny

Pokud chcete přidávat komentáře, musíte se:

Registrovat nebo Přihlásit