Přejít na výpis diskuzí
Destrukce pevnosti Donya v DLC k Battlefield 3
26.4.2012 | Aleš Smutný
74 příspěvků
-
DLC mají ohromnou výhodu: Přidávají obsah do her, které když vás baví, rádi si jednou za čtvrt/půl roku připlatíte 300 Kč, a tím si rozšíříte obsah už tak skvělé hry. Je snad lepší, aby přidaný obsah rovnou znamenal další díl hry viz. COD? Já jsem teda pro 2 až 3 letý cyklus jednoho dílu.
-
-
Ano,v teoreticke rovine je to vsechno hrozne hezky.Problem je,ze 90% DLC nenabizi adekvatni hodnotu sve cene.
Proste vydavatele toho zneuzivaji k naplneni svych soukromych prasatek.
Nevydaji zadne mod tools ,jen aby mohli prodavat ty sve predrazene DLC.
Nemluve o tom,ze casto prodavaji jako DLC obsah,ktery byl puvodne soucast zakladni hry,nez jim vydavatel vysvetlil,jak se na to musi.
Z tohoto hlediska byly imho mnohem lepsi klasicke datadisky. -
-
S Back2Karkand jsem velmi spokojen, a pokud CloseQuaters nebude bitva na jednom bodu, tak jsem též pro. Že to není battlefield, který všichni znají z BF2 je holt daň za multiplatformní vývoj, nad to se holt musí člověk povznést. A mody jsou samozřemě prima, ale pochybuju, že by vytvořené mapy byly tak komplexní jako ty přímo od vývojářu (i když trochu přepracované metro s bitvou i nad tunely pod spalujícím sluncem by nebylo k zahození).
-
Mate pravdu oba,
joudas v tom ze tri mapy za 350 je ok v hospode necham vic za tri dny a tohle je zabava na dlouhou dobu
Ale z druhe strany je to trochu malo snahy orptoi tomu co byvalo kdysi v datadisku
Drasta v tom, ze by dDICE meli radsi udelat poradnej patch co vsechno fixne, uz me docela irituje umirat za rohem *7* -
-
Umirani za rohem nevyresi nikdy. Za to muze jejich zaostalej sitovej kod kterej uz nezmenej. Me spis stve ze slibovali ze bude tezsi pro letadla se vynout tepelne navadenejm strelam a uz se jim nemusej vyhejbat vubec a taky uplne rostu z neznicitelnejch soflamu. To ze TV missle z nejakeho duvodu dava tanky na jednu ranu jsem taky nepochopil... asi aby to mel vrtulnik jeste snazsi.
-
-
U te TV missle to zase kompenzuje to, ze nekdy jeji vystreleni znici tvuj vrtulnik :).
-
-
Jj to taky neopravili :D
-
-
-
-
Nevim jestli je tohle uplne pripad BF3 a uz vubec ne jestli se to tyka poslednich trech chystanych DLC.
Ja bych spis bral kdyby uz KONECNE to BF3 udelali 100% a nevypousteli porad nefunkcni patche ktere neopravi ani polovinu toho co maji napsanou v changelogu. Takove ty detaily jako ze to nejen neopravi ale udelaji to jeste horsi jsou uz jen takova tresnicka... -
-
Nejaké zásadné odbugovávanie či balancovanie sa im moc neoplatí... Zbytočne nákladné investovať do hry, ktorá už je na trhu a získala väčšinu potenciálnych kupcov. Je čas sa po vzore CODu naplno vrhnúť na BF4 a prípadne popri tom ešte vydojiť niečo na ďaľších DLC...
Treba sa zmieriť s tým, že životnosť nových BF už nepočítajú na X rokov, takže zásadný debugging je nerentabilný... Tá dnešná doba je krásna, že? *1*
-
-
-
ale jo, takhle to zni pekne a logicky, navic lidem kterym se to nelibi = nekoupi to. ale tady lidi breci ze je COD.
-
-
Mě osobně vůbec nevadí malé mapy, ale nemám rád když je na mapě úzké hrdlo, kde se všichni potkají a v případě vyrovnaných sil všichni zaseknou a nelze se probít dál ani to obejít. Viz jatka v metru. Ale nemám problém si to vyfiltrovat a hrát "své" mapy. Rozhodně ale nebudu pindat na to že metro v bfku je. Naopak to chápu tak, že DICE dělá z bfka hru kde si každý najde to svoje.
-
Chtěli sme vám udělat skvělou hru bez dlc, ale EA řeklo ne! *1*
-
Občas mě udivuje ta pevnost statiky budov..
-
Co se mi a BF3 vůbec nelíbí jsou tolik chválené zvuky. Podle mě jsou zvuky přehnané - někdy div neohluchnu. Hudba je otřesná - kde jsou ty staré dobré znělky, jaké měl BF2?! No a pořád marně přemýšlím, proč všichni vojáci nehledě na stranu mluví anglicky. V BF2 byla třeba ta ruština či čínština to snad nejlepší, co jsem ve fps slyšel.
BF3 je bohužel hra pro masy a taky tak vypadá. Dost věcí tam pokazili a to mi nikdo nevymluví.
O uzavřených mapách ani nemluvě. Doufám, že další DLC nabídne velké mapy, nebo aspoň mapy pro méně tupé hráče, kteří umí jen slepě střílet. Mimochodem, těch tupounů je v BF3 daleko více jak v BF2, tedy jak jsem měl zatím zkušenosti. O týmově hře 90 % hráčů nemá tušení, většina kempí s kulometem či raketometem (inf), nebo různě okupují báze. A tohle bohužel není chyba jen těch hráčů, ale i DICE, která vůbec nic nedomýšlí dokonce.
BF3 měla být mnohem lepší hrou, než je... -
-
no a v skutocnosti co myslis ako asi znie gulomet? myslis ze tie sluchadla vojaci nosia pre paradu? keby kazdy pobehoval bez ochrany sluchu tak su zachvilu vsetci hluchi :)
-
Jenom opravdu "chytrák" hodnotí inteligenci hráčů podle velikosti map.... Nerde, přestaň brát ten virtuální život tak vážně nebo ti praskne žilka.
-
-
Co to jako je ? proc nam rozmrdavaji Battlefield a delaji nam s toho COD kde se bojuje na 100x100 metru mape !!!!! *11*
-
Ani sa nedivim ze vacsina hracov hrava tdm alebo mapy bez tankov ked sa dice rozhodlo opicit po cod a este to aj podporit tymto usas frag noobfestom.Celkovo ma bf3 sklamal zo strany velkych map a pouzitia techniky je to proste totalna blbost a nuda kedze 70% ludi kempi so sniprom . Ach stare dobre bf bc2+vietnam kde mapy s technikou su spravene aj zabavne a camperi a baseraperi su trestani...
-
-
Tyjo je pravda ze 100x100 metru mapy me moc neberou (metro), ale to kempeni se sniperovkou me netankuje, a to diky pokusu o balisticky pad apod. Coz c BF3 posouva snipeni na tezsi uroven.. s klidnym svedomim Ti reknu, ze ustrilim 80% sniperu co potkam v duelu 1vs1 (a to mam blbou 30% accuracy na m98, strili i po vrtulnikach, ale tam mam jen par killu ;-), podotykam public, zadne CV apod.). Zrovna snipeni mi nevadi, spis me stvou jine veci jako one-shot-one-kill s usasem, kor kdyz je rad ze se trefil... (sorry, ale to o skillu neni...)
-
-
Battlefield mel zustat battlefieldem a ne tento hybrid mezi klasickym BF a CoD.
A podobnymi DLC me akorat utvrzuji v tom,jakym smerem se chteji s touto serii ubirat.
Obavam se,ze BF4 bude jeste vice poznamenane touto CoD manii a o "znovuzrozenem" MoH ani nemluve.
Jo EA holt chce mit taky to sve prasatko CoD a tak to zkousi pres CoD komunitu. -
Rozhodne Paraaaaaaaaaaaada...
-
dobre na sbirani xp, ale ja mam radsi velke mapy kde se da taktizovat.