Pokud chcete přidávat komentáře, musíte se:

Registrovat nebo Přihlásit
  • firestorm/kharg/caspian/gulf to je battlefield,metro/siena/bazar uz moc ne takze tohle dlc pujde mimo me,to nema s battlefieldem nic spolecnyho.kdybych chtel blbnout na deseti metrech tak hraju jiny hry kterych je desitky.ach jo EA
    • Za tu dobu sis uz mohl zvyknout,ze EA se snazi zaujmout CoD komunitu a v dlouhodobem planu maji v planu sesadit CoD z pomyslneho trunu.
      Sami to v nejakem prohlaseni rekli a dokladaji to i svymi hrami jako novy MoH,Crysis 2 a z casti i ten BF3.
  • jezis nebrecte tady, komu se nelibi ALA COD, tak at hraje jiny mapy.je to DLC ne nova hra boze... deti bezte spat
    • ale je to DLC, ktery zabralo misto (a cas) DLCcku, ktery by do BF opravdu patrit melo.
      • to sou vymluvy toto DLC patri k BF jako kterekoliv jine , ja ho uvitam protoze sam si rad zahraju mapu bez vozidel kdyz uz jsem toho z toho unavenej a kolikrat to sou slusny jatka jen doufam ze to tady v techto DLC mapach nebude az moc prehnany a nebude se spis vic umirat nez strilet *1*
  • dobrý peklo :)
  • 64 vs 64 bring it :D
  • dobre na sbirani xp, ale ja mam radsi velke mapy kde se da taktizovat.
  • Mě osobně vůbec nevadí malé mapy, ale nemám rád když je na mapě úzké hrdlo, kde se všichni potkají a v případě vyrovnaných sil všichni zaseknou a nelze se probít dál ani to obejít. Viz jatka v metru. Ale nemám problém si to vyfiltrovat a hrát "své" mapy. Rozhodně ale nebudu pindat na to že metro v bfku je. Naopak to chápu tak, že DICE dělá z bfka hru kde si každý najde to svoje.
  • Krtecek-GT
    Občas mě udivuje ta pevnost statiky budov..
  • Mozna by to meli prejmenovat na CoD DLC....
    • JohnyTheZik
      Jako by v puvodnim BF 1942 nebylo spoustu CQB inf only serveru a v BF2 Karkand Nadefest.. CQB.. Metro 24/7 v BF3 taky ukazuje to, ze i pres to, ze to je CQB, tak to muze mit diametralne odlisnej zazitek, nez klasicky BF nebo tebou zmineny CoD..
      kazda strana ma svy pro i proti, pokud te to nebavi, tak to nekupuj a pockej si az na to dalsi DLC.. proboha
  • Ani sa nedivim ze vacsina hracov hrava tdm alebo mapy bez tankov ked sa dice rozhodlo opicit po cod a este to aj podporit tymto usas frag noobfestom.Celkovo ma bf3 sklamal zo strany velkych map a pouzitia techniky je to proste totalna blbost a nuda kedze 70% ludi kempi so sniprom . Ach stare dobre bf bc2+vietnam kde mapy s technikou su spravene aj zabavne a camperi a baseraperi su trestani...
    • Tyjo je pravda ze 100x100 metru mapy me moc neberou (metro), ale to kempeni se sniperovkou me netankuje, a to diky pokusu o balisticky pad apod. Coz c BF3 posouva snipeni na tezsi uroven.. s klidnym svedomim Ti reknu, ze ustrilim 80% sniperu co potkam v duelu 1vs1 (a to mam blbou 30% accuracy na m98, strili i po vrtulnikach, ale tam mam jen par killu ;-), podotykam public, zadne CV apod.). Zrovna snipeni mi nevadi, spis me stvou jine veci jako one-shot-one-kill s usasem, kor kdyz je rad ze se trefil... (sorry, ale to o skillu neni...)
  • No video teda otřes. Tuna bluru, prachu a tříštícího se zdiva mě fakt neohromí. Snad budou admini rozumní a většina serverů bude pro menší počet hráčů. Kdyby radši konečně vydali patch. A ten pořádnej, co opravuje bugy. Ne jako ten poslední, co neopravuje skoro nic a navrch totálně zamíchá balancem všeho k mnohem horšímu, navíc po dloooouhým čekání, že DICE. *7*
    • jindra.veliky
      64 na PC nepujde chytraku *12* *12*
      • To si si vycucal z prdele? *7*
        • trolo
          mas to napisane na ofik strane. max players : 16
        • *8* *1*
      • rancor1223
        Počet hráčů je variabilní, takže je dost možné, že tam půjde narvat i 64.
        Ale primárně jsou ty mapy pro 16 hráčů.

Pokud chcete přidávat komentáře, musíte se:

Registrovat nebo Přihlásit