Přejít na výpis diskuzí
Detailní pohled na nové výzvy v The Elder Scrolls Online
24.4.2014 | Aleš Smutný
46 příspěvků
-
Angry Joe recenze:
https://www.youtube.com/watch?v=Ov3B26h12C4&list=UUsgv2QHkT2ljEixyulzOnUQ -
-
Má rozhodně dobré pointy.
Doporučuju taky https://www.youtube.com/watch?v=fKX1aZe0OgE
- Co-optional podcast na Polaris - zhruba od 40. minuty
-nulová motivace k hraní ve skupině, protože to je tak blbě nastavené, že každý musí dělat všechno, neplní tedy úkol jako skupina...
-naprosto otřesný systém předplatného
-nefungující herní ekonomika
-bugy
ESO je docela zklamání...nejenom kvůli hře samotné, jak se zdá -
-
Tak minimalne na prvni zahrani poznas, ze ses ve svete TES ... zabugovany je to naprosto vsechno. ;D
-
-
Jedine co ho porad sere uz od bety je Imperialni edice.....
-
240p here ve meet again
-
Jeho recenze mam rad, ale beru je s nadhledem, ve spouste veci ma pravdu, na druhou stranu me ta hra bavi a z nejakeho duvodu ji hodnotim kladne a to jsem par MMOckama prosel a o to si myslim hlavne jde, pokud te neco bavi, tak proc nad tim lamat hul.
Mozna to je tim, ze uz mam nejaky patek za sebou a zacinam veci brat s vetsim nadhledem a dokazu delat kompromisy. -
Ta recenze je docela negativni, snazi se vybrat pouze to spatne a dobre veci bud nezmini vubec nebo jenom okrajove. Na druhou stranu jsem docela rad, ze ukazuje i tuhle stranku - ve spouste veci ma pravdu a je potreba je opravit. V nekterych vecech pravdu nema a je videt, ze je nekde na lvl 15 (i muj altik je daleko pred nim) a nema tuseni jak to vypada dal.
ESO ma potencial, ten svet je uzasny, spousta questu, postav, hlasek se mi hodne libila. Ale zatim je to opravdu spis beta, je tam fura bugu a nejhorsi customer support jaky jsem kdy videl (GM je neco jako yetti, par lidi tvrdi ze ho videli ale nikdo jim neveri ;-) -
Ty jeho recenze mám vážně hodně rád... Není to asi vždy etalon objektivity, ale má to koule. Nebojí zaujmout jasný postoj, prostě žádné PR kecy nebo zaonačování - jen přímé argumenty demonstrované a prokázané in-game záběry.
-
njn je to sranda ho pozorovat.. bohuzel lidi si neuvedomujou, ze Joe je showman a ne recenzent.. ;)
Proto take dost dlouho obihalo po netu jeho prvni video o ESO.. uplne zapomeli, ze to v ty dobe hral asi 15minut.. ale to bylo jedno.. sledovanost byla obrovska ;) -
-
Kvůli NDA měl povoleno dát 15 minut materiálu, ne že to hrál 15 minut. Opraš anglinu chlape a pak se omlouval v dalšim videu jak ho to v betě bavilo, tak bych to jako čistej hate nebral. A v recenzi mi přijde nejpodstatnější platební politika za kterou by se ani EA nestydělo :-)
-
-
Přesně, to je opravdu otřesná věc.
-
-
-
Joe má výhodu že může "vyhejtovat" jakoukoliv aaa hru a nemusí se bát že ho vyhodí z práce, viz recenze kane and lynch na gamespotu před pár lety.
-
V některých věcech nelze nesouhlasit, PvE questy epické nejsou, některé jsou vyloženě odfláknuté - ale ruku na srdce, ukažte mi jediné mmo kde nejsou generické questy. Celá recenze je postavená na jeho očekávání, které nebylo naplněno - těžce neobjektivní recenze, zaměřená jen na negativně vnímané věci. Ja se po 2 letech hraní SWTORu bavím výsostně - questy jsou na mmo díky fázování velmi interaktivní a to co ve světe uděláte má opravdu význam. Průzkum zde kvůli skyshardům a lorebookům hraje taky velikou roli, narozdíl od jiných MMO zde nacházíte volně spoustu věcí a takovým bonusem jsou i mapy pokladů, které po vyřešení skýtají celkem kvalitní loot. PvP je naopak excelentní, snad jediné co bych vytknul je propastný rozdíl mezi levelem 1-49 a 50-VR10, bolster mohí být trošku vyšší. Nicméně to nemění nic na tom, že je to hra boháta mnoha věcmi a pro fanoušky loru je to podíváná do míst, které šli naposled navštívit v TES: Arena. O grafické stránce snad navíc v recenzi nepadlo ani slovo, rozhodně se na nejvyšší detaily jedná o nejlépe vypadající mmo na trhu. Autoři navíc pečlivě poslouchají feedback fanoušků a hra od první bety prošla zásadními úpravami. Myslím, že svoje zastánce si toto dílko najde a o jejím osudu rozhodne hlavně následující content.
-
-
Po dvou letech strávených v SW:TOR by mi nejspíš připadalo zábavné ledascos...
-
-
SW:TOR posloužil jako srovnání v rámci systému MMO, v té stejné době jsem i kompletně dohrál Skyrim, se kterým lidé právě nejvíce (i když celkem nesmyslně) ESO srovnávají.
-
-
-
Já když občas stihnul jeho streamy tak jsem čekal ještě nižší číslo, vypadalo to že se ukouše nudou *1*
když už místo paření při streamu dělal toto http://fc07.deviantart.net/fs70/f/2014/095/8/6/angry_joe_twirk_by_metalgear123-d7d3p1p.gif
-