Pokud chcete přidávat komentáře, musíte se:

Registrovat nebo Přihlásit
  • Proc takove negativni ohlasy? Ta hra zatim vypada dobre, cosi jako moderni "western" proc ne?
    Jediny problem vidim v tom,ze na PC je malo westernovych her takze fandove truchli, pokud PC scena prisla o westernovku. Je to ten duvod?
  • Erien
    Je to škoda westernu je jako šafránu a moderních fps je dost. Snad to moc neutrpí a bude to aspoň stejně zábavné jako minulé díly. :)
  • Skoro poslední akční hra s westernovým prostředím a oni z toho udělaj tohle...Že se nestyděj.
  • Je to smutné.
  • mam obe dve origo(call of juarez 1,2) a velice jsem si lebedil ve westernovem prostredi,jak ctu tak divoky zapad je zrejme ohrany,proto voli tvurci dnesni dobu aby se vyhli tuctovosti(ironie neb her z dneška je jak hub po desti) a tim padem pro me tato serie konci,coz me mrzi,nezbyva mi nic jineho nez cekat na red dead redemption
  • omg blbost *11* todle nebude lepšy neš COD protože cod je nejlepšy !!!!!!!!!!!
    • to snad ani není možný napsat po Š tvrdý Y xDDDD
  • Žíkejte si co chce ale tuhle hru prostě odmítám hrát *7*
    • Nevadí aspoň zbyde víc pro ostatní.
    • Nikto ta nenuti!!!!!!!
  • No já myslím že příběh to má , ale nebude to Call of Juarez : bound in blood takže nic přelomového
    PS : Ben McCall syn Raye McCalla z předchozích dílů (máte to naopak )
    • ales.smutny
      Pravda, rodina McCallů by také mohla být méně plodná a více nápaditá v pojmenovávání potomků, díky :)
      • Aby se to za chvíli nezačalo říkat o tvůrcích z techlandu .)
  • Amylee.Anderson
    "Ray McCall, což je, jak správně hádáte, potomek Bena McCalla z původního Call of Juarez" ..failed.
    • GuruSerpent
      O co jde?Co je na tom špatně?
    • vidim ze sa ti uspesne dari stat sa 'maskotom' games.cz vdaka tym 'duchaplnym' odpovediam ktore tu ako jedna z mala zien mas...
      • Amylee.Anderson
        No nepokakej se, jsem si nevšimla, že to tam již někdo psal. Hluboce se omlouvám, Pane. A jestli ti moje příspěvky připadají "duchaplné" tak to je tvuj problem. Píšu svuj názor, tak se s ním poperte jak chcete, nehledě na to, už víckrát jsem měla nejvíc plusů ;)
      • ucho
        co je správného na tom, když upozorňuje po čtvrt hodině na tu samou věc, na kterou upozornil pisatel před ní? řekl bych, že to "duchaplnému" odporuje :) upozornit stačí přeci jednou, druhé upozornění je známka ignorování velmi krátké diskuze (a to nikdy moc přínosné není)
  • Me to trosku prijde jako kdyby Mafii III dosadili do ruske mafie. Proste se to nejak nehodi, ale treba autori prekvapej...

Pokud chcete přidávat komentáře, musíte se:

Registrovat nebo Přihlásit