Pokud chcete přidávat komentáře, musíte se:

Registrovat nebo Přihlásit
  • Ilusiveman

    Válka začala 🤔 all-in

  • dworkin

    Lukáš ne že nebyl nadšený, Lukáš v prvním díle longplaye pořad vyloženě sabotoval a neustále dával najevo, jak ho se*e, že tam musí sedět. To mi bylo Šárky upřímně líto, protože se poctivě snažila zapojit Lukáše do pořadu, ale ten prostě neměl náladičku. Neprofesionální, neuctivé vůči divákům. Ale zdá se, že mu to po prvním dílu došlo, nebo mu to někdo vysvětlil, protože další díly už byly celkem v pohodě.

    Z těch tří her, co vyjdou na PC, je Beyond samozřejmě nejslabší, ale stojí za zahrání. Mně se od Quanticu pořád nejvíc líbí Fahrenheit, na druhém místě mám Detroit, na třetím Heavy Rain.

  • toka

    Asi patřím mezi menšinu, ale mě se Beyond Two Souls fakt líbil. Ellen Page byla boží a styl vyprávění mi sedl. Jak nebylo vyprávnění chronologické, dějové zvraty působily o to lépe. Brrr, ještě teď mě mrazí v zádech, když si vzpomenu na indiánskou rodinku.

    • Jack1947

      Byl to slabej odvar po Heavy rain ale úplnej propadák to zase nebyl to ne!

      Pár momentek tam bylo ale bylo vidět že prostě se to tak nepovedlo nicméně to pcckářům přeji já si to dám rád znovu taky.

  • KronosDeret

    Super :) Moc se těším, Fahrenheit mě učaroval aj s tím ujetým koncem a bylo mi hrozně líto že ty další vyšly jen na konzole. Výtečně. Nezlobil bych se ani za port Horizon ZD a samozřejmě RDR2. Tak snad jednou :)

    • Jack1947

      RDR2 je reálnější než nějaké Horizon... ještě napiš Uncharted 4 nebo Infamous hry kde si obzvláště zaplatilo Sony exkluzivitu😉

      • Ilusiveman

        Rdr2 je  jeb otázkou času. Uncharted taky, potencionálně není důvod uzavřenou úspěšnou sérii držet jen na PS.

         Potenciál bych právě viděl při použíti exkluzivním ne-Steam klientem. Steam se topí v penězích, které jen čekají, aby se trhly jinam. 

        • Jack1947

          Uncharted maximálně tak první druhý a možná třetí díl přeci jenom už je to tolik let, na čtyřku zapomen( Což dost pochybuji je to na Sony to je jako by se Crash přesunul na PC a Ratchet & Clank, Jak & Daxter taky 😯😬)

  • Jack1947

    Dobrá zpráva no... nicméně nehrozí že by to bylo takhle furt ono to na Stýmu jednou bude chce to počkat.

    Musím říct že překvapilo ale tím exkluzivity končí, PS4 už toho více nepustí.Jinak by ztratilo tvář.

    • Ilusiveman

      Nu, všechno záleží, jak se co vyvine. 

      Z pohledu Epicu, nemá cenu nabízet mikro verzi Steamu, bez solidní palby na zákazníka. 

      Možná se mají naší PC-Only bratři na co těšit. 


      • Jack1947

        Což jsem i já <strong>BTW</strong>

        Já se toho zrovna moc nebojím.

  • TIRsk

    Uz to vidim, do dvoch mesiacov po vydani budu v tychto hrach NUDE moody :D

  • Heavy Rain je fajn.

    Beyond byl docela slátanina a kvůli struktuře vyprávnění úplně pohřbil i nějakou tu iluzy volby.

    Detroid je super a hlavně rozhodnutí mají fakt i nějkaý vliv. Dá se říct, že je to první hra (co znám), co se takto větví a první opravdu interaktivní film. (v konkurenci ať děláte co děláte, pořád to jde stejnou cestou. Tady se to může měnit fakt hodně a poslendí části hry můžou mít různí hráči úplně odlišné. V tomhle ohledu unikát)

  • Bumtaratabumbumbum

    Vašek nehrál Omikron? To by měl napravit. Každopádně podle mého je to rozhodně dobrá zpráva. Rád se do Quantic Dream adventur pustím. Vypadá to, že Epic do těch exclusivit v rámci PC platformy hodlá šlapat i nadále. Myslím, že spoustu hráčů (asi ne všechny) tím hodně nahlodá. Nu co, o Steamu ze začátku taky zapřísáhlí vyznavači krabicovek neměli valné mínění a přesto s ním dnes už většina hráčů nemá problém. Třeba se s Epicem stane něco podobného. Čert ví, co bude za pět let... třeba nakonec všechny převálcuje GoG (to bych mu přál :-) ).

  • Rozhodne odporucam. Heavy Rain je vynikajuci, ale len ked to hrate prvy krat. Ked uz poznate rozuzlenie pribehu tak nevidim dovod hrat znova. Kazdopadne som zvedavy ako poriesia kameru. Ono aj na gamepade to bolo obcas na facku. Detroid je v tomto na tom lepsie, ale niektore kapitoly sa velmi natahuju a su pomale, ak ich clovek hra viac krat.

    Kedze maju porty prist tak skoro, predpokladam, ze grafiku nechaju tak ako je a pridaju len podporu klavesnice a mysky. Vela by som od toho necakal, snad sa mylim...

    • Jack1947

      Já bych hrál podruhé jen kvůli příběhu... protože bych ty volby upravil tak přeci jenom je tam asi 200konců nebo kolik?

      Myslím že to bude HD remaster z PS4.

  • Blue.Shark

    Tak to si konečně zkusím Heavy Rain

Pokud chcete přidávat komentáře, musíte se:

Registrovat nebo Přihlásit