Pokud chcete přidávat komentáře, musíte se:

Registrovat nebo Přihlásit
  • skaven123
    JC bol charizmatickejsi
  • Většinu her hraju v angličtině ale u her tohoto tipu dobrým překladem nepohrdu.Angličtina mi moc problém nedělá ale když to prostě vidím česky, líp se to chápe.Tvů příspěvej je naprosto idiotskej...
  • Starsia generacia hracov mala v skole rustinu a nie anglictinu *3* Navyse v Deus Ex je pribeh jednym z hlavnych lakadiel, takze ziadny mierne pokrocili student si ho moc neuzije, musis na to anglictinu skutocne ovladat.

A je pravda ze v dobe ked hry mali do 1gb sa hier prekladalo ovela viac, nielen pri virobe ale aj fanusikovske cestiny boli realnejsie. Chcem niekoho kto ma dostatocne znalosti a nejaky vlastny zivot aby prelozil tych 100k riadkov textu, len tak pre zabavu *1*
  • to je ubohost, copak se ve škole neučíte anglicky? Myslíš si snad, že dřív vycházely hry v češtině?
  • misho8723
    Cover systém nemusíš používať, aj keď je podľa mňa skvelý, čepele tiež netreba použiť a ten výbuch, to je odomknutá augmentácia, čiže tiež netreba..aj keď v bete som to všetko využíval, niečo viac a niečo menej, ale všetko to tam pekne pasuje.. vyzerá to byť fakt ako skvelá hra.. a to som hral len nedokončenú betu :)
  • Taky se mi nelíbí ty čepele, přijde mi že jsou tam jen jako "cool" vychytávka, ale ty určitě nebude nutná používat (naštěstí). Výbuchy vypadají opravdu trochu divně, možná by se dalo říct zastarale, ale ty nebudu hodnotit dokud je neuvidím přímo při hraní.. A pohled 3. osoby? Mě se tahle kombinace líbí, mimoto díky tomu lze mít krycí sytém. Přecejenom, když by byl jen pohled první osoby, vždy mi přišlo krytí dost nefunkční, protože si člověk nemůže být jistý jestli je opravdu krytý.. Jsem zvědavý na tu znovuhratelnost, zatím to vypadá nadějně!
  • hra t bude boži ale až bude přeložená
  • Stale mi vadi na tych videach: pohlad z tretej osoby, cepele a ten "vybuch". Je to asi robene pre mladsiu generaciu za ucelom zaujat. Jednotka penazi moc nepriniesla, aj ked bola skvela. Ale mozno to nebude potreba pouzit v hre ani raz, ked nebudem chciet, takze to mozno nebude take hrozne. Snad bude aj oficialne demo.

Pokud chcete přidávat komentáře, musíte se:

Registrovat nebo Přihlásit