Pokud chcete přidávat komentáře, musíte se:

Registrovat nebo Přihlásit
  • Počas vývoja sa zvyknú robiť aj play testy, či jednotlive featury sú vôbec zábavne. Niekedy sa na základe toho musia veci prekopávať. Často sa aj objavujú nepredvídateľné technické problémy, kedy sa jednotlivé hotové veci dávajú do kopy.

Odklady sa fakt nerobia len tak že čo pár mesiacov hore dole. Značne to predražuje vývoj. Čiže ak sa k tomu odhodlali tak to je opodstatnené.

A len tak pre zaujímavosť môžeš povedať čo je tvoja náplň práce že to porovnávaš s projektom na ktorom robia stovky ľudí a stojí niekoľko desiatok miliónov dolárov? :)
  • Žádné překvapení, zaobalíme to do tradičních blábolů o tom, že pracujeme na tom, aby byl zážitek co nejkvaltinější a nakonec vydáme akční konzolovou srágoru, která zjednodušuje veškeré principy na nichž DE fungoval, nedejbože s ratingem vyšším, než 12+...
  • naklananie pred monitorom stale fici, aj ja sa dokonca obcas pristihnem..
  • Budu věřit, že opravdu studio bude na novém Deus Ex pracovat a není to jen zástěrka pro marketingové a finanční rozhodnutí ze strany vedoucích činitelů společnosti.
  • Mě se to líbí, je to na efekt. Je ale pravda že je to takový *cheating*. Ale tak už to prostě je. :D Aspoň vymizel takový ten syndrom starších PC hráčů kteří nakláněli svou hlavu aby viděli trochu víc za roh.. :D
  • Tak hlavně at to je řádně odladěný, ale mám pocit že lidi Nixxes uměj dobře předělávat hry
  • Souhlas. Navíc stanovování termínů je z velký části věc managementu, vinit z toho vývojáře mi nepřijde úplně fér.
  • "Sračka" je tu povolená.. ale "průs*er" ne? To aby se chudák Werich otáčel v hrobě. :D
  • Naklanie slo kedysi davno aj bez toho aby si musle stacit kalvesu a zaliezt do krytu, ale to nie je to, co ma tom sralo, silno augmentova postava nic neznesie, ked nie je v kryte, ale das ho do krytu a zrazu tam mozes zakempit na cely den, hlava ti vytrca, ale zrazu dakym zazrakom nedostavas rany. Ano, je to moj pocit, ale mne sa to proste nevidi
  • *15*
  • A jak by potom hráč viděl za roh? A dával přesné headshoty z krytu. Jsi normální?

(sarcasm)
  • jakubc
    Není práce jako práce, a i když každý vývojář dílčí úkoly v termínu zvládne, celý projekt se může zpozdit úplně jednoduše, vývoj hry není pečení rohlíků.
  • Mart9
    Ano, omluva je vhodná z jejich strany, přesně jak píšeš. Ale číst příspěvky typu: "Odklad malinko zamrzí, ale alespoň to vydají odladěné", už mě nebaví.

A lépe bych to neudělal, ale alespoň se co nejlépe snažím dělat svou práci a vždy v termínu.
  • jakubc
    :-D

Ty jsi typickej kecálek, co všechno ví, všechno správně zhodnotí a sám by to udělal nejlíp. Odhadnout na měsíc přesné délku vývoje není vůbec snadné, obzvlášť u her, kde se může v polovině vývoje klidně něco začít překopávat, protože ze situace vyplynulo, že do hry se hodí víc to než ono. "Vývojáři si nezaslouží omluvu"? Co si to do prclele dovoluješ? Omluva je slušnost z jejich strany, nikdo ti nedává právo na takovýhle odsuzování někoho, kdo něco umí a naplno na tom maká, aby si pak takovej nevděčnej šmejd mohl něco zahrát.
  • Mart9
    Tyhle názory už mě nudí. Není prostě možné vydat dobrou nezabugovanou hru na termín, který si několik měsíců předem stanovili? Odklad je zkrátka nesplnění plánu a ani to nezaručí, že všechny bugy opraví. Vývojáři si nezaslouží omluvu ani v případě vydání zabugované hry, ani v případě odkladu kvůli bugům, obojí je neschopnost a špatně odvedená práce. Třeba Kingdom come bude tutově taky odloženo, je mi to jasné a ani v té firmě nedělám. Proč prostě nestanovit datum vydání, do kterého už bude započítaná časová rezerva na opravy? Vždyť můžou mít už několik týdnů před vydáním hotovou gold verzi.
  • dufam, ze je to preto aby zrusili ten system krytia :-D
  • Už jsem se naučil ty odklady akceptovat. Jakýkoliv odklad, který je kratší než jako u Duke Nukem Forever, je v pohodě. *1*
  • Tuhle sračku vždycky někdo napíše u každého odkladu, ale stejně to neznamená, že nakonec nemůže vyjít zabugovaný nedodělek.
  • Tak to si 1 z 10 000 :)
  • MARTASLJ19
    Arkham Knight mi funguje bez najmenších problémov. Už septembrový patch vyriešil všetky možné problémy.

Pokud chcete přidávat komentáře, musíte se:

Registrovat nebo Přihlásit