Přejít na výpis diskuzí
Deus Ex: Mankind Divided představil s datem vydání i speciální program předobjednávek
31.8.2015 | Aleš Smutný
59 příspěvků
-
Normalni clovek snad zaplati za hotovy titula dle recenzi. Jrn blbounek bude predobjednavat na zaklade PR
-
To byl zase někdo v PR oddělení moc chytrej...
-
No jako moc dobrý nápad to fakt není, ale ten zástup šmejdů, kteří jen čekají na to, až se u nějaké hry objeví věc ke kritizování, aby mohli napsat, že si to teď teda musej upirátit a nebudou se za to stydět, když je ta hra teda tak nefér... To je ještě mnohem horší.
-
-
Musíš si holt zvyknout, že diskuze na gamesech se už pomalu začínají rovnat diskuzím na novinkách CZ.
-
-
Já jsem neměl na mysli pouze tohle.
-
To mám bohužel z Youtube, ne z Gamesů...
-
-
Jak co. Ta možnost výběru předobjednávkovýho bonusu se mi celkem líbí. Ten zbytek... ne až tak moc.
-
-
Tohle je normální vydírání, dejte nám svoje prachy předem nebo nebudou "bonusy". Já si počkám na recenze. Za mě rozhodně nejhloupější marketing roku.
-
-
Pokud budou předobjednávky naplněny propustíme vaší rodinu bez újmy *1* *1*
-
-
A games.cz s tím souhlasí jako s dobrým nápadem? :(
-
-
Asi se bojej o reklamu, kriticky uvažující člověk tohle nemůže brát vážně
-
-
Po Thiefovi si potřebuji spravit Reputaci a co udělají ? Poserou ji jestě víc.
Zlátý Harebraine Schemes Zlatý Larian Zlatý CdProjekt -
S takovým přístupem budu ty hry předobjednávat tak leda z ulož.to. To jako nedostanu plný obsah hry (v tomto případě i vedlejší mise) za plnou cenu až po vydání recenzí? hahaha
-
-
On ještě někdo v dnešní době stahuje přes Ulož.to?
-
-
Bohužel znám lidi, co jsou schopný dát prachy uložto za rychlejší stahování radši než by si koupili hru za pár šupů
-
Ano
-
-
-
https://www.youtube.com/watch?v=eJkzcQDqbpE na jewtube je krásne like/dislike ratio :D