Pokud chcete přidávat komentáře, musíte se:

Registrovat nebo Přihlásit
  • Pokracovani Deus Ex HR - to musi byt bomba!
  • S takovým přístupem budu ty hry předobjednávat tak leda z ulož.to. To jako nedostanu plný obsah hry (v tomto případě i vedlejší mise) za plnou cenu až po vydání recenzí? hahaha
    • Veskoslav
      On ještě někdo v dnešní době stahuje přes Ulož.to?
      • 0011
        Bohužel znám lidi, co jsou schopný dát prachy uložto za rychlejší stahování radši než by si koupili hru za pár šupů
      • Ano
  • Heh, na Kickstarteru to takhle funguje leta a nikdo ani nemrkne. Pak to nekdo zkusi mimo nej a vsichni se muzou zblaznit...:-D
    • To ale mícháš jablka s hruškama. U kickstarterových her nevíš, do čeho jdeš. Nepředobjednáváš si hru, jen podporuješ její vývoj. A za to si nějaký ten bonus zasloužíš, když to vyjde.
      Ale u takhle velkého titulu je to prostě prasárna. No, to je ale jen můj názor, evidentně.
      • Mas v tom co zminujes pravdu, ale zas takovy rozdil to neni. Zakladni princip je uplne stejny. Investujes penize do neceho co nevis jak dopadne a cim vic lidi bude investovat, tim vic veci ve vysledku dostanes.
        • A presto diky KS vznikly zajimavy hry... DXHR nebyl v DC spatna hra, delaji to ti sami a pouceni z chyb pred DC, proc bych jim nemel verit?
          A nechapu, ze to tak tankuje lidi, kteri si to zjevne predobjednat nechteji. Co je na tom takovyho, ze to nekomu musi nastvat? Nechapu.
          Doplnim - jedina vada je tier 4 - muset si vybrat mezi knizkou a komixem. V zasade i kdyby to bylo o tomtez, tak si clovek nutne bude pripadat, ze mu neco chybi.
        • Když to bereme z pohledu "nevím co dostanu", je to pravda. Ale takhle se na to podle mě koukat nemůžem. To bych nikdy žádnej kickstarter nepodpořil. :D
  • Jakpak je to s překladem?
  • Princ.Jablon
    XCOM 2 odložen?
  • hate vlna za 3..2..1..
    KTEREJ POŠ..ŤÁK TOHLE VYMYSLEL?!!

dobře, tak abych byl upřímný, od oznámení Black Ops III si už nedělám žádná očekávání a pre-ordery nedělám nikdy, takže mě tohle vůbec nepřekvapuje a je mi to celkem i jedno. Lidé si myslí bůh ví jak moc jich vývojáři neposlouchají a dělají si furt ty svoje kapitalistické hnusárny, ikdyž by slovo lidu na ně mělo mít vliv, well, vtip je v tom, že si neuvědomují, že jsou furt jen menšinou, které tohle vadí, jsou miliony lidí co se k těmto hrám dostávají poprvé a ještě si neuvědomují, jakým způsobem je autoři šulej. Zároveň existuje spousta lidí, kteří hrajou hry randomě pro zábavu a tyhle věci jsou jim fakt u zadečku. A pak jsou 12letí geekové (mentálně dvanáctiletí, znám i fyzicky 30leté a vejš), kteří pravidelně navštěvují macdonald a Call of duty berou za nejposvátnější pařanskou zábavu 21. století. Svět je takovej, zvykl jsem si a těším se na AC Syndicate, stejně tak jako se člověk těší na béčkovej horror jen kvůli tomu, že se občas z něčeho lekne, nebo chce vidět vizuály (zpracování zombíků, duchů atd) ale jinak mu je třeba logičnost děje u zadku, protože o tom zážitky takovejhlech filmů co, nejsou! dokuď to v člověku vzbuzuje nějaké 'pozitivní' emoce, plní to svůj účel, that's all.
  • Po Thiefovi si potřebuji spravit Reputaci a co udělají ? Poserou ji jestě víc.
    Zlátý Harebraine Schemes Zlatý Larian Zlatý CdProjekt
  • Chjo, další herní "kauza", kde hráči zase nesmyslne brečí. Ale tak samozřejmě chápu, Total "muh Dont preorder" Biscuit řekl, jak je to špatně, tak to teď všichni poslušně papouškují.

Pokud chcete přidávat komentáře, musíte se:

Registrovat nebo Přihlásit