Přejít na výpis diskuzí
Deus Ex: Mankind Divided představil s datem vydání i speciální program předobjednávek
31.8.2015 | Aleš Smutný
59 příspěvků
-
Pokracovani Deus Ex HR - to musi byt bomba!
-
S takovým přístupem budu ty hry předobjednávat tak leda z ulož.to. To jako nedostanu plný obsah hry (v tomto případě i vedlejší mise) za plnou cenu až po vydání recenzí? hahaha
-
-
On ještě někdo v dnešní době stahuje přes Ulož.to?
-
-
Bohužel znám lidi, co jsou schopný dát prachy uložto za rychlejší stahování radši než by si koupili hru za pár šupů
-
Ano
-
-
-
Heh, na Kickstarteru to takhle funguje leta a nikdo ani nemrkne. Pak to nekdo zkusi mimo nej a vsichni se muzou zblaznit...:-D
-
-
To ale mícháš jablka s hruškama. U kickstarterových her nevíš, do čeho jdeš. Nepředobjednáváš si hru, jen podporuješ její vývoj. A za to si nějaký ten bonus zasloužíš, když to vyjde.
Ale u takhle velkého titulu je to prostě prasárna. No, to je ale jen můj názor, evidentně. -
-
Mas v tom co zminujes pravdu, ale zas takovy rozdil to neni. Zakladni princip je uplne stejny. Investujes penize do neceho co nevis jak dopadne a cim vic lidi bude investovat, tim vic veci ve vysledku dostanes.
-
-
A presto diky KS vznikly zajimavy hry... DXHR nebyl v DC spatna hra, delaji to ti sami a pouceni z chyb pred DC, proc bych jim nemel verit?
A nechapu, ze to tak tankuje lidi, kteri si to zjevne predobjednat nechteji. Co je na tom takovyho, ze to nekomu musi nastvat? Nechapu.
Doplnim - jedina vada je tier 4 - muset si vybrat mezi knizkou a komixem. V zasade i kdyby to bylo o tomtez, tak si clovek nutne bude pripadat, ze mu neco chybi. -
Když to bereme z pohledu "nevím co dostanu", je to pravda. Ale takhle se na to podle mě koukat nemůžem. To bych nikdy žádnej kickstarter nepodpořil. :D
-
-
-
-
Jakpak je to s překladem?
-
XCOM 2 odložen?
-
hate vlna za 3..2..1..
KTEREJ POŠ..ŤÁK TOHLE VYMYSLEL?!!
dobře, tak abych byl upřímný, od oznámení Black Ops III si už nedělám žádná očekávání a pre-ordery nedělám nikdy, takže mě tohle vůbec nepřekvapuje a je mi to celkem i jedno. Lidé si myslí bůh ví jak moc jich vývojáři neposlouchají a dělají si furt ty svoje kapitalistické hnusárny, ikdyž by slovo lidu na ně mělo mít vliv, well, vtip je v tom, že si neuvědomují, že jsou furt jen menšinou, které tohle vadí, jsou miliony lidí co se k těmto hrám dostávají poprvé a ještě si neuvědomují, jakým způsobem je autoři šulej. Zároveň existuje spousta lidí, kteří hrajou hry randomě pro zábavu a tyhle věci jsou jim fakt u zadečku. A pak jsou 12letí geekové (mentálně dvanáctiletí, znám i fyzicky 30leté a vejš), kteří pravidelně navštěvují macdonald a Call of duty berou za nejposvátnější pařanskou zábavu 21. století. Svět je takovej, zvykl jsem si a těším se na AC Syndicate, stejně tak jako se člověk těší na béčkovej horror jen kvůli tomu, že se občas z něčeho lekne, nebo chce vidět vizuály (zpracování zombíků, duchů atd) ale jinak mu je třeba logičnost děje u zadku, protože o tom zážitky takovejhlech filmů co, nejsou! dokuď to v člověku vzbuzuje nějaké 'pozitivní' emoce, plní to svůj účel, that's all. -
Po Thiefovi si potřebuji spravit Reputaci a co udělají ? Poserou ji jestě víc.
Zlátý Harebraine Schemes Zlatý Larian Zlatý CdProjekt -
Chjo, další herní "kauza", kde hráči zase nesmyslne brečí. Ale tak samozřejmě chápu, Total "muh Dont preorder" Biscuit řekl, jak je to špatně, tak to teď všichni poslušně papouškují.