Pokud chcete přidávat komentáře, musíte se:

Registrovat nebo Přihlásit
  • Hnisavec
    rozohral som Fallout 4 a nech si Vávra vraví čo chce tieto Bethesdácke RPGčka ma extrémne bavia....tá sloboda je ohromná. I keď plnotučné pokračovanie Gothicu by tiež nebolo odveci so silnejším príbehom. Na Kingdom Come sa teším, Witchera 3 to asi nedá dole, ale príbehovo to snád bude topka. Trošku sa bojím toho súbojaku, ktorý mi evokoval porodné bolesti ako ten v Gothic 1.
    • Johnny
      Witchera 3 dá dole skoro všechno. Aspon pro mě. Dyt je to děsná nuda.
      • to je přesně můj názor.
    • KrPa
      v G1 byl soubojovi system pro 1v1 ten nejlepsi
  • Syberia 3 měla vyjít v prosinci 2016 a byla přeložena na březen 2017.
    • úplně jsem na to zapomněl.
      Reklamuji článek. Syberia 3 bude hit. Nebo aspoň chce být.
  • Jsem rád, že redakce vzala na vědomí, že Kingdom Come mělo vyjít letos. Ne jak některý tydýti, kteří to datum brali jen tako... ani nevím jako co, nejspíš zbožné přání Warhorse, které ovšem uváděli v oficiálních materiálech.
    • games.cz se tradičně drží v mezích seriózní žurnalistiky. Nepřekvapuje mě to. A proto ani nesleduju jiné portály. :))
    • corfer
      Když se podíváš na jejich assety, tak je jasný, že ta hra je na výrobu zrůdně složitá, tým nijak gigantickej není a pořád to vypadá nezměrně líp než všechny ty srágory, co jezděj každej rok a na čas...
    • Kdyby Vávra nestrácel čas pěstováním bradky mohla být hra už v 2016 i se psem...tahkle to nema cenu ani hrát..není pes nejsou peníz odemě.

vím že sem jeden člověk a je to nevytrhne, ale mě je to jedno *2*
      • Psa nechal Vávra vyřadit aby se pomstil Poláčkovi *1*
    • Mart9
      K odložení jistě došlo, ale zároveň jsme my všichni odborníci už v 2015 říkali, že nejdříve 2017.
      • Predator2
        Jen hlupák si mohl myslet, že by to vyšlo už v roce 2016.
        • Miloši? Jsi to ty?
  • Mount & Blade Bannerlord II, byl původně plánován na 2016. Když vyjde 20117 tak bude topovat všechny ty hry v seznamu.
    • Inquisitor
      To doufám, že vyjde dřív :D
  • Kingdom Come: Deliverance? *15*
    2019 realne...
    • Ona možná vyjde 2017 ale kompletně uzavřená se vším všudy jako celek, tak v roce 2025...
    • 2018
  • TheGGG
    v případě některých těch her by možná bylo nejlepší kdyby nevyšly nikdy.... ale toho scaleboundu je škoda, takhle má xbone tak 0 exklusivit (a to ještě takové blbosti jako crackdown 3, který teda vypadá příšerně a rozhodně to není žádnej lapač prachů). K ostatním hrám nemám co říct, ale ten Kingdom začíná pěkně zatuchávat, jako všichni se těšíme, až se nám budou dělat realistické díry na ponožce, ale aby to pokud možno vyšlo alespoň do roku 2020....
    • The Get a Gun, Gumídku!
    • Ale jdi ty brepto...

Pokud chcete přidávat komentáře, musíte se:

Registrovat nebo Přihlásit