Přejít na výpis diskuzí
Devil May Cry: Definitive Edition – recenze
28.3.2015 | Miloš Bohoněk
44 příspěvků
-
Tenhle divny paskvil, ktery ma s puvodnim Devil May Cry pramalo spolecne tu zrecenzujete 2x, ale akcni hru vsech akcnich her, Bayonettu 2, ktera si odnasela 10/10 i od takovych gigantu, jako je EDGE nebo GameSpot a byla nominovana nescetnekrat na hru roku, zvysoka kaslete? To dosti zamrzi, i kdyz hadam, ze Nintendo Vam nejspis zadnou kopii neposkytlo k recenzovani.
-
-
To znerecenzuji,proto,protoze tu hru jim nikdo nedal,nebo nekoupil. *1*
-
Bayonetta série má absolutně otřesnou a nesnesitelnou hlavní postavu, hrál jsem dvojku jen chvílu příležitostně, protože vyhazovat prachy za WiiU se mi nechce, ale hrál jsem jedničku a byl to děs. Přestylizovaný jak krá*a.
LoL i kr*va je zcenzurovaná? -
-
pravda, ty si radši na kloučky
-
-
ty zas na kočky a psy
-
-
-
ja stále nechápem prečo si Bayonetta 2 zasluzi az take vysoke hodnotenia ..vsak je to koniec koncov hack and slash hra ako kazda druha
-
Já bych se divil, kdyby někdo z redakce disponoval Wii U, v ČR to je prostě totálně minoritní platforma, na to si musíš zvyknout a pro recenze chodit na zahraniční weby.
-
-
Jak by řekl Frištenský:"No bylo to hezký, ale že bych to musel vidět dvakrát..."
-
Otřesná emařská pakárna reloaded?
-
-
Jako ty? Tak to souhlas. *5*
-
-
Bieber je emo?
To máš v hlavince asi trošku popletený, ne?
-
-
je pravda, ze to je emo jak svina, ale neni to tak spatne *2*
-
-
Mě zajímá, co je u vás emo. Ten týpek má krátké vlasy, na rozdíl od toho buzíka ze starých DMC a prostě se mu říká emo. Navíc měl docela dobré hlášky celou hru. Předchozí DMC jsem nehrál, ani nebudu, ale tenhle DMC byla nejlepší hack'n slash záležitost, kterou jsem hrál. A ten nabuřený soundtrack od Noisie a Combichristu, no comment. Strašně emo celé.
-
-
rádoby drsný černovlasý teenager buzíček typický evropský kkt. Holt už to nedělaj japonci a je z toho sra*ka
-
-
rádoby sladký blonďáček, takový Justin buzíček tady mluví o sračkách....pche
-
-
-
Hele, víte vy někdo, co to znamená "emo"....?
-
-
ano...jestli vytahnes tu sra*ku scene... *11*
-
-
-
Emařská nebo ne, byla to zábava... *5*
-
-
Hrál jsem to asi pět minut, ten hlavní hrdina je ještě nesympatičtější než Kratos a borci z Darksiders dohromady.
Není nad starýho dobrýho Danteho, šviháka a pořádnýho řízka v jednom.
-
-
-
WTF? Dvě recenze na jednu a tu samou hru? Kde je recenze na Etherium? *16*
-
-
tak tady chybi tuny recenzi, recenzovat porad to same dokola da min práce..easy money..jak pro vyvojare tak pro recenzenty..divna doba proste..
-
-
Polda 6
-
-