Přejít na výpis diskuzí
Devil May Cry: Definitive Edition – recenze
28.3.2015 | Miloš Bohoněk
44 příspěvků
-
Jo takovi predelavky at si srtrci,kam slunce nesviti!Stacila mi ukazka na youtube Bordelans2 pc vs ps4,a je po nakupu,ze v nekterych mistech chybi v ps4 verzi vlajky na stozarech,kde jsou i na ps3 a nejdou prostrilet jak u pc verze,a Takovich chyb je tam vic!At si takovi hry nechaj!Furt stahovat naky opravi kolik giga!Jako bloodborne,v den vidani skoro 3giga a byl jsem nakrknutej jeste den pote!A jeste se to nako posledni dobou stahuje ze storu pomalu jak svin!Netem to nebude update2.50.se stahoval hodne rychle!Kdybych vzal rychlost stahovani 250mb update ps4 a stahovani 250mb patche bloodborne tak tam je sakra rozdil!Nemam na tohle slov.
-
proc by ne? za 14 dni nam (SNAD) vyjde remaster dva roky staryho GTA!
-
"Starší modely a textury působí na PS4 a Xbox One trochu nepatřičně, ale to vám bohatě vynahradí nové módy a hlavně stabilních 60 snímků za vteřinu."
no super, rok 2015 a nejrozsirenejsi herni platforma konecne zvlada 60fps, future is now! -
pravda, ty si radši na kloučky
-
ano...jestli vytahnes tu sra*ku scene... *11*
-
Hele, víte vy někdo, co to znamená "emo"....?
-
Bayonetta série má absolutně otřesnou a nesnesitelnou hlavní postavu, hrál jsem dvojku jen chvílu příležitostně, protože vyhazovat prachy za WiiU se mi nechce, ale hrál jsem jedničku a byl to děs. Přestylizovaný jak krá*a.
LoL i kr*va je zcenzurovaná? -
ja stále nechápem prečo si Bayonetta 2 zasluzi az take vysoke hodnotenia ..vsak je to koniec koncov hack and slash hra ako kazda druha
-
Hrál jsem to asi pět minut, ten hlavní hrdina je ještě nesympatičtější než Kratos a borci z Darksiders dohromady.
Není nad starýho dobrýho Danteho, šviháka a pořádnýho řízka v jednom. -
Byl bych rád, kdyby NT se u příštího dílu inspirovali následujícím videem.
https://www.youtube.com/watch?v=TyUArTDYYVc -
Bieber je emo?
To máš v hlavince asi trošku popletený, ne? -
Jako ty? Tak to souhlas. *5*
-
na to ze to je zapadna hack and slash hra to vobec nebolo zle hlavne ma potesil slusny soundtrack (Noisia)..ale ku kvalitam bayonetty a starsich dmc sa to nepriblizilo ani nahodou
-
Já bych se divil, kdyby někdo z redakce disponoval Wii U, v ČR to je prostě totálně minoritní platforma, na to si musíš zvyknout a pro recenze chodit na zahraniční weby.
-
Proč by se měl člověk rozčilovat že vychází remaster hry z minuléjo (předminulého) roku kterou všichni nehráli a že sbírá hodnocení vysoká opět...
Mně to osobně nevadí, tak at i když by zde mogli být i recenze starších her má to konekonců čas, nebo nědo někam chvátá? *7* -
Polda 6
-
No nevim. Me tedy to DLCcko hodne bavilo. Hlavni kampan jsem dohral trikrat, Vergil's Downfall asi dvacetkrat. Ten Vergiluv styl boje je proste neskutecne stylovej a skvele se to hraje. Ale pravda, ze kdyby bylo Bloody Palace i pro Vergila uz v puvodni hre, nejspis bych jeho kampan tolikrat nedohral.
-
Tenhle divny paskvil, ktery ma s puvodnim Devil May Cry pramalo spolecne tu zrecenzujete 2x, ale akcni hru vsech akcnich her, Bayonettu 2, ktera si odnasela 10/10 i od takovych gigantu, jako je EDGE nebo GameSpot a byla nominovana nescetnekrat na hru roku, zvysoka kaslete? To dosti zamrzi, i kdyz hadam, ze Nintendo Vam nejspis zadnou kopii neposkytlo k recenzovani.
-
Jak by řekl Frištenský:"No bylo to hezký, ale že bych to musel vidět dvakrát..."
-
je pravda, ze to je emo jak svina, ale neni to tak spatne *2*