Pokud chcete přidávat komentáře, musíte se:

Registrovat nebo Přihlásit
  • ruthan
    Myslim, ze pokud by nekdo hledal ukazku herniho primitivismu a hazeni penez do kanalu (z tvurciho hlediska, casu a lidske prace), aby se z nej v racim brodeni v spise, vytahlo jeste vic penez, tak je to prave tahle hra.
    Je to navovena bida, hezky do blika, ale uvnitr je to retardovane, nesmyslne, americke.
  • Trosku mi to tim prostredim a i grafikou pripomina Alice Madness Returns :DD
  • Acindards
    Přijde mi to jako minulí díl DMC ( 5ka nebo 4ka kdo se má sakra v těch pokračováních vyznat), akorát s novým HuDem a s jiným maníkem. Sorry, ale hra se jeví spíš jako datadisk než plnohodnotný nový díl. To že se tam pod nim propadá podlaha nepovažuju za nějakou boží novinku, takhle interaktivní prostředí máte i v jiných hrách. Sice zvlášť o těchhle bojovkách platí dokud nevyzkoušíš neuvěříš tak tohle video mě opravdu nedonutilo utrácet peníze za tuhle hru to si počkám na demo.
    • A si to představ, že mě všechny střílečky zasse připadají jak DOOM s jiným maníkem.
      • Acindards
        Já si myslím že mezi doomem a CoD1 je malinkej rozdíl
        • Hmm, ty tomu nějak rozumíš.

A teď to povím překvapení. DMC 1 se hraje jako skoro Resident Evil, on to taky měl být Resident Evil původně... DMC 3 se hraje naprosto odlišně.
  • hmm co to je za saskarnu omg *12*
  • Zpočátku jsem měl z téhle hry trochu obavy, ale nakonec to nevypadá vůbec zle :-)
  • F*ck You: The Game - SSS in 5 Hits Edition se mi osobně moc nelíbí.

Pokud chcete přidávat komentáře, musíte se:

Registrovat nebo Přihlásit