Přejít na výpis diskuzí
Devil May Cry odkrývá karty na záznamu z Gamescom dema
20.8.2012 | Petr Poláček
10 příspěvků
-
Myslim, ze pokud by nekdo hledal ukazku herniho primitivismu a hazeni penez do kanalu (z tvurciho hlediska, casu a lidske prace), aby se z nej v racim brodeni v spise, vytahlo jeste vic penez, tak je to prave tahle hra.
Je to navovena bida, hezky do blika, ale uvnitr je to retardovane, nesmyslne, americke. -
Hm....lehce schizofrenní přístup. Na jednu stranu byla už před časem všem "haterům" ucpána pusa prohlášením, že toto není "DMC" ale "DmC". Na druhou stranu se zde po celý videozáznam moderující osoby snaží diváka přesvědčit, že hra je "staré dobré DMC v novém kabátě", ať už poukazují na osobnost hrdiny, na bojové pohyby, na schopnost provádět žonglování ve vzduchu nebo na vzhled postavy v trigger režimu.
P.S.1: Netuším, proč zmiňují "obrovskou variabilitu v boji", ta byla i v předchozích dílech a celkem k danému žánru patří. Nebo se za chilku začnou vývojáři plácat po zádech, že v jejich hře jde kromě běhání dokonce i skákat, a to do neuvěřitelných všech čtyř směrů?
P.S.2: Nepřítel se štítem je nula, andělská brnění v DMC4 nejen blokují, ale dokáží hráči i kombo přerušit a kontrovat tím "dřevcem" nebo co to mají. Takže na rozdíl od toho pískového pytle z videa se do nich nemlátí jako o život zepředu, ale je potřeba si je hezky obejít (alespoň trochu zapojit mozek) a pořádně jim to opepřit do zad nebo ze strany.
P.S.3: Schopnost krytu nebo "odražení" soupeře hráčem už v sérii DMC taky je (Dante má RoyalGuard, Nero dokáže některé útoky kontrovat chycením prackou), takže netuším, proč se o ní prezentující pánové baví jako o žhavé novince. Navíc jejich oslavování superútoku po správně provedeném odražení je vtipné v porovnání s tímhle:
http://www.youtube.com/watch?v=VerqGyN-wXY
P.S.4: Zdlouhavé přednápřahy potvor jsou tak čitelné až je to k pláči. S tím související ranění od potvor a hlavně od "bosse" je směšné, nehledě na fakt, že v trigger režimu se Dantemu doplňuje HP. Výsměch hráčům nebo to myslí vážně? -
Hmm, ty tomu nějak rozumíš.
A teď to povím překvapení. DMC 1 se hraje jako skoro Resident Evil, on to taky měl být Resident Evil původně... DMC 3 se hraje naprosto odlišně. -
Já si myslím že mezi doomem a CoD1 je malinkej rozdíl
-
A si to představ, že mě všechny střílečky zasse připadají jak DOOM s jiným maníkem.
-
Trosku mi to tim prostredim a i grafikou pripomina Alice Madness Returns :DD
-
Přijde mi to jako minulí díl DMC ( 5ka nebo 4ka kdo se má sakra v těch pokračováních vyznat), akorát s novým HuDem a s jiným maníkem. Sorry, ale hra se jeví spíš jako datadisk než plnohodnotný nový díl. To že se tam pod nim propadá podlaha nepovažuju za nějakou boží novinku, takhle interaktivní prostředí máte i v jiných hrách. Sice zvlášť o těchhle bojovkách platí dokud nevyzkoušíš neuvěříš tak tohle video mě opravdu nedonutilo utrácet peníze za tuhle hru to si počkám na demo.
-
hmm co to je za saskarnu omg *12*
-
Zpočátku jsem měl z téhle hry trochu obavy, ale nakonec to nevypadá vůbec zle :-)
-
F*ck You: The Game - SSS in 5 Hits Edition se mi osobně moc nelíbí.