Pokud chcete přidávat komentáře, musíte se:

Registrovat nebo Přihlásit
  • Copak anča dlanča už ti nestačí tak se ukájíš tady
  • Snad bude PC port, s chutí bych si to zahrál i přez zde tolikrát zmíněnou změnu vizáže Danteho. Taky doufám v návrat Vergila, díky němu je pro mě trojka prostě nejlepšív díl série.
  • běžně hraju konzolovky na klávesce a naprostá pohodička :)
  • ok , jenže je to made in Japan style .. a jinou hudbu k tomu nejde ani dát ... jelikož k tomu pasuje , jak se říká ... jako půlky do trenek .. tohodle žánru musí bejt člověk fanda ,aby to pochopil ....
  • Ony jsou gamepady i na PC...
  • sorry, ale za ten "božskej technometal" ti musim dat minus i kdybych nechtel :D
  • Přečti si znovu a pochop.
  • Promiň , el prvně byl DMC a pak až GoW ^^ , takže opičit se mohl jedíně GoW
  • Vysvětlovat hratelnost všech úspěšných dílu Píčířkářům nemá cenu , jelikož na PC by si zlomili ručku .. Na PS co jsem měl možnost většinu dílů hrát , tak to je zkrátka mazec.. ovládání je intuitivní a ta hudba .. božskej technometal , kterej vás přímo rozpumpuje do bitky .. Je to originální hra , přecijenom vymyšlená jako konzolovka , tak její fanoušek nemůže být každý ... ale kdo nehrál .. o hodně přišel :P
  • EuroSamurai
    Nevim čemu se divíš tady lidem nejde o charakter ale o to jak postava vypadá :D
  • Ano čtyřku jsem též hrál..ale tak dlouho v luftu je opravdu spíše směšné.Nepotrřebuji reálné souboje, ale tohle už je trošku přehnané.Jinak ZLATAÁ JEDNIČKA s Trish--
  • Lawliet
    nechápu jak muže někdo serii DMC hodnotit podle vzhledu hlavniho hrdiny.. dit u danteho nešlo o to jeslti ma bilou nebo ružovou fazónu... tam šlo o jeho hlášky, postoje..charisma, být cool,..jahodovej pohár....týpek jak má být nikdy jsem nekoukal na jeho sestřih..
  • Dante odešel v nejlepším, tečka...
  • Dovolím si opravu: ten hlavni gaylord...

Pro neznalé: http://www.youtube.com/watch?v=JMuV4TAcjmo
  • ten hlavni gayzord vypada spis ze se pouta k retezum v latexovem oblecku a necha se u toho svihat bicikem :D
  • To prostředí vypadá příšerně jak Alenka v říši divů... Doufám že tam bude něco lepšího..
  • Jako vypará to fajn, těším se, ale z tohodle mám pocit jako z poslední Alenky, ve které hrajete za Nera..
  • Necháme se překvapit hratelností, ale zatím si stále myslím, že tento "DmC" je ve skutečnosti klon GoW, neboli z mistr byl degradován do role učedníka.
  • ten pobyt vo vzduhu je praveze strasne casual, mashuj ako ozivot a mas to, zlate dmc 3,4 s jump cancelom a pod. vecami, tam to bolo inak efektne, ked si ho vyhodil do vzduchu s Vergilom pouzitim yamata, prepol na beowulfa dal upkick portol k nemu hore a jumpcacneloval s yamato airslashom :P Prip. s Dantem tam bola vacsia volno este, a to nehovorim o fakte ze toto ma 30 fps a 4 nepriatelov naraz? To aj na ps2 ich bolo viac! + krasne pomaly unreal engine...
  • Tahle hra si niíkdy nehrala na realne zobrazeni souboju,sveta a uz vubec ne monster/bossu..je to cistokrevna rubacka-nechapu co tady resite..
    Ja se naopak velmi tesim,vypada to krasne ne ze ne a DMC4 byla nejlepsi rubacka na PC

Pokud chcete přidávat komentáře, musíte se:

Registrovat nebo Přihlásit