Přejít na výpis diskuzí
Diablo 3 bude mít novou ultratěžkou obtížnost – Inferno
19.8.2011 | Aleš Smutný
36 příspěvků
-
Do tyhle hry jsem vkladal velkou nadej, uz jen pro to, ze je port z PC a ne naopak. Ale dokud nebude na krabici "offline singlplayer" tak mi to nesmi do baraku :(
-
-
TOTO NENÍ PROVOKACE: Obávám se, že si to v tom případě asi nezahrajete, nebo jen u kamaráda když to k Vám do baráku nesmí :)
-
-
hej kucí tohle není battlefield 3, kde je nějaká novinka a info hm?
-
lide jsou ochotni zaplatit za virtualni predmet opravdu hodne, treba i nekolik tisic korun. Uz vidim ty ceny opravdu epickych predmetu v aukci. A za kazdy predmet si Blizzard stahne poplatek.
-
A místo tisíce blbečků na vás v tom dungu vyběhne deset tisíc blbečků! To je potom zábava!
-
to Stan : To je hloupost. Velice pravděpodobně ty předměty budou vyžadovat 60 lvl . Takže ostatní obtížnosti si s nima neulehčíš.
-
-
Nepsal jsem že si je ulehčíš, psal jsem, že když je jednou dostaneš, třeba koupí (musíš mít samozřejmě ten level) tak s nima sotva budeš hrát na lehčí obtížnost, ale budeš muset nutně hrát inferno, jelikož s takovými předměty bude dosti nudné drtit monstra na hell, takže to nebude ani tak výzva jako nutnost jak jsem napsal.
"your character will be around level 30/50/60 at the end of a full clear of each difficulty level. So reaching the max level won’t be a real difficult feat, but it won’t require grinding either, as it did in D1 and D2. "
A navíc to vypadá, že získat level 60 i hezkej kus před dokončeím Hell obtížnosti nebude pro spoustu hráčů žádný problém, takže level 60 opravdu neni nic extra nedostupného, není to jako v D2. Tohle ovšem jen za předpokladu, že ty předměty opravdu budou vyžadovat všechny level 60, což je momentálně čirá spekulace, já si naopak mylsím, že to tak nebude. -
-
No né. Další WOW! Proč dávat do hry výzvu, to přece lidi otravuje...
-
-
Mě to například neotravuje, v těžkou obtížnost D3 jsem doufal, otravujou mě tak akorát PR řeči.
-
-
Sarkasmus :) . Pokud bude level cap tak snadno dosazitelny, jako ve WOWu (nebo spouste jinych MMO), tak ta hra ztrati cast sebe >.>
-
-
Nevěš hlavu, i tak bude Diablo jednookým králem mezi slepými, sice to neni moc útěcha, ale lepší než drátem do toho druhýho oka.
-
No to je skvělé, tak tenhle rok snad zbýva už je Skyrim.....
-
zadnej strach, urcite vyjde halda datadisků jako ve WoW, nebo spíše DLC které přidají nejakou tu hovadinku a mapu navíc a zvýší pokaždé LvLCap, samozřejmě za pěkné ceničky v shopech.
-
Neboj ,sarkasmus poznám, ale je prd*l občas na takovej sarkamsus reagovat jako by to sarkasmus nebyl. *3*
Snadno dosažitelný to bude, na to můžeš vzít jed, sám Blizzard řekl, že na konci Hell by měl hráč s normálním způsobem hraní (tzn. neopakování lokací, přílišný zdržování a expení) dosáhnout 60lvl. Je to na nic, co se dá dělat. Datadisky taky level cap asi navýší, takže je bohužel i logický, že lvl 60 půjde dosáhnout snadno aby bylo co navyšovat.
-
-
-
-
-
-
a to se jako veskerej herni obsah bude stahovat z netu?? takze to bude neco jako sigle player mmorpg?
-
-
Zabiješ potvoru a podle obtížnosti na kterou hraješ a levelu té potvůrky odešle tvoje PC přes net prosbu o loot. Nějaká centrála to vyhodnotí a podle zásluh ti něco vyhodí. Maximálně do minutky to máš na zemi *1* (záleží na přípojení)
-
-
Spawn potvor a generaci map by mel taky zajistovat server. A porad je to min komunikace, nez treba u WOW, takze prodlev bych se nebal :-).
-
takže servery budou přetížené a já budu 30 sekund čekat na loot... to je pěkně trapný
-
-
je zajímavé, že každá onlineovka to zvládá bez problémů... je zajímavé, že hrám funguje multiplayer, když neumějí poslat jednoduchý kód hráčům, ve kterém je obsaženo, jaké itemy dostanou... to jsme v roce 1990, že se zabýváte takovou hovadinou? Vždyť je taková blbost už roky technicky naprosto primitivní...
-
-
lol
-
-
-
spis neco jako starcraft2
-
ultra těžká tak najvíše pro konzolisty. vsadím se že inferno bude podřadná nejvyšší obtížnosti 2
-
-
takových bylo co napsali komentáře viz. tvůj, ale doma hru hrají na obtížnost snadná :)
-
-
No hlavně jak rychle to bude na aukci. Jestli mají upravené dropraty pro hru s aukcí, tak tohle asi nikdo jinak než přes onu aukci nesežene. A jestli ne, tak ty předměty stejně brzy zaplaví battle-net.
-
Grind & Re-run 3.