Pokud chcete přidávat komentáře, musíte se:

Registrovat nebo Přihlásit
  • Wolfcastle

     A zalezi na tom?

    Jo aha zalezi u hry kde se jen bezhlave klika mysi a cela jde dohrat se zavazanyma ocima  na nicem jinem nez na vyzualu nezalezi....😂

  • Takže Šárku by, co se temné barevné palety týče, uspokojila tahle přebloomovaná verze IV. aktu D3, kterému screenshoty s amazonkou zjevně odpovídají? Úplně tam vidím tu ponurou gotickou atmosféru, akorát do toho někdo nedopatřením upustil flashbang. Hlavně si povzdechnout v článku, protože si to všichni fanoušci představovali jinak a hejtovat duhové jednorožce bylo v době vydání D3 trendy, tak proč se k tomu nevrátit, že?  Aneb, ať žije objektivní žurnalistika. D3 má v otázce vizuálního směru určitě svoje odpůrce i zastánce, nicméně např. můj osobní názor je, že zvolili z business hlediska a dlouhodobého plánování podpory ideální styl, který za ta léta příliš nezestárl a dneska pořád funguje a dokáže zaujmout i nové publikum. V tomhle Blizzard umí chodit a ukazuje to i v ostatních sériích. A i na těch screenshotech jsou jasné náznaky, že k tomu i tahle verze směřovala. Místo exhumování milionkrát opakovaných omalovánkových klišé bychom tak krásně mohli dostat krátké zamyšlení, a nebo alespoň článek bez zbytečného papouškování převzatých názorů.

  • Zabery pekny. Na tom barbarovi je dost videt, ze ta postavicka je stejna jako v aktualnim D3. Pred tim byla jeste jedna verze, kterou delali od 2001-2003 (screeny z clanku jsou z druhy verze). Ten projekt mel mit mmo prvky. V podstate to, co delaji se ctyrkou. Usmevny, jak se ta historie opakuje, jen v lepsi/idealnejsi cas. Tehda to Vivendi nechtelo mozna i kvuli wowku, uz si to presne nepamatuju. To se mimochodem delalo uz nekdy od 1999. Soucasne s WC3.

    Jeden raritni screen z prvni verze D3 k videni zde:

    https://pbs.twimg.com/media/DitltFfWkAElUVH.jpg

Pokud chcete přidávat komentáře, musíte se:

Registrovat nebo Přihlásit