Pokud chcete přidávat komentáře, musíte se:

Registrovat nebo Přihlásit
  • 2 Ringwraith:

U Diabla 2 jsem stravil mesice a mesice. Torchlight jsem ani nedohral (i kdyz jsem se dostal skoro nakonec). Proste me nebavil. Rozhodne jsem Torchlight nekupoval jako zhavou novinku a zasadnima bugama trpel i nekolik mesicu po vydani. Proc se teda mam tesit na Torchlight 2 a ne na Diablo 3?

Proc se nemam tesi na hru u ktere me ten maly kratky kus hry do ktereho me nechali nakouknout opravdu bavil?

BTW. veskera konstruktivni kritika z tve strany se zatim toci okolo toho ze jsme blby ze se tesime na Diablo 3 kdyz jsou i jiny hry a ze na D3 nedelaj ty samy lidi co delali na D2.
  • tvoj prispevok je plny dokazov, sklanam sa pred nim, tvoja logika ma polozila na kolena
  • pan je psychiater :)
  • A to jsi vzal kde? Pointa je stejně někde jinde: kříž tu byl mnohem dřív než křesťanství, takže tvůje interpretace, že kříže v Diablu jsou křesťanský, je dost mimo.
  • clovek uz nemoze napisat ani v lahsej forme, uz je ihned tlaceny do trolingu, haterizmu, a k nadavkam, kde ten svet speje *9*
  • zas jsi mimo, ve spartacovi byl prave kriz ve tvaru T.. omg!!!
  • v rime pouzivali kriz v tvare T, to ze v spartakovi si videl nieco ine, je len halivud ;)
  • Hele, k těm křížům tady, uvědomte si, že kříž, o kterým se tady hádáte, je římskej vynález, kterej sloužil k ukřižování různý verbeže. To, že se z něj stal později křesťanský symbol, je věc jiná. Zkrátka kříže v Diablu nemusí být vůbec křesťanský stejně jako nebyly kdysi v Římě...
  • jak si dokazou lide odporovat ve vlastnich prispevcich je opravdu legracni, mlc protoze se akorat ztrapnujes kazdym dalsim prispevkem z tebe maji lidi srandu, to ze jsi hloupy ti nikdo nebere tak to kazdemu nevnucuj, mas to absolutne popletene

jediny kdo krestanstvi do diabla taha jsi ty, nikdo netvrdil ze krize ve videu jsou krestanske, jen ty. Jestli mas problemy s nabozenstvim a virou jinych lidi tak si to res u psychiatra a netahej svoje religiozni problemy do herního světa, nikoho to nezajímá,

btw krize jako znameni meli uz i prvni civilizace tisíce let pred kristem tak se vzpamatuj a netahej nabozenstvi nekam kam nepatri
  • Ringwraith
    Něco mi říká, že kdyby Torchlight vyšel pod jménem Diablo, tak z něj máte v kalhotech a až se bugy opraví pomocí patchů, tak na ně zapomenete jako by nikdy nebyly.

No, asi to bude z velké části fakt jen o jménu.

Díky za spolupráci a doufám, že si Diablo 3 opravdu užijete
  • Protoze torchlight 1 byla oskliva, zabugovana, slunickova nuda...

BTW. Hral jsem betu a alespon v te kratke casti to i presto ze se mi dost zmen nelibilo tak to proste perfektne fungovalo. Az budou plne hry ostatnich studii v takovem stavu jako beta Diabla 3 tak budu tleskat.
  • Ringwraith
    Žádný Blizzard komplex nemám, prosil bych, aby jsi mě nenapadal když se jednou zeptám na něco, co mě zajímá. Tedy jak myslí Diablo 3 fanoušci.

Já se taky teším na případný PC port Dragon's Dogma, ale až po té spoustě videí, co je venku.

Odkdy se ty těšíš na Diablo 3?
    Už léta od doby kdy o hře nebyl venku ani screen a nikdo nic nevěděl kromě toho, že to dělá Blizzard? To slepou vírou zavání...
    Až od doby kdy vyšly screeny, videa, popisy postav atd.? V pořádku, máš důvod se těšit, tak v tom pokračuj.

Já jen, že mi přijde logické těšit se na hru až podle konkrétních informací a ne jménu značky a studia, které už má jiné zaměstnance. A věřím, že spousta Diablo 3 fandů je původně ten druhej případ.
  • Bohuzel. Jak jsem rikal s tim srovnavanim. Na tyhle HYPE uzivatele budes narazet ve vsech diskusich. Vyjde trailer treba na Project Cars a v diskusi se hned objevi neco jako "Nudaaa, jdu hrat Diablo III." a nasledne reakce si dokazes predstavit sam.
  • trolo
    a kedy vznikli tie mece? v urcitej dobe v historii LUDI. diablo ma fantasy svet fiktivny takze nemoze obsahovat veci z nasej historie chapes? tak ako tam nemoze byt kriz tak tam nemozu byt mece.
    krize tiez vznikli na roznych miestach nasej planety takze to znamena ze tam mozu byt? parada konecne sme to vyriesili! donesiem ti babovku
  • asi proto ze torchlight 1 byla s prominutim nezabavna sra*ka
  • to sa mylis, mece vznikli nezavisle na sebe na viacerych miestach planety, teda sa to da brat vo vseobecnosti ako ludsky vynalez, ked uz si spomenul ze su v diablovi aj ludia, krestania tam niesu
  • Hell tam bude porad. Graficka stylizace je hnusna a komiksove wowkova ale nakonec mi to bylo uplne jedno protoze jsem stejne zapomel na prostor a cas a za to u Path of Exile kterej ma jako vic surovou grafiku jsem malem usnul nudou.
  • Spatny topic, nepatrilo sem :D
  • Na to mas jednoduchy recept, vyhni se temto clankum a diskuzim s touto tematikou a mas zcela jiste klid od HYPE :)))
  • Ne on uz je takovej :) rejpe do vseho, co neni Tera :D. Ale zase nekdy - vyjimecne - ma zajimave postrehy.

Pokud chcete přidávat komentáře, musíte se:

Registrovat nebo Přihlásit