Pokud chcete přidávat komentáře, musíte se:

Registrovat nebo Přihlásit
  • xMort
    Tohle bylo oznámené hned během prvních pár dní s vydáním. Obsah bety bude zatím jen přes guest passy co byly u hry a že až po pár měsících opadne vlna lidí, která jim boří zájmem servery, tak dají ten obsah k dispozici všem jako demo.
    • Jo to mělo už ale dávno pro všechny být guest pass měl předstih jen 30 dní pak měla byt otevřená beta (což je to demo. K druhé várce kopii už se ani guest pass nedával) ale právě kvuli problémům se servrama se k tomu došlo až teĎ:)

Už dlohou totiž nevyhazují servery žádnou chybu...jen občasná udržba která je podle meho celkem dlouhá (většinou 5-10 hodin...ale je to většinou v brzskych ranních hodinach)

Ale krok je to logicky plno hračů co hraje diablo od začatku má dohrano a přejde na GW2 takže se musí nalákat další vlna.
  • No, mohl bych to instnout a mrknout, jak pokrocili s optimalizaci hry od vydani bety, kterou jsem hral a zvazit tak koupi hry.
  • Je to obsah puvodni beta verze ;-) clovek si zkusi ze hry pomerne dost. Odpovida to zhruba demo verzi diabla 2 ovsem tady si vyzkousite vsechny povolani a mate moznost rozsireni do plne hry. ;-)
  • Diablo III jsem si koupil v den vydani a rozhodne toho nelituju. Je to na dnesni dobu povedena hra. Jenze dnesni lide chteji vsechno hned a nebavy je cekat a diablo tohle nema a tim padem na nej vsichni nadavaj ( az na tech 10milonu hracu).
    • Diablo III jsem si koupil v den vydání a rozhodně toho lituju. Je to na dnešní dobu, vlastně jakoukoliv dobu, hodně špatná hra. Dnešní lidé chtějí všechno hned, tak jim to Blizzard dal. Je to casual slátanina a je to škoda promarněné šance. *9*
    • genki.sudo
      Súhlasím..

Pravdou je že Blizzard si nastavil s D2 laťku hodne vysoko a ľudia proste nedokážu pochopiť že už nemajú 11 rokov ako v dobách D2 :-)

Vidieť to je na príklade obtiažnosti, zatiaľ čo od releasu všetci plakali na fórach že inferno je moc ťažké, teraz všetci plačú že to nerfli príliš..

Na zasmiatie.. :S
      • Takže čím jsme starší, tím kratší hry budeme dostávat, maďare?

To si píšu do sešítku - to jsem nevěděl!
        • Hod mi sem odkaz na tvuj profil diabla 3 na B.netu. At vime jestli jsi to opravdu dojel =D
          • Ne o tom tahle hra nebyla. To jste si zní udělali vy. Tak si to užijte a farmařte si. ;-)
            • Ano, D2 bylo vyrobené za účelem farmaření v 1999 to bylo velice moderní.........to z toho udělali až hráči protože je hra bavila a chtěli mít důvod ji hrát. A Blizzard jim vyšel vstříc. Ale ta hra nebyla vytvořená s tím záměrem.
            • Spades
              Ne. O to tam hra PŘESNĚ je...
              D2 byla o přesně to samém. To vy se tu snažíte na Diablo naroubovat model NG+, který je například v Borderlands, Mass Effect, nebo Dark Souls, ale u diabla to není new game+, je to POKRAČOVÁNÍ stejné hry.
            • A ja porad nevim kam tim miris. Ja znam lidi co stale hrajou Transport Tycoon, ktery vysel nekdy v roce 1994, CS1.6 (1999!!) se stale hraje apod. Diablo 2 LOD jsem dohral asi 6x, na normal a stačilo mi to, bavilo mě to.
              Nevšiml jsem si třeba nějaké mánie okolo nového CS že by Valve prodávala lepší zbraně za reálné peníze nebo někdo vykřikoval že dokud nedáš tisíc headshotu od pasu pistolí tak si CS nehrál.

Takže nevím kam tím míříš. Hry si každý má hrát jak chce a jak ho to baví. Od toho jsou to hry. To že je zvykem reagovat na to že někdo napíše že dohral Diablo 3 na normal a nebavilo ho to tím, že dokud ji nedohrál na nightmare tak ji nikdy nehrál je dost invalidní.
              Blizzard jen využil toho co hráče drželo u hry těch 10 let, zbytek už si zařídila poblázněná komunita.

Já jsem rád že Tě hra baví, hraj si ji třeba až do důchodu, ale zkus se podívat na to co říkáš.
            • A o cem byla dvojka hm? :D Kdo si myslis, ze blizzardu zustal po tech 12 let od vydani dvojky? myslis, ze jim zustali hrat casual hraci? Ne, byla to hardcore komunita. Hraci co to dojedou do normalu a uz nezapnou tak tyhle to nehrali celejch 12 let. Zajimalo by me kolik si toho ve dvojce nahral.
            • PRESNE TAK! Thank you nastotisíckrát! Konečně to těm troubům někdo vysvětlil.
              A ještě mě baví, že celá série o tom byla.. až na to, že předchozí dvě hry o tom nebyly :D
          • Popravde se mi to sem moc davat nechce vzhledem k tomu ze davam trotlum z třískali svůj gamer tag. Ale tak budiž. Kdyžtak se s nějakym spamem tam bude vyrovnávat můj brácha co to ještě hraje a ne ja :D

http://eu.battle.net/d3/en/profile/Accolyte-1155/

Tu jsem. Barbar je bráchy, na toho jsem ani nesáhl. Sorcka a DH jsou moje. Sorcka je lvl 31 coz je myslim standartni level na dokonceni 1. playtrough. Osobne jsem tam celkovy cas nenasel, ale vzhledem k tomu ze ve srovnani s bratrovym barbarem je cas podstatne kratsi pricemz on to jeste nedohral a neni na mem levlu tak by to mohlo dokazovat ma tvrzeni.

Enjoy, třískálci.
            • Chlapec si zjevne koupil Diablo 3 a nema paru o cem tahle serie je. O farmeni, grindovani a chozeni stejnejch bossu (ve druhem dile) nebo championu (ve tretim) porad dokola. Tohle je hra pro collectory, ktery bavi se honit za nejlepsima itemama.
            • Pochop, že o obtížnosti se nemluví VUBEC. Mluvim o game time, což je herní čas strávený během 1 (JEDNOHO) playthrough. Na repetitivní hrani toho samého ti dlabu a na one-shoty od mobů, kteří jsou ve výsledku obtíznější než bossové ti kašlu.
            • Protoze na 60lvl to teprve zacina, a stejnej obsah ? mozna tak lokace ale elity jsou tezsi, pro mne 30 lvl neni konec sorry, mozna ze jsem to necetl cely ale normal si dam jednou rukou a cigarkem v druhy
            • Ctes vubec o cem se tu mluvilo? Dej si facku a jdi si to precist. Proc bych to měl hrát do lvl 60, když by to znamenalo hraní znova a znova a znova toho UPLNĚ stejného obsahu? O tom se tu vůbec nemluvilo. Celou dobu mluvim o 1 playthrough. Vychladni.
            • A 60lvl je kde ? Prvni obtiznost je smesna vetsinou to vsechno do 3aktu jen onehitujes
        • Veskoslav
          Jsi postižený, že mu říkáš Maďare? Nepoznáš Slovenštinu?
          • Lhář, idiot, postižený atp. A pak kdo tady koho uráží. Samozřejmě že vím co řikám a právě protože ty to nechápeš tak to spíš dokazuje, že moje IQ je podstatně vyšší než tvoje, ty primitive. Tebe se to netýká a pletes se do toho a jestě jsi sprostější než já. Opravdu hommo sapiens. Vychladni a třeba si bouchni do zdi ;)
          • Jsi postižený, nebo to prostě jen nechápeš? :(
            • Veskoslav
              Ty jsi prostě lhář a idiott v jednom. A urážet jsi začal ty jeho jako první. A ano řeni Slovákovi, že je Maďar a budeš zuby sbírat týden. Ale jak je vidno, tak tvé IQ to asi těžko pochopí.
            • Vůči Slovákovi aj jo, ne?
            • Jo a vůbec.. Maďar je teď urážka? D:
            • Já si s nikým nenotuju. A urážim ho až od chvíle kdy urazil on mě ;)
            • Veskoslav
              Já to cjápu, jenom nechápu lidi jako ty, co takto uráží, ale budíž. Když vidím, jak si notuješ s trolem a Ringem, tak nic překvapivého;)

P.S: Hodíš sem už konečně link na ten battlenet?
    • Jakých 10 mega? *8*

Hahaha, a SWtOR má pořád 1,5 mega, že jo?
  • "což je vlastně celá hra, ovšem do limitu třináctého levelu a bosse Skeleton Kinga v prvním aktu"

Ahaha. *15*
    To ani zďaleka nie je celá hra, je to normálne demo, ktoré je rozsahom takmer totožné s demom jednotky alebo dvojky (cca 1-hodinový gameplay za charakter).
    Jediným rozdielom je, že po zakúpení hry je možné pokračovať tam, kde ste skončili v deme (prvá tretina prvého aktu).
    • Spades
      Je tím myšleno, že taháš celou hru, a když zmáčkneš buy, můžeš hrát dál, kdežto u starých dem si stahoval zvlášť demo, a zvlášť plnou hru.
  • Trol.diskuzni
    Hraje tu sratczku ještě někdo další krom Veskoslava a jeho tchýně? *2*
    • Veskoslav
      Trolíku, máš tu článek o Fifě, jdi si tam honit ego;)A pokud ani to nepomůže, piš si sám se sebou, jak to obvykle děláš;)
      • All we need is lightning. With power and might. Striking down the prophets of false.
        http://www.youtube.com/watch?v=drZ1SWxNYb0

A kámo, ty seš mi jeden z největších prophets of false, co jsem na neanonymním netu viděl.
        • Trol.diskuzni
          Ta kombinace anime s finskými Lordi docela funguje... Zajímavé.

Pozn.: Ještě by mě zajímala synergie s Amon Amarth *3*
          • Až jsem se tomu taky divil. Ale s anime funguje kde co... navíc ta písnička velmi dobře sedí k příběhu a postavám.

Hmm, třeba i toto je hudba, co bych nikdy neposlouchal, ale tady sedí a líbí se mi.
            http://www.youtube.com/watch?v=Edn9EVN8gn0
      • Trol.diskuzni
        "A pokud ani to nepomůže, piš si sám se sebou, jak to obvykle děláš;)"

Prove it, or didn't happen! *3*
    • Trole, příteli, mám tu něco, co jistě oceníš.

http://loudhouse.vg/
      Recenze na Diablo 3, která říká vše potřebné jasně, nestručně a výstižně, včetně přímých video porovnání s Diablem 2.

A jejím autorem není nikdo, než sám ROCKCOCK64! Doporučuju shlédnout všem!
      • Trol.diskuzni
        Zdravím a díky moc za tu recenzi! Zatím s ní naprosto souhlasím...
      • Ja mu hlavne doporučujem písať len pod jedným nickom, lebo ešte z toho chytí schizu. *15*
        • Trol.diskuzni
          Ty jo, já píšu pořád pod jedním... Jenže redakce mi prostě žádný žlutý text za nick dát nechce, a tak si všichni myslí, že tady píšu pod tunou různých alternativ na "Trol.diskuzni" a kdo ví na co ještě. *5*
  • rami.cz
    Pred nekolika mesici jsem psal, ze po vydani D3 nebude mit Torchlight 2 sanci. BOZE, jak moc jsem se mylil. *7*
    • To by taky musel TL2 vyjít. Pořád to odkládaj...

Osobně se těším spíš na Grim Dawn.
    • genki.sudo
      Tak nám napíš, čo prinesie T2 zaujímavého.. Pretože mne sa zdá, že absolútne nič...
      • Diablo 1 & 2 like gameplay? :-D
        • genki.sudo
          Už nemáš 11, zobuď sa.. :-)
          • A co to stím má společného?
      • Game time nad 4,5 hodiny?
        • Veskoslav
          Za 4,5 hodiny to projedeš stylem běžím do cíle a ničeho si nevšímám. Když prolézáš všechno, tak rozhodně se přes ten čas nedostaneš.
        • genki.sudo
          Tak za prvé, gameplay D3 roznodne nie je 5 hodinová, je úplne jedno čo tvrdia trollkovia, čo to v živote nehrali.

A čo sa týka Torchlight, možno radšej zahrám hru kratšiu, umelecky viac vyšperkovanú a plnú obsahu, než preťahovanú, náhodne generovanú nudu, ako sme videli v T1.. :-)

Však som ani T1 nedohral, proste ma to prestalo baviť, zatiaľ čo u D3 mám všetky postavy v nightmare, DH dokonca v HELL..

A stále baví, sadnem k tomu občas a je to skvelé.. ;-)
          • Ty si komediant... Nemáš to ani dohrané a hájíš to tu. Jsi prostě další z řady lamáckých fanboyů, co ani nehitli inferno, ale mají pocit jak je ta hra super!
            Ta hra je super přesně do lvl60 = endgamu, tedy přesně do chvíle kdy např. teprve D2 začalo být ta pravá zábava
            • Tak vzhledem k tomu ze na muj komentar ani ten nad nim jiz nejde reagovat jsem usoudil ze jsi reagoval na me, protoze takhle to tady na ty pitomy strance vetsinou chodi co jsem si tak stacil vsimnout. Doslo k nedorozumneni a za to se omlouvam.

A me facku jentak lidi nedaj, takze nemam velky obavy :)
            • Jsem vůbec nereagoval na tebe, tak se uklidni s těma urážkama. Ty jsi k závěru, že je to pičárna došel po dohrání Normalu a máš na to právo. Já reagoval na člověka, který to hájil a nemá to ani dohrané na Inferno aby pochopil jak je to ploché, nudné a debilně nadesignované.
              Takže se vzpamatuj, nauč se číst, nauč se psát a dej si pár facek, než to udělá někdo jiný v tvém okolí ( s takovým přístupem k odlišným názorům, které se tě navíc ani netýkají ) :-*
            • O čem to mluvíš ty brainiac? Dohrané to mám. A jak jsem říkal. Opakované hraní toho samého nepočítám do game time což jsem tu řekl několikrát. JDi si procvičit čtení ty hlavo ;)

Proč bych sakra hltal inferno když bych musel hrát UPLNĚ to samé? DAFUQ. O tom se tu vubec nemluvilo ty inteligent.
          • Co ty madar :) Takže ty říkáš že to není možné dohrát za 5h?

Kvůli tobě si to snad nainstaluju jen kvůli tomu screenshotu.

btw

náhodně (pokaždý jinak) generovaná "nuda" > hrát pořád do kola tentýž content bez jedinné změny (to že to nazveš hrou plnou contentu je věc druhá)

Zajímavé... zajímavé...
            • @Tomáš Marný

Problémem je, že to jinak než jako koridorovku hrát nejde, protože to koridorovka de facto je.
              Dohrál jsem většinu věcí co tam je, protože já byl ten kdo, když zkoušel coop s kamarádem, na kamaráda řval, že v těchto hrách se musí prolézat každý kout mapy. To jsem také dělal ve všech předchozích diablech. Skyrim je trochu meh. Tam už máš pak jen generovaný identický questy, jen to NPC se spawnuje jinde. Jak jsem již tady psal, neberu hraní toho samého dokola jak nějakej robot.

@Ihamitsu
              Oni už zavedli armory i v tomhle? Oukej, podívám se na to.
            • nemusíš to instalovat.... stačí postnout link na svůj profil na Battle.netu
            • Ale ovšem že to je možné dohrát za 5 hodin.Když jdeš jedním směrem a snažíš se dostat na konec.
              Tím že si to nainstaluješ nic nedokážeš.Nedokážeš, že jsi prošel "skoro" vše.Pokud si člověk chce a bude chtít projít vše, tak to nedohraje ani za 5 ani 6 hodin, ale za mnohem delšííí dobu.
              To, že jsi to hrál jako koridorovku, neznamená, že to tak hráali i ostatní.
              Koneckonců i Skyrim můžš dohrát buď třeba za 3o hodin nebo za 100.
            • Zajímavé, maďare.

Tak si to půjdeme rozebrat.

Napsal jsi, že Diablo není 5hodinová hra. Řekl jsem, že si udělám screenshot character selectu, kde mám sorcku co to dokončila za nějkých 5h 13m.

Napsal jsi, že než hrát T1, radši si zahraješ "vyšperkované" D3. Moje rovnice se ptá, zdali je opravdu lepší hrát "vyšperkovanou" hru, ve které se nikdy nic nezmění (D3), pořád dokola a nebo jestli dál pokračovat ve hře, jež jsi nedokončil a která se při každém playthrough mění.

Snad to tvému maďarskému mozku pomůže pochopit můj příspěvek.
              A ano, základku jsem dokončil a proto ti nebudu tenhle "childish insult" vracet. Jestli to měla být narážka na můj pravopis v předchozích postech tak věz, že je mi uplně u prd3l jak píšu někde na internet (natož pak na třískali, když odpovídám nějakému maďarovi). Ale tuhle odpověď jsem ti napsal spisovně, pro potěchu.
            • genki.sudo
              Keď už chceš reagovať na niekoho v diskusii, doporučujem za zamyslieť nad jeho príspevkom než vypustíš svoje bludy..

A možno by sa ti zišlo i trochu základnej školy.. Dokončil si ju vôbec ? :-)
          • Tak to seš bijec jak prase.
            • genki.sudo
              Hihi.. Ty môj trololinko, s ničím sa nechválim len som porovnal zábavu medzi D3 a T1 :-*
        • Je pravda ze Diablo jsem od patche 1.0.3 nezapnul ale do te doby jsem nahral 68 hodin to je myslim v pohode.
          • Nepočítám opakovaný hraní toho samého.
            • Pravda, to nevim jak rychle dohrajes CoD. Ta blbost na muj PC vubec nesmi.
            • Ja nevim me to bavilo nahral jsem se toho dost nemusim to hrat 1000 hodin. Hra me zabavila ucel splnila tecka.
            • Veskoslav
              CoD rohodně dohraješ dříve než Diablo III, tak co kecáš.
            • Mozna protoze Diablo je nejvic overhyped a overpriced bullshit co jsem za dlouhou dobu videl? To ze call of duty dohraju za stejnou dobu jako D3 mi prijde jako presne ten problem. U call of duty me to nestve. To je vrcholna debilita. Ja mel ale vzato ze Blizz dela kvalitni hry a ne ze to solejcha jen protoze to ted delaji vsichni. Hazu spinu na diablo protoze jsem u clanku o diablu. A rekl bych ze her co maji herni dobu pod nejakych 10-12h je pomerne malo. Samozrejme hram, ktere se primarne focusuji na multiplayer se to odpousti, ale do teto kategorie D3 nespada
            • prvni dohrani mi trvalo cca 8 hodin to je dneska(bohuzel) normalni doba u kazde druhe hry tak nevim proc hazet spinu jen na diablo. Ses trosku mimo.
        • kostejnesmrtelny
          Odpovídající nickname *5*
          • Přece si nebudu na nic hrát ;)
        • Fallout 2 se dá taky dohrát za hodinu ale nikdo to tu neuvede, protože to je naprosto stupidní arugment jako ten tvůj.To že někdo dokáže rychle proběhnout D3 ještě neznamená, že je to standartní herní doba.
          JEstli něco T2 přinese zajímavého, tak je to jeho cena.
          • JohnyTheZik
            @Falus: Zajimavy, ja probihal kazdej dung, kazdej kout, cetl jsem si vsechny srandy okolo, a hral jsem to 20+hodin (realne spis tak 18 kvuli alt-tabum).. Kamos to probeh za 15 hodin a to hraje hry trochu zbesilejsim zpusobem nez ja. Nerikam, ze to za 5 hodin dohrat nejde, ale rozhodne bych si netrouf nekomu tvrdit, ze si probeh skoro vsechno. To je slusnej vysmech.

A ne, nemluvim o normal - nightmare -.. Dohral jsem to jednou na normal a zatim mi to stacilo, ted hraju v co-opu hc postavu.
            • JohnyTheZik
              Ja anglicky mluvim plynule, jestli te to zajima, ale rad ty veci vnimam kompletne, takze si je vetsinou poslechnu a nebojuju :). Uplne te vidim, jak bezis lokaci, mlatis nejaky borce a pritom si vesele vychutnavas povidacky Deckarda o Andariel a jsi z toho celej uvedomelej.

A mluvil jsem spis o pribehovejch vecech, vsech tech sidepovidkach od templare/scoundrela/.., kde sice muzes odejit, ale pak uz tuplem neslysis nic, co by rikali.

A jinak dik, konecne si nam prozradil, v cem je ten catch.. Ty sis uzil dost, my se ale bavili o probihani vsech koutu ^^.. Diky, dalsi odpovedi nejsou nutne.
            • Za pět hodin to v klidu jde a uzijes si dost. Obzvlast pokud umis dostatecne anglicky na to abys mohl ty kodexy jen poslouchat po jejich sebrani a nemusis si je pak cist ;)
          • @Ringwraith - Konečně člověk s rozumem. To se na téhle stránce nevidí. :)

Holt jsem si hlupák myslel že to "úžasné" Diablo 3 bude udělané ve stylu předchozích Diabel. U jedničky jsem strávil nesčetně probděných nocí, totéž u D2.

Jak jsem říkal. Bylo mi jasné, že při standardu dnešních her D3 bude totální průjem. Jak jsem říkal, jsem blbec, že jsem si to koupil. A jak jsem říkal do dneška si za to nadávám. Ale že D3 prakticky nevydá ani za první akt v D2 je celkem dost smutné. Holt Blizz jen využil nekonečného "hajpu" a za minimum úsilí udělal maximální profit. Průhledná, ale bohužel efektivní strategie protože 95% fanboyů budou Blizz stejně vynášet do nebe.
          • Můj první playthrough byl 5h 13m s tim ze jsem probihal takrka vsechny lokace a plnil vse co se dalo. Takze tvuj argument je jeste stupidnejsi, pokud se herni dobu Diabla snazis hajit
            • genki.sudo
              No .. Ten pokus..

Dávam tak 2/10..

Stačí ? :-D
            • A prochazel jsem skutecne vse. Nevim jak to muzete zpochybnovat pri velikosti tech lokaci ve hre. Jedine, co jsem si mozna lehce zkratil bylo posledni "patro" v nebi protoze jsem byl nasranej ze je hra uz u konce kdyz jsem u ni casually sedel dva vecery.
            • Fanda - proč blbec a lhář? Trochu silná slova. Ale na 90% si butthurlej D3 fanda, takže je to jasný.

Na poprvé si fakt Diablo 3 projdeš za takovou chvilku. Jediná chyba Faluse byla, že si neuvědomil, že už v prapůvodním konceptu hry se počítá s tím, že to máš hrát pořád dokola do zblbnutí a modlit se, že ti konečně padne něco dobrýho.
            • Udělal bych ti screenshot z character selectu, ale to bych tu sračku musel první nainstalovat.
            • Blbec a lhář v jedné osobě.Působivé.Jen tak dál pokračuj *1*
            • Tak to jsi neprocházel/neprohlížel vše ani náhodou :)
    • Veskoslav
      Aby nakonec i T II nebylo zklamání, tedy pokud vyjde:) Osobně jsem teď nedávno dojel jedničku a moc rád bych si to zopakoval i ve dvojce, příjemné hraní.
  • Nalákala, momentálně nemam nic lepšího na práci = stahuji *2*
  • Jako každá hlavní hra od Blizzardu. Rovnou je lepší připomenout všechny 3 hry *3* pak by tu byla alespoň (snad) dobrá "diskuse".

Ale je to stejné jako beta, pro ty co to furt řeší *7*
  • je to banda zmrdu celej blizzard je totalní bullshit když se nemužu založit jejich učet pod svým emailem *10*
    • Veskoslav
      A jaký máš mail, smím se zeptat? Jelikož já na blizzardu mám třeba osobní mail, který vytvořil můj otec a blizzard s tím nikdy neměl problém.
    • jakože ještě nemáš 18 a musíš psát i email rodičů? *15* (nic ve zlém)
      • možná jeho e-mailová adresa obsahuje nějaké lehce vulgární výrazy týkající se toho, co si může blizzard kam strčit :D

Pokud chcete přidávat komentáře, musíte se:

Registrovat nebo Přihlásit