Pokud chcete přidávat komentáře, musíte se:

Registrovat nebo Přihlásit
  • totalni demence.,... zajimavy ze v D2 si mel single a MP oddelenej a nikomu to nevadilo.. a postavu si mel za 2 dny na 70 lvl v pohode.... zas akorat prizpusobujou hru malejm fakanum... uz i ten blizzard jde do kopru ... smutny v dnesni dobe
    • Mně to vadilo.
  • mondzi
    Pre vsetkych co nadavaju na aukcny system a obchodovanie s realnymi peniazmi...precitajte si to este raz, hlavne vetu: "Ve hře bude i aukční síň, kde se budou předměty obchodovat za herní měnu."

Takze klud. Nechcem minat realne prachy, nebudem. A co vam inak vadi na tom, ze budete mat moznost zarobit realne peniaze na predmetoch, ktore najdete? Blizzard do hry pridava MOZNOST, k nicomu vas nenuti. Nechapem, na co nadavate (ak je to len to, ze noob si kupi lepsie veci ako vy, tak vedzte, ze noob ostane vzdy noobom aj ked bude mat hocico).

Alebo nadavate na to, ze na tom Blizzard zarobi? A nema na to pravo? :) V D2 na Blizzarde zarabali cheateri a paraziti, a firma sama na to nema narok? Zavidite, alebo?
  • prudislav
    Opravdu mě fascinuje jak Blizzard dokáže 3 špatný správy zaobalit tak že jim všichni žerou že jsou to vlastně skvělý zprávy :-) Doufám že se to ennaučí Ubisoft
    • Od ubisoftu by som nekupil ani h... (ked vezmem aj super uber DRM)
      Kdežto u Blizzu som si isty, že to bude kvalita. ,)
      • prudislav
        No on ten Battle.net je úplně stejný DRM jak Uplay od Ubi - jen má větší možnosti a Blizzard to umí to líp okecat.No a po WoLK, Cataclysmu a poslednímu infu o Diablu to vypadá že už ani Blizzard není jistota. Ale uvidíme až to vyjde *3*
        • Máš kupeny SC2 ? Ja mam aj WOWká ale to ma už nebaví hrať kedže som to hral od začiatku až do WOTLK. Ale stale to má svoju kvalitu na vysokej urovni.

SC2 ma potešil singleplayer na vysokej urovní (v sučasnosti nieje lepšia strategia, neberme do uvahy Shoguna čo je niečo ine). A tuež je to online. No a ? (multiplayer je jasný ten je v rts bezkonkurenčný)
          PC gaming komunita sa neustale vyvíja. A D3 bude tiež online single.... Niesom proti, a aj ostatne zmeny niesu až take tragicke.

Jedine čo budem trošku rozdychavať, je ta zmena tych skill pointov etc... ale aj to je vec rozvoja hier a v dnešnej dobe to blizz už jednoducho ťahá inym smerom no.

A rozhodne netrpím nejakym brainwashingom zo strany blizzu. Ale ked si pozriem ostatne spoločností, tak blizz a valve su jediní, čo sa starajú o komunitu bezkonkurenčne z môjho pohľadu. :)
  • Děkuji Blizzarde za to jak jsi vymrdal s piráty, jen ať se čertí v diskuzích, to je asi tak vše co s tím můžou dělat *1* To víš, ono je pro ně nemyslitelné dát 7 stovek za hru, u které mohou strávit i stovky hodin.
    • Libi se mi ta naivita vsech, kteri si mysli, ze tato "ochrana" nebude prolomena. Proste nekdo udela lokalni server kam se to bude overovat. Takovych falesnych serveru uz bylo vic .. jak Steam, tak Battlenet ..
      Takze: pirati si to v singlu bez internetu zahraji, narozdil od legalnich platicich uzivatelu. :-( No nic, koupim a aplikuji lokalni crack az bude (odhaduji tak 2 dny po ofiko release hry) :-)
      • Nejde o overeni. Hra je proste onlinovka, i kdyz hraje jen jeden. Tohle technicke reseni se po zkusenostech s instancemi WOW samo nabizi.
    • kostejnesmrtelny
      Holt je na světě pořád plno lidí, co si rádi nechaj srrát na hlavu...
      • prudislav
        lidi jsou lehce zmanipulovatelný a když víš jak na dav tak si z nich uděláš tupý stádo
    • Naprostej souhlas a jsem rád, že i ten singl je na battle netu, aspon s postavou můžu hrát jak singl tak multi, což ve dvojce nešlo. Tohle bude pecka a určitě to bude stát za nákup, protože coop bude pecka, což 100% v cracknutym Diablu nepujde.
  • pay to win, takze nema smysl zabyvat se pvp
  • *11*
  • Takze jestli tomu dobre rozumim, tak ten kdo si bude chtit zahrat klasicke singleplayer Diablo3 si bude muset poridit cracknutou verzi? To vymysleli chytre, borci.
    • Rozumíš tomu špatně, je to přesně naopak, singleplayer si můžeš zahrát a dokonce díky připojení na battlenet tuto postavu budeš moci použít i v multiplayeru, což ve 2 nešlo. Jsem rád, nesnášim cheatery.
      • Rozumis tomu spatne. I ja patrim mezi ty, co nikdy nevlezou online a ta moznost je mi uplne u pr****e. Vzdycky jsem si uzival offline single hrani. A sere mne ta nutnost porizovat si drahy mobilni inet jen kvuli tomu, abych si to mohl uzit za dlouhych zimnich veceru na chalupe. Takze i ja pocitam s pouzitim cracku na legalne koupenou hru. Je to vostuda a vopruz. *16*
  • Jenom doplnim, prispevek pode mnou (@karle) je ode me.
  • Trochu jsem (nejen po precteni tvyho prispevku) svuj nazor prehodnotil. Dosel jsem k zaveru, ze je to vice ci mene logicky a pravdepodobne, pri blizsim zkoumani, ma RMAH vic vyhod jak zaporu a to ze si blizzard uctuje fee me spis tesi, nez irituje, jelikoz rad svoje penize zaplatim firme, ktera dela veci dobre a jako bonus i hodne chytre.

Nicmene tohle vsechno, i kdyz jde o pravdepodobne o perfektne logickou vec, ktera odstrani spoustu neduh z minulosti, dela z Diabla neco vic jak jen hru, cimz odpada takovy ten nostalgicky pocit pri hrani starsich dilu z minulosti.
    Na druhou stranu jde o perfektni moderni koncept, kterej pravdepodobne (pokud se osvedci) bude hromadne kopirovanej konkurenci.

Tohle je muj soucasnej nazor, kterej se ale muze casem zmenit a samozrejme clovek nevi vsechny podrobnosti, ale to nevi jeste ani sam blizzard. Kazdopadne nastava neco jako nova herni era, coz je dost zajimava zalezitost a ja si ji uz jenom kvuli zvedavosti, jak to vsechno bude v "realite" fungovat, nenecham pravdepodobne ujit.
    Penize se v ni sice vydelavat nechystam, jelikoz prozatim ctim staromodni zpusoby :-). To vsak neznamena, ze Blizzard timhle krokem nedela z Diabla neco vic jak hru na hrdiny, ale tvori neco jako ekonomickej pocitacovej herni model, coz samo o sobe zni dost zajimave a verim ze chytri hraci se nauci si prostednictvim D3 slusne vydelat.
    Nikdo netvrdi, ze ten koncept uz ted nema spoustu zaporu, nicmene jde o dost relativni zapory. Rozhodne vsak nejde vyloucit, ze pujde o genialni implementaci s obrovskym uspechem, stejne jako sanci na pruser, ale to bych rekl, ze blizz nedovoli a pokud se neco dojebe, tak to vcas opravi, aby si svoje milionovy publikum usmernil tim spravnym smerem.

Suma sumarum jsem svuj nazor kompletne otocil, coz delam opravdu hodne malo kdy. Nicmene blizzard pravdepodobne potvrdi i tentokrat svuj fenomenalni pohled na herni business a vse okolo nich (stejne jako se mu to pvoedlo u World of Warcraft).
    • Prošel jsem si podobným vývojem :-). Jediný, co mě mrzí, je že oficiálně utnuli mod scénu. Jenže lepší řešení nevidím.
    • jedinej kdo má právo řvát, jsou tak maximálně provozovatelé tradovacích serverů (jako třeba d2items.com), protože tímto jim blizzard leze do zelí, mimochodem do svýho zelí

chápu že nejvíc místním chlapcům vadí ty peníze, jsou lidé kteří maj zvrácenej pohled na svět, tzn i na peníze, co sem zatim četl, tak to vypadá, že blizzard zkouší publikum a to ne z důvodu jestli se to hráčům bude líbit nebo ne, ale z naprosto jinýho důvodu - exkluzivní smlouvy s peněžním sektorem (jako třeba paypal)

zatim vůbec neni jasný, jestli pujde doslova vydělávat ve hře reálný peníze, protože vybraný peníze můžou zůstat pouze na účtu battlenetu, kde si za to můžete koupit co cchete (od sc2 po wow) a ven, chceteli přes bankovní účet do svý kapsy je nedostanete, ale na tohle bych moc nevsázel

tak jako tak, kdo nechce kupčit toho se to vůbec netýká a může v klidu hrát bez toho, ale já za sebe můžu říct jasně, že toto je krok vpřed, příklad, budu hrát a spadne mi luxusní zbran, nebudu jí potřebovat ale hodilo by se mi něco jinýho, pověsim inzerát na zed do aukční místnosti a kdo bude chtít, tak mu jí prodám za mega, necht mi pošle zprávu, hraju dál, a za chvíli přijde zpráva, dokonce se i ten kupec klaun najde a připojí se, vysolí mega, dostane zbran, přidám si ho do přátel a drtim dál demony dokud nevyjde slunce, takže asi tak
      • Mrkni na FAQ. Inkasovat reálné prachy určitě půjde, jenom se zatím zvažuje prostřednictvím jakých finančních služeb (Paypal atp.).
  • neskutečný, jak tu někteří jedinci řvou, a hlavně penízky co vy propagandou vypatlaný palice, rozeberu tu aukční systém, kterej vám hnul žlučí

jak to fungovalo v diablu 2: pokud hráč zjistil, která věc je nejlepší, která by mu nejvíc vyhovovala, či prostě jakákoliv jenom trochu lepší věc, aby už konečně moh kuchnout toho a toho a jít dál, tak měl několik možností, jak toho dosáhnout
    - spoléhat se, že mu vypadne z truhly či mrtvýho protivníka během hraní, u velmi unikátních předmětů čistě matematická pravděpodobnost limitně si blížící nule haha
    - vytvořit si tu věc sám (typický příklad kostka, kde se dá vytvořit i runa zod)

pokud ale hráč neměl štěstí, stačilo málo, potkat člověka, kterýmu se během hry poštěstilo či nějakýho klauna, kterej to bral čistě matematicky, víc pokusů=větší šance získat předmět
    - to asi každý zažil, stovky a tisíce nájezdů na vytipovaný démony a takhle pořád dokola
    nyní nastane situace, kterou určitě znáte ze školy chlapci, nabídka a poptávka a ta se střetává na trhu že, KillerDeamon má meč, kterej strašně moc chci a dá mi ho za dvě runy, či 200000 zlatáků či mi ho prodá za peníze a vyměníme si pár mailů s obrázkama
    jak zjistim, kde tu věc najdu/prodám? pokud pominu specializovaný stránky, fora, tak jediná možnost byla přímo ve hře, a to místní chat, kde nešlo sice nic vyhledat, ale mohli ste se zeptat, a pak samotná hra, speciálně pojmenovaný hry jako O zod (prodám zod), N assa claws (koupim drápy pro assassinku) trade apod
    • toto vše v diablu 3 zůstane, opět se bude kšeftit přímo ve hře, v chatu v battlenetu či na internetových stránkách

ale pozor, blizzard si dovolil toto snažení hráčům zpříjemnit a zlehčit, udělá speciální herní okno, kde budou věci přehledně seřazený, dvakrát kliknu a vidim, mrknu a vidim, přesně tak, jak to je na specializovaných tradovacích serverech

blizzard si dokonce dovolil umožnit hráčům, kteří chtějí na hraní trhnout peníze, obchodovat v přehlednym systému přímo ve hře, dokonce si dovolí po vás chtít za tuhle službu menší poplateček

problém? nevidim žádnej, naopak
      • A nebylo v tom hledání vybavení to kouzlo. Radost, když si našel lepší brnění, lepší zbraň? Takhle když něco nemám, Blizz ti strčí pod noc obchod a ty si za prachy koupíš věc, co je ve hře ale ty si línej ji získat nebo ji moc nutně potřebuješ. Navíc na tom trhne i Blizz. Trhne za herní věc, co už udělal a je ve hře ale dostane na ni provizi. Sorry ale já tenhle systém "kup si nejlepší věci, co už ve hře jsou ale ty si línej je získat" neberu. Mikrotransakce za věci, co ve hře nejsou ale ty si je můžeš koupit je něco jiného.

OK, chcou prachy, takže aukční systém tam je. Daleko více mě ale štve "paříš singl? buď online". Jasně, můžu se ihned přepnout na multi, můžu se připojit na Battlenet. To mě nebere. Ostatní ano ale kvůli nim budem online pořád. Výpadek netu - nehraji, nainstalovat D3 na notes a vzít si ho sebou do nepokryté oblasti? Neexistuje. A naprosté znemožnění modifikací? To už je takový plivanec do tváře po pořádné čočce. Já jim osla dělat nebudu.
        • nikdo ti nic pod nos strkat nebude, a co se týče obchodu vlastního zboží, doted neprodával, ale prodávali vesele jiní, blizzard jenom přihlížel, to se nyní rozhodl změnit, pokud tě baví jenom hledat, tak hledej dál, nikdo ti v tom bránit nebude, ale chápu, že lákavá možnost sehnat cokoliv přímo ve hře tě bude strašit ve snech, ono ne nadarmo je ... smrtelný hřích

výmluva na nutnost být neustále online je v dnešní době, kdy je online skoro každej, tak trochu trapná a pokud se takový lidi najdou, kteří si to kvůli tomuhle nekoupí, tak si myslim, že blizzard těch pár (možná i tisícovek) s klidem a úsměvem na rtech přejde, miliony lidí se budou bavit, bez tebe chlapče, ale věř, že diablo má takový kult, že to bude hrát každej a každej o tom bude mluvit a tobě to jednoho dne nedá a aspon si to stáhneš cracklý, abys věděl, v kterym světě je beznadějně ztracená půlka tvýho seznamu na facebooku, HA HA

ps- výmluva na mody je taky k smíchu, na d2 jich vyšlo za těch let pár a hratelný bych na prstech jedný ruky spočítal, o jejich kvalitě svědčí to, kolik hráčů to opravdu hrálo, takže asi tak, diablo3 bude natolik složitý a vybalancovaný, že neumožnit dělat mody je nakonec dárek, aby se moddeři opět nezesměnili
          • Jseš vypatlaný mimoň. Tvrzeni že dnes jsou všichni online je mylné a trapné. Doma jistě. Třeba u mně na chalupě kromě pevné linky (nesmyslné, tu jsem zrušil, nebudu platit celý rok za nepoužívání) je dostupné jen mobilní připojení. A zapomeň na 3G síť. Tam na konci světa nebude asi nikdy. Jsem rád, že alespoň už nemusím chodit telefonovat na půdu či na hřbitov (dle operátora). Takže, když si propočtu cenu usb bazameku (nechci si blokovat mobil) a nějaké ty předplacené služby (použití je nárazové tak 3x do roka) tak mně to vyjde mnohem dráž než ta hra. To bych zkousnul pokud bych chtel hrat online. Ale ja nechci a chtit nebudu.
          • co to kecas za voloviny? A co kydz pojedu na dovcu a tam si budu chtit taky zahrat? mam smulu? Ne tohle podminovani hrani SP a pripojeni na inet je jako ze dost mimo. A co se tyka toho ze to bude kazdej hrat... ja ti reknu ze ja asi urcite ne RPG tohoto stylu nemam rad. Nerikam ze to neni chvili legrace ale nikdy sem envydrzel hrani dele jak 2 kapitoly. Pochvalit se ale musi rozmanistost zbroji a zbrani to byla radost pohledet a to me taky ty dve kapitoly drzelo *3*
            • Posledni roky si jdu hru napred zkusit k nekomu, kdo uz ji ma. A vetsinou zjistim, ze je lepsi vytahnout z krabice NWN1 s pridavky a sjet to znova a jinak. Jen zaklad vyda na 300 hodin hry ... a ma to, co nove hry nemaji: poradny pribeh a mnoho zpusobu jak co provest. Vsechno ted smeruje ke stylu ala WoW - takmer bez pribehu a zcela bez AI postav. Jak jednoduche. Zbytek kolem engine, prostredi a postav se da mrskat na bezicim pase.
            • ucho
              nevím, co děláš na dovče ty a kam jezdíš (a proč tam jezdíš), že tam potřebuješ něco hrát na NB, já měl pocit, že na dovolených se chlastá a všude možně chodí *5*
      • Je sice moc hezky,ze jim to bastis,ale ne kazdej je na tom stejne.Ja v tom proste vidim snahu nahrabat penize vsude kde to jen jde.A neni to jen tenhle transakcni system,je toho vic.
        Proc to nemuze byt jako bonus pro platici zakazniky,zpusob jak nalakat i ty lidi,kteri by si to jinak stahli.
        To je ta dnesni doba,kdy se herni spolecnosti chteji napakovat kde to jen jde.Od nevydani SDK s recmi o tom jak je to slozite ,aby nasledne mohli prodavat sve predrazene DLC,pres zpoplatnovani vsemoznych sluzeb,vydavani her s 3-5hodinovou kampani a zpoplatnovani veskerych pridavku apod.
        A na druhe strane mame takovy valve,u ktereho clovek vi,ze kdyz si nejakou jejich hru koupi,tak ma zaruceno,ze bude mit veskere budouci pridavky zdarma,caste aktualizace a pridavky,podporu moderske komunity apod.
        Nevim jak ty,ale ja sobne radsi podporim ten druhy pristup k hracum,nez ten prvni.
        • Promiň? Vážně si stěžuješ, že je tato služba přístupná zdarma všem a raděj bys ji jako placený bonus? To snad ne. :-)

Pokud chcete přidávat komentáře, musíte se:

Registrovat nebo Přihlásit