Pokud chcete přidávat komentáře, musíte se:

Registrovat nebo Přihlásit
  • "Celkem zajímavou mechaniku nyní testují vývojáři pro endgame Diabla III. Jmenuje se Nephalem Valor a měla by zčásti řešit problém s obsahem konce hry a nutným grindováním."

Asi už jsem na tuhle dobu moc starej, protože téhle řeči fakt nerozumím...
    • Kazda komunita si utvari vlastni slova postupem casu... kdyz do ni nepatris, nebo ji casteji nenavstevujes, proste to nevis. Nic co by cloveka odradilo od hraní :)
    • to prece nezalezi na veku, ale na tom jestli hrajes nebo nehrajes hry
      • Taky si řikám, protože výraz grindování znám snad už od dob hodně starých RPG typu Dungeon Master. A Obzvláště hráči japonských RPG by tento výraz měli znát :), protože v těchto hrách je kolikrát sakra problém se někam v příběhu posunout, pokud člověk negrinduje jak magor. Endgame je tady už taky nějaký pátek, i když tohle je imo z MMO, takže pokud dotyčný člověk MMO nehraje...

Pak mě ještě napadl troll ve snaze poukázat na tuto hru, potažmo její hráče, jako na nerdy, ale tomu moc nevěřím. Tady na Games je přece většina diskuzí na velice slušné úrovni, co se týče věcnosti a relevantnosti. :)))
    • Hmm, přesně stejné pocity. Grindování není pro starý.
    • No, já taky ne, ale zároveň jsem asi moc líný na to, abych si to zjistil. *4*
    • Prošel jsem si celou diskusi a zjišťuji, že dnešní pařanská komunita si vypěstovala vskutku zvláštní jazyk
      • Endgame content se tyka obsahu pro konecne lvly. Grindovani ze nebudes delat nic jinyho nez kosit kosit a kosit aby jsi ziskal neco co potrebujes.
  • moc me to asi bavit nebude, je to spíš takový pve coop a nejake malé arény. Formální pvp me nikdy nebavilo, gank je mnohem vetší zábava a stejne to nebude mít na komplexitu rated bg z wowka. A to ani graficky, prece jen nejaká pidi postava není to same jako ovládat sveho avatare v third person *3*
    • Nerad ti propichuju tvůj kouzelný balónek zaručené pravdy, ale zábavnost ganku je čistě subjektivní a většinou jen pro jednu stranu.
    • Spades
      gankovat podle me pujde - staci se podivat na Player Killing v D2
      • gankovat nepujde, pvp bude mozne jen ve specialnich arenach
    • Procházet kampaň coop bude asi to nej:)
  • Na hru se těším ačkoliv vždy jsem vydržel hrát jen první akt:) Poté mě to vždy přestalo bavit. První akt můžu hrát stále dokola, ale další akt už nemůžu překousnout:)
    • SirArag
      Přesně jako já. Jen teď po asi desátém dohrání prvního aktu mě přestal bavit už i ten :D
      Nevím kvůli čemu, ale víc mě bavil Titan Quest :)

Dvojka mi moc nesedla, ale Diablo III bych někdy rád vyzkoušel. Škoda, že ty hry jsou tak drahé a doufat v demo asi nemůžu.
      Tak se holt budu muset obejít bez Diabla. Třeba mě to nezabije :)
      • Novější hry od Blizzardu mají takzvané starter edice (je jak u WoW tak u SC2, takže s největší pravděpodobností bude i u D3, kdy ovšem to nevim, ale rozhodně ta možnost hru vyzkoušet zdarma bude ;)
      • Asharak
        Podle mě bude párdenní/hodinový trial, jak je u Blizzu zvykem *3*
  • Veskoslav
    Peklo se stane legendou a znovu se jeho brány otevřenou. Neúspěšně se o to pokusil id Software před pár lety (Doom 3 prostě nenavázal na svou legendu). Jak to dopadne nyní?:)
    • Já teda Doom 3 zbožňuju, je to jeden z nejlepších survival hororů jaký jsem kdy hrál a to jsem hrál třeba i AvP1 nebo FEAR. A když si chci zahrát něco ve stylu Dooma 1 a 2, tak si pustím Serious Sama.
      • Veskoslav
        SS a Doom je naprosto odlišný typ FPS.
        • To teda naprosto není, hrál jsi ho vůbec někdy?
        • Jo, to máš naprostou pravdu, zatímco v SS chodíš po mapách a střílíš na tebe nabíhající monstra, v Doomu naproti tomu chodíš po mapách a střílíš na tebe nabíhající monstra *15*
    • Spades
      No D3 mě bavil víc jak starej D2... Ale to bude spíš tím, že se mi D2 nikdy moc nelíbil - já byl spíš přes Dukena
      • Veskoslav
        Tak Duke a jeho hlášky. Kdo by nemiloval steroidy nabušeného "dobráka":-D
  • Může mi někdo prosím přeložit ten no-life slang?:D D3 chci taky jako rpg "laik" a z článku jsem totálně mimo :D
    • ales.smutny
      Pardon, snažil jsem se to překládat do češtiny jak to šlo, ale prostě tohle už je tak specifická součást herního žánru, že překladem to bude pro cílovou skupinu spíš matoucí...:( Prostě jsou to takové zaběhlé termíny, které specifikují určitou činnost... a když jim najdu český ekvivalent (což často nejde), cílovka nepochopí, v čem ten systém vlastně spočívá.
      • Chapu :) jen me to pobavilo kdyz i po precteny celyho clanku clovek vubec nevi o co jde :D moje chyba, jsem lama :) heheh

just for fun .)
    • delam si p®del ale, nazvy jako grindání a bufér si najdu na wiki at me tady nesezerete :D
      • osobne pro tyhle slangovy nazvy pouzivam: urbandictionary
  • Přidejte se k menší, ale velice přátelské a stabilní herní komunitě "STRAWHATS". Najdete nás na http://www.strawhats.cz/forum. Zaměřujeme se primárně na RPG tituly jako jsou WoW, SWTOR a samozřejmě Diablo III.
  • genki.sudo
    Sorry za offtopic, ale po zobrazení warningu sa príspevok vkladá do automaticky do rootu, nechcete si to páni opraviť ?
  • Bude to stejná bezduchá sra*ka a klikačka pro bezmozky jako obě předchozí Diabla... *10*
    • Hairy_Ass
      No, tak kromě strategií a simulátorů je vlastně každá hra klikačka pro bezmozky (zvlášť v poslední době "casual" her), takže ano, bude to stejný typ, jako 90% všech her. *7*
      • Hairy_Ass
        Aha, koukám, že nadsázka tady některým mnoho neříká... *15*
        • reagovat na vlastni post po 1 hodine bez odezvy *facepalm*
          • Hairy_Ass
            Reagoval jsem na 3 mínusy ty "facepalme". *7* *2* *2*
            • MrSanta
              Chlupatá zadní tvář: Teoretiky umí 3 *1*. To víš, kampak na některé diskutující s ironií čí nadsázkou.
            • Hairy_Ass
              nName: Ano, umíš dvě slova v angličtině, šikovný hoch. *7*
            • *double facepalm*
    • Veskoslav
      Zapni si Bacha, otevři si něco od Danteho a předstírej, jak jsi nad věcí a jak jsi to nám klikačům natřel, hlupáku:)
    • Tak to sa v tom nájdeš kámo. *15*
    • jo souhlasim. Sice sem hrál a dohrál I i II+LoD,ale je to prostě bezduchá klikačka pro retardy po lobotomii. Nicméně extrémně chytlává,úspěšná a s milionama fanoušků. Takže si určitě nezaslouží tohle hanlivý označení trolle ;)
      • raziel87 - sám jsi troll
        Veskoslav@tiscali.cz - sám jsi hlupák
        • Veskoslav
          Co tu vůbec lozíš mezi nás tupé klikače, táhni tam, kam patříš:)
  • Ja jsem to nejak nepochopil. Kdyz budu hrat dlouhy hry misto farmeni jednoho bosse dokola tak budu mit buff, kterej mi bude zlepsovat dropy?
    • genki.sudo
      Znamená to že každý elite kill ti zvýši magic find.. (tj. platí to i pre loot ktorý zanechá boss)
      • Diky, takze jsem nebyl zas tak daleko. Favorizovani delsich her je urcite lepsi pro celkovou uroven online hrani.
        Jen mi prijde ze to blizz dela dycky tak nejak "kostrbate". Nejaky buff sem, buff tam. Tohohle zvyhodnime a tohle rozslapem "to the ground".
        • Neni to buf pro delsi hry, ale aby lidi nememili spec pred kazdou skupinkou, ale nasli si universalni build, druhy duvod je, aby se zabranilo rychlym runum na bosiky. V D3 ma byt nejefektivnejsi cesta jak farmit nejlepsi loot pruzkum a zabijeni rare packu, ne probehnuti k bosovi.
          • Mno a to je to o cem mluvim. Ja nepotrebuju aby nekdo dle nalady nerfoval respecovani, rikal mi jak mam co delat atd. Chci si to hrat po svym.

Svoje uz jsem si zazil na wowku, kde pomalu kazdej druhej patch michal s balancem class porad dokola.
  • MickeyMutant
    Podle obrázku to vypadá, že to "baf" úspěšně otestovali na barbarovi.
    • trapný pokus o vtip *16*
      • Hairy_Ass
        Sám jseš trapnej. Náhodou dobrej fór! *1*

Pokud chcete přidávat komentáře, musíte se:

Registrovat nebo Přihlásit