Přejít na výpis diskuzí
Diablo III představí nový buff pro level 60
22.3.2012 | Aleš Smutný
61 příspěvků
-
Nerad ti propichuju tvůj kouzelný balónek zaručené pravdy, ale zábavnost ganku je čistě subjektivní a většinou jen pro jednu stranu.
-
Taky si řikám, protože výraz grindování znám snad už od dob hodně starých RPG typu Dungeon Master. A Obzvláště hráči japonských RPG by tento výraz měli znát :), protože v těchto hrách je kolikrát sakra problém se někam v příběhu posunout, pokud člověk negrinduje jak magor. Endgame je tady už taky nějaký pátek, i když tohle je imo z MMO, takže pokud dotyčný člověk MMO nehraje...
Pak mě ještě napadl troll ve snaze poukázat na tuto hru, potažmo její hráče, jako na nerdy, ale tomu moc nevěřím. Tady na Games je přece většina diskuzí na velice slušné úrovni, co se týče věcnosti a relevantnosti. :))) -
Kazda komunita si utvari vlastni slova postupem casu... kdyz do ni nepatris, nebo ji casteji nenavstevujes, proste to nevis. Nic co by cloveka odradilo od hraní :)
-
to prece nezalezi na veku, ale na tom jestli hrajes nebo nehrajes hry
-
Chlupatá zadní tvář: Teoretiky umí 3 *1*. To víš, kampak na některé diskutující s ironií čí nadsázkou.
-
To teda naprosto není, hrál jsi ho vůbec někdy?
-
nName: Ano, umíš dvě slova v angličtině, šikovný hoch. *7*
-
Hmm, přesně stejné pocity. Grindování není pro starý.
-
*double facepalm*
-
Chapu :) jen me to pobavilo kdyz i po precteny celyho clanku clovek vubec nevi o co jde :D moje chyba, jsem lama :) heheh
just for fun .) -
Endgame content se tyka obsahu pro konecne lvly. Grindovani ze nebudes delat nic jinyho nez kosit kosit a kosit aby jsi ziskal neco co potrebujes.
-
Reagoval jsem na 3 mínusy ty "facepalme". *7* *2* *2*
-
Jo, to máš naprostou pravdu, zatímco v SS chodíš po mapách a střílíš na tebe nabíhající monstra, v Doomu naproti tomu chodíš po mapách a střílíš na tebe nabíhající monstra *15*
-
No, já taky ne, ale zároveň jsem asi moc líný na to, abych si to zjistil. *4*
-
Prošel jsem si celou diskusi a zjišťuji, že dnešní pařanská komunita si vypěstovala vskutku zvláštní jazyk
-
"Celkem zajímavou mechaniku nyní testují vývojáři pro endgame Diabla III. Jmenuje se Nephalem Valor a měla by zčásti řešit problém s obsahem konce hry a nutným grindováním."
Asi už jsem na tuhle dobu moc starej, protože téhle řeči fakt nerozumím... -
SS a Doom je naprosto odlišný typ FPS.
-
reagovat na vlastni post po 1 hodine bez odezvy *facepalm*
-
gankovat nepujde, pvp bude mozne jen ve specialnich arenach
-
Novější hry od Blizzardu mají takzvané starter edice (je jak u WoW tak u SC2, takže s největší pravděpodobností bude i u D3, kdy ovšem to nevim, ale rozhodně ta možnost hru vyzkoušet zdarma bude ;)