Pokud chcete přidávat komentáře, musíte se:

Registrovat nebo Přihlásit
  • Tak tých skalných 5+ miliónov sa už oplatí udržať, no nie? *3*
  • Tak to sa v tom nájdeš kámo. *15*
  • osobne pro tyhle slangovy nazvy pouzivam: urbandictionary
  • delam si p®del ale, nazvy jako grindání a bufér si najdu na wiki at me tady nesezerete :D
  • Může mi někdo prosím přeložit ten no-life slang?:D D3 chci taky jako rpg "laik" a z článku jsem totálně mimo :D
  • Přidejte se k menší, ale velice přátelské a stabilní herní komunitě "STRAWHATS". Najdete nás na http://www.strawhats.cz/forum. Zaměřujeme se primárně na RPG tituly jako jsou WoW, SWTOR a samozřejmě Diablo III.
  • jo souhlasim. Sice sem hrál a dohrál I i II+LoD,ale je to prostě bezduchá klikačka pro retardy po lobotomii. Nicméně extrémně chytlává,úspěšná a s milionama fanoušků. Takže si určitě nezaslouží tohle hanlivý označení trolle ;)
  • Diky, takze jsem nebyl zas tak daleko. Favorizovani delsich her je urcite lepsi pro celkovou uroven online hrani.
    Jen mi prijde ze to blizz dela dycky tak nejak "kostrbate". Nejaky buff sem, buff tam. Tohohle zvyhodnime a tohle rozslapem "to the ground".
  • genki.sudo
    Znamená to že každý elite kill ti zvýši magic find.. (tj. platí to i pre loot ktorý zanechá boss)
  • genki.sudo
    Sorry za offtopic, ale po zobrazení warningu sa príspevok vkladá do automaticky do rootu, nechcete si to páni opraviť ?
  • aspon neni adoptovanej jako ty, mentale
  • Bude to stejná bezduchá sra*ka a klikačka pro bezmozky jako obě předchozí Diabla... *10*
  • Ja jsem to nejak nepochopil. Kdyz budu hrat dlouhy hry misto farmeni jednoho bosse dokola tak budu mit buff, kterej mi bude zlepsovat dropy?
  • Proč se do Diabla II navážíš??? Je ti dobře??? Tyhle typy mám vážně nejradši.. Co tě učila máma libovat si v urážení náhodných her na internetu? Zamysli se nad sebou, prosím tě.

fixed
  • Sice nevím, co ti na D2 nevyhovovalo, ale velmi pochybuju o tom, že D3 bude nějak výrazně jiné než předchozí díl. Pořád to bude klikfest. Cokoli jiného by akorát rozlítili skalní.
  • *To
  • Proč se do mě navážíš??? Je ti dobře??? Tyhle typy mám vážně nejradši.. Co tě učila máma libovat si v urážení náhodných uživatelů na internetu? Zamysli se nad sebou, prosím tě.
  • MickeyMutant
    Podle obrázku to vypadá, že to "baf" úspěšně otestovali na barbarovi.
  • Jdi před zrcadlo a dej si facku!
  • Čili chceš ještě větší, jestli to dobře chápu? *1*

Pokud chcete přidávat komentáře, musíte se:

Registrovat nebo Přihlásit