Pokud chcete přidávat komentáře, musíte se:

Registrovat nebo Přihlásit
  • Diablo III: Revenge of the Crayons...
    • Ringwraith
      DARKNESS COMING!
      http://darkd3.com/
      • Nenasel jsem v tom zadnou kombinaci, ktera by vypadalo lepe nez original. Hodit pres to zelenej filtr opravdu neni hezci.
        Jsem rad, ze se D3 nepustilo do zadnyho trapnyho barevnyho filtru jako BF3.
        • no nemusis nic delat s barvama, stačí když zapneš přiostření a hned z toho diabla aspoň trochu zmizí ten všepřítomný blur
          • Toho samyho ale dostahnes, kdyz si ve hre vypnes AA. Holt smutny fakt novych her je, ze vyhlazovani je delano pomoci rozmazavani.

Navic pokud nekdo nema v planu jen koukat na staticky obrazek, tak za behu to ani nepozna.
          • Vždyť mezi možnostmi "None" a "Hardcore" je z hlediska ostrosti naprosto mizivej rozdíl, téměř žádnej...
            • Hanzales
              No on asi spíše myslel bloom. Jinak i když jsem asi poslední, kdo by kafral nad grafikou, nebo brblal nad barvama, tímhle filtrem si to asi taky okořením. Mně se hodně screenů zdálo na tu předposlední hodnotu hezčích a možná to není doslova ostřejší, ale vynikne tam více detailů. Těch barev v originále je přeci jen občas trošku moc, když to tak člověk porovnává rovnou.
              Jinak upravuje to saturaci, barevné tóny, gammu, expozici, sepia tón a ostrost.
              EDIT: a pardon měl jsem zaplý na monitoru jiný režim, kdy ty rozdíly vypadaly o dost větší.
              Každopádně důležité je, že to tu je a že si to člověk bude moct v několika krocích upravit dle vlastní preference.
        • Přijde mi, že akorát snížili gamu a saturaci barev *7*
  • nekros z 2jky mal vacsie gule

Pokud chcete přidávat komentáře, musíte se:

Registrovat nebo Přihlásit