Pokud chcete přidávat komentáře, musíte se:

Registrovat nebo Přihlásit
  • lol ted jsem jen tak namatkou kouknul na warriorovy ability a koukam že v pvp bude pekne OP, to bude zase charge, charge, stun, dead. pvp v diablu bude zase pekna šaškárna jako ve wow. nektery classy budou op a lehky jak pro ... a jine budou vyžadovat 200% vetsi usili a skill *11*
  • je to africkej starej dedek s parkinsonem a nafouklym brichem, protože nejspíš žere jen skaženou stravu a z toho ma vetry. Me to prijde cool.
  • me se zda ze flusacka by mohla byt vyuzitelna v pvp, je to jen takovy odhad když se podívaš na runy.
  • braien
    Ale Diablo III přijde " )
  • Hlavně že ta žába, kterou vyvolává, je úplně skvělá, takže bych to bejt tebou zase tolik nepřeháněl *1*
  • sakra bude uz konecne nekdy toho 15.5. ???? to je jak cekani na konec sveta...
  • nejnevkusnejsi character vsech dob(muj nazor) *11* *11* ...uz jenom to jak beha me rozcilovalo takze v bete jsem ukoncil na lvl.2....animace skillu se me taky nelibi. Zlatej necro ten byl bozi. Jina muj favorit je mnich :-)
  • Veskoslav
    Don t feed the troll....... *11*
  • Tak to si me blbe pochopil. Ja si nijak nestezoval, ale pouze rikal fakt.
    V bete jediny co clovek mohl s WD delat bylo stat a poustet sipky nebo zaby, na tom neni nic spatneho, to je proste dusledek toho, ze max. lvl byl 13 a potvory nemohly hrace zabit.
    Jinak k tem "nepouzitelnym skillum" to je moje chyba, tam jsem mel rict nepouzivanym, protoze jsem jeste nevidel 60 build, ktery by vyuzival flusacku.
  • kriste boze to co za odpad stara grafika
  • ty tady píšeš - nepoužitelny skilly, "jediny co s nim jde delat ...", atd.
  • dyt na to si tu nikdo nestezuje.
  • blabol, wd mel presne tolik abilit jako každy jiny class. za monka jsem taky jen spamoval to aoe kouzlo
  • ja hral betu za wd a bavilo me to. je smešne že se stezujete na "spamovani" pavouku a firebats, je to to same jako treba za monka jste taky spamovali jen dve ability. Navic mel wd vic abilit, treba takový ten duch (uz nevim jak se to jmenovalo) co delal dot.
  • Ninjad. *2*
  • Ťažko hodnotiť z bety, možno je to len nastavené tak, že zo začiatku to bude silný skill a postupne ako budú nepriatelia silnejší, že medzi nich nebude možné len tak vbehnúť a char bude mať veci s lepšími bonusmi, tak bude relatívne slabnúť.

Tak ako barbar s cleave a explosion runou - hneď sa vyrojila kopa hráčov, že je op skill a nič iné nepotrebujú, ale neberú do úvahy, že v bete je možné skoro každú príšerku zabiť na raz a vo veľkej grupe vyvolať "reťazovú reakciu."

Každopádne, keby sa skill ukázal ako "op", myslím, že blizzard nebude mať žiaden problém v ďalšom patchi "vybalansovať" tak, ako to bolo v dvojke.
  • Toho samyho ale dostahnes, kdyz si ve hre vypnes AA. Holt smutny fakt novych her je, ze vyhlazovani je delano pomoci rozmazavani.

Navic pokud nekdo nema v planu jen koukat na staticky obrazek, tak za behu to ani nepozna.
  • Kostej: inteligence se zvedla o 100%-200% s 5 stackama. Momentalni sila toho byla hlavne v tom, ze 1. hrac mel vyrazne vetsi lvl nez mobova 2. s puvodni nizkou inteligence se zvyseni dmg projevi mnohem vyrazneji.

Prislo mi to adekvatni k tomu, ze barbar s cleavem a runou na ty vybuchy zabijel taky cely skupiny.
  • "Neumite" ? Uvedomujes si, ze jediny co si v bete s nim mohl delat bylo: nahodit soul harvest + spamovat zaby/bats?
  • kostejnesmrtelny
    Jop, kombinace soul harvest + firebats je vražedná. IMO tam mají někde nějakou chybu, není přece možný, abych něčím tak triviálním na desátým levelu v podstatě zpětinásobil svůj primární stat...

Pokud chcete přidávat komentáře, musíte se:

Registrovat nebo Přihlásit