Pokud chcete přidávat komentáře, musíte se:

Registrovat nebo Přihlásit
  • Já budu mít dovolenou *1*
  • Problémů už jsem si všiml, tak jak bych je mohl v budoucnu přehlédnout? To trošičku postrádá logiku, hm?
    A to právě není fail, je to další herní prvek, který je i v D2...to znamená, že se může klidně stát, že než se hrdinova rána uráčí dopadnou, může dostat ránu od moba a pojít. To se v D3 stát nemůže, protože animace začíná právě tím dopadem.

To, že v některých hrách postava čeká na dokončení animace je něco úplně jiného a s poloanimacemi v D3 to nijak nesouvisí.
  • praveze witch doktor mi tam sedi do toho univerza len ten demon slayer je hovadina. nejake tie knizky som cital tak preto to vravim.
  • ty si nikdy nevidel ziadny kung-fu film ked sa tak sprosto pytas?
  • :D dufam ze ty nie bo to bude pohroma
  • Je uplně jedno jaky typ hry to je, pěkně vypadající animace jsou dulezite, ale rychlost reagovaní postavy na tvoje příkazy je daleko dulezitejsi.
    Zarucuju ti, ze v D3 si zadnych problemu s animacemi nevsimnes, nebudes na to mit cas.

Největší fail u nekterych her je, ze ti postava nereaguje okamzite a ceka na dokonceni animace, i minimalni zpozdeni ma velmi spatny vliv na hratelnost, vyvolava to pocit ztraty kontroly nad postavou. Tohle ale u her u Blizzardu neuvidis, nekdo tam mel mozek a pochopil, ze postava musi reagovat okamzite na kazdy prikaz, to je jeden z hlavnich duvodu, proc je WOW tak popularni.
  • muhehehehe :P
  • Kazdemu se libi neco jineho, pro me je to jedna z nejlepe vypadajicich izometrickych her (hned za ním Bastion a Planescape: Torment). Za pohybu diablo 3 vypada naprosto uzasne a pritom ma hrac prehled o vsem co se okolo nej deje. Grafika tehle hry ma proste styl a to se bohužel dnes vidi cim dal tim min.
  • haha ty ses dobrej vtipalek :) , ano uvidime jestli to bude mit na dvojku ale i kdyby se to jmenovalo nakej exitus tak bych si to stejne koupil ! pochybuju ze jsme tu tak dobrou mlaticku siroko daleko meli v nejblizsich letech
  • 2 datadisky říkají "halo" *3*
  • Piste si co chcete, nadavajete na grafiku na animace a ja nevim na co vsechno ,ale stejne se mi tahle hra libi a vim ze D3 zcela jiste nezklame.

Ti co zde nejvice nadavaji, hru jiste budou hllat plnymi dousky.
  • ... a i takovy lidi budou hrat diablo. Je videt, ze to je opravdu hra pro vsechny.
  • Nemuze pouzivat uplne jakekeli, jsou tam drobna omezeni. Co jsem hral, tak barbar nemuze mit obycejny luk, monk nemuze mit obourucni mec.
  • Vzhledem k tomu, ze cast pribehu D3 se odehrava v barbarsky domovine, tak by bylo divny, kdyby ji neprisel chranit.
  • Hrac WitchDoctora se hlasi ke scitani.
  • rami.cz
    Co mas z toho, ja budu mit statnice :D Lepsi termin si vybrat fakt nemohli :DDDD
  • God-of-War
    Fakt už se nemůžu dočkat května!!!!!!!!! *16* *16* *10*
  • GlaDOS
    Co je na Witch Doctorovi špatné?
  • GlaDOS
    Na Witch Doctora se těším s tebou. Barbar ani paladin mě nebavili ani v D2. Prostě raději kouzlím, vymýšlím taktiky a držím si nepřátele od těla, než je bezduše rubat hlava nehalava
  • tak, tak :D

Pokud chcete přidávat komentáře, musíte se:

Registrovat nebo Přihlásit