Přejít na výpis diskuzí
Diablo III: Reaper of Souls předvádí mocného křižáka
12.3.2014 | Aleš Smutný
98 příspěvků
-
Tak pro mě jako odchovance Warcraftu II a III a WoW, který sice již dávno nehraji, tohle nevadí vůbec
-
hmm ty zy hrozne dospelej uvedomelej typek kterej neda korunu stranou a kdyz da, tak jen za top quality shit...je mi to jasny, na tebe si nepridou
-
Ve dvojce to myslim bylo žezlo - mace/scepter. Tady to zěnili na Flail, protože to není Paladin, ale jejich odnož, Křižáci.
-
Asi me to potom vystihuje... ze jsem harant :D
PS: me osobne to zacalo vic bavit od Loot 2.0, nepocitam do toho jeste samotny datadisk. -
Asi protoze ses otravnej jak svitiplyn.
-
V dalsim prispevku jsem ho zminil i kdyz asi s CH. kazdopadne v D2 to byla palice tusim :)
-
Problém je, že základní D3 nemá end game content. Jen můžeš dokolečka objíždět story mód, ale zbytek lidí, co tu hru hraje, bude jezdit ten Adventure mód. Radši si to kup, jestli to neni otázka peněz.
-
Nejde tak ani o grafickej design, ale o koncept celý hry. Je z toho cítit Warcraft na hony daleko. Odvyprávění příběhu, hudba, skripty, velikost bossů, dialogy atp.
-
nechápu proč jsem byl smazaný, slova nebyla sprostá, ale budiž, tak jenom je to přebarvený kýč, který má za cíl jenom tahat z dětí peníze, žádná "hra" u ž v tom není
-
Díky za info o penězích to není jen jsem ho chtěl zkusit, po ohlasech od kamarádů jsem ho doteď nehrál a blbnul s Torchlitem II.
-
Na vzhled jsem si již dávno zvykl a i když to není žádná grafická perla a není to tak temné prostředí jako u DII, tak mě hra v tomhle směru nikterak neuráží, ano postavy a itemy mohly mít kapánek více polygonů, ale jinak nevidímí důvod, proč bych si to nezahrál.
-
hele, to si raději kup rovnou ... jako, ta hra tě bude bavit, ale dá se říct, že tě psychologicky bude tlačit do toho datadisku, některý věci tam enbudeš moct mít, bude ti chybět Adventure Mode, některý Gemy, Itemy, budeš mít zašedlou jednu pasivku a jeden aktivní skill a upřímně, RoS se hraje skvěle. Ale pokud je to otázka peněz, tak to chápu.
-
Přesně tak zapoměl jsem to připsat. Hlavní je že to tak opravdu jde, osobně jsem si včera základní hru koupil (datadisk příště).
-
řemdih
-
Co se týče hratelnosti, tak určitě. Ale opomíjíte fakt, že Diablo 3 je designovej spratek Warcraftu kříženej trochou Diabla, a to se už nidky nezmění.
-
Dostal jsem se do bety. Female Crusadera jsem dsotal asi na třictáou první úroveň, už si nepamatuju přesně. D2 mě nejvíc ze začátku bavilo za Barbara, ale z toho jsem pak vyrostl, pak už jen Sorceress a Necromancer. V trojce mě baví jen jedna class, a to je Demon Hunter. A po zahrání Crusedera musím říct, že není nic lepšího, než skočit do houfu příšer skillem Falling Sword, spustit Heaven's Fury a mlátit je hlava nehlava Sweep Attackem.
-
Stejně jako legenda zvaná DII se stala legendou, až po vydání datadisku, který DII mnohonásobně zlepšil a obohatil, tak také DIII začíná být hodno svého jména a s příchodem datadisku doufám, že již nadobro skončil věk aukčního nesmyslu a pokusu trpělivosti herní komunity.
DIII již teď po patchi je úplně někde jinde, než při startu a vychytávky jako změna looto, anebo legendárky s parádníma bonusema, které naprosto eliminovaly staré zbraně, se spoustou nesmyslných statů, změna vzhledu gearů tohle všechno vítám, vylepšený Paragonu již má také smysl a ze všeho nejvíce vítám možnost expení přes bounty questy, který vás zavede na nové a neokoukané náhodně generované místa ve hře, včetně nového aktu, takže se tímto alespoň částečně eliminuje chození 4 okoukaných aktů.
Tak jak jsem po spuštění DIII nemohl přijít na jméno a hodně jsem nadával, tak teď se již fakt na datadisk těším, stejně jako na crusadera, za mě pro Blizzard palec nahoru :-) -
on nemyslí adatdisk, ale základní Diablo 3, RoS koupíš přes Gift způsob za 39 dolarů
-
Pane Smutný.Neprehanite to trochu s tou cenzurou? Tady se opravdu nemůže psát, co si člověk myslí? Já si taky myslím,že Diablo je infantilni kýč pro haranty
-
za dvacet dolaru? to tezko anezko