Pokud chcete přidávat komentáře, musíte se:

Registrovat nebo Přihlásit
  • myslim že ne slečnou šuterová
  • pozor blázen
  • součásti patche byla v podstatě celý datadisk akorát uzamčen.a kromě toho vylepšený textury
    žadnej web si toho nešim
    • presne, když jsi šikovnej tak to stačilo odemknout a netrebalo nic kupovat
  • Dotaz pro zkušenější a znalé :) na některých screenech a videích vidím na akcion baru na dvojce Battle Rage a na trojce War Cry.. Přitom to je ze stejné skupiny a za živého boha nevím, jak si to nastavit jinak. Není to nějaký pozůstatek z dob minulých? Hru mám cca 14 dní.
    Díky *2*
    • Presnejsie sa to nazyva Elective Mode *3*
    • V options si zapni volbu ktera ti tohle umozni... nevim presne jak se ta polozka jmenuje, ale kdyz pohledas, najdes :)
  • se značkou diablo jsem něměl problem..až do ted.Nemám rád když nejaká hra dělá z lidí debily,v tomhle případě nemám na mysli
    přímo diablo 3,ale proces,který se za tím skrýval.věta blizzard
    fanouškoum naslouhal mě trochu vyvedla z míry,protože všichni moc
    dobře víme jak to bylo.pokažde když někde narazím na kecy pr maníků typu
    zjistili jsme že AH zničil hratelnost a hodláme to napravit tak je mi z toho na blití.blizard
    celou tu dobu věděl co dělá,vždyt i drop system byl nastaven tak kontraproduktivně že lidé co neměli trpělivost sáhli do peněženky.celé to jejich divadýlko s komunitou, fanoušky atd co a jak zlepšit vnímam jen jako krycí manevr aby si zlepšili moralní kredit v očích veřejnosti.
    je přece jasné že žádný AH nemusel existovat,stačilo rozšířit nabídku obchodníku o legendary(náhodně).osoba,která tohle vymyslela at už jay wilsonnebo celé vedení by si zasloužilo velkej aliení plivanec rovnou do mozku.proto propojili battlenet abyste mohli platit online a při vší uctě jenomidiot by platil za něco co má nabídnout samotný žánr.diablo 3 v době vydání trpělo vážnými nedostaky rpg.recenzenti co hazeli 9 jako večerníček noviny by měli zpytovat svědomí nad svým rozhodnutím protože ve své podstatě selhala.blizzard dobře vím jak funguje marketing,propagace,takže vymysleli husté názvy jako adventuremod .rift dugeon,fakt skvělé vychytávky,které zní hustě.pokrytecky zpeněžili něco po čem všichnivřískaly celou tu dobu.intro RPS není nic než původní návrch endgame cutsceny z d3 kterou zavrhli.místo toho nám naservírovali sentimentální scenu plnou kýčovitých slovíček,kde andělé a lidi budou nejlepšími přáteli.blablabla.blizzard se vydal cestou kýče,i to má svou hranici,jenž podle mýho názoru nepřekročil.bohužel kalich komerce byl naplněn až po okraj.intro možná vypadá fantasticky,plné hd detajlů,chybí tu dramatičnost(horadrims se samozřejmě nechaj ochotně zmasakrovat).k datadisku bych měl pár výhrad .scénář působí nedodělaně,adria ,mathael nedostali tolik prostorum jaký by si zasloužily a vše spěje příliš rychle ke svému konci.BACHA SPOJLER:v předělových scénách jsem si už zvykl na flash videa,byl jsem tedy překvapen že samotné outro je zpracováno stejnou(low deficit)metodou.závěr je vážně slabota.nephalem se stane hrozbou.. tečka.online režim je zlo hodné velikosti mordoru,není nic horšího když máte to štěstí a vypadnou vám 2 legend a vtom se zjeví hláška connection lost(hlavně že mickey mouse napsal občasné probkémy s připojením haha).někdo možná nemá problém,jde ale o princip.schválně zkuste dropnout lepší L item na zem a čekat,po chíli zjistíte že máte čelo orosené potem.tahle FEATURE tu s námi bude hodně dlouho a bude neustále připomínat že tahle hra fyzicky nikdy nebude vaše.level cap byl zvýšen na 70.vadilo mi že potvory zdílejí uroven vaší postavy.(60)až urovně 70 nedostáváte žádné point body ani paragon body.jste odkázaní na gear drop. výší urovně.monster staty budou vždy o krok napřed(zvýšení na 70 nemělo v podstatě smysl)system atributů a managment zdrojů byl mirně pozměněn a doladěn.hudební doprovod přesně vystihuje atmosféru strachu a beznaděje,která se dymanicky mění podle situace...narozdíl od d3 soundtracku pro turisty.loot 2.0 je pouze předělaný loot bez AH rozhodně to není revoluce jak to vyzní v recenzích.některé instant questy jsou vtipné.dialogy taky a mají už nějakou informační hodnotu.blizzard cenová politika je pochopitelná,ten rozpočet je vidět na každém kroku.s 1000 nemám problém,v porovnání cena-výkon mírně ztrácí,to už je lepší investovat do CE.
    U CE bych uvítal zajímavější bonus než podložku nebo levně vyrobenou diablo hlavu..co třeba repliku black soulstone v příměřené velikosti.(tajemství kamenu duší vám nebylo objasněno i když byl zničen)
    8z10
  • Nechapu jak nekdo v dnesni dobe muze brecet nad offline modem

    Byl jsem ted tyden na horach bez wifi a vklidu sem hral bez lagu pres internet v mobilu, za ten tyden sem nahral cca 20 hodin a vzalo mi to 50 mb z FUP....tzn kdyz clovek musi bezproblemu se pripoji vsude

    Jestli pak lidem nevadi vǔic ze by si museli hru koupit a nejde to tak snadno s piratebay
    • Proč hrát hry doma, když si můžu vzít dovolenou a zajet si na hory hrát hry tam.
      • Správně, každý normální člověk na horách buď lyžuje, nebo spí. A nejezdí na pracovní cesty.
        • Zapomínám, že má dnes každý druhý pracovní cesty na horách.
  • Dotaz pro ty co pořád melou dokola o offline módu z Diabla 2 - vy ste hráli jenom single/LAN/open battle.net? To ste nehráli na "realmu"?
    • Hezký argumentační klam. Ale ano, hrál jsem jen single/LAN. BNet jsem jen zkoušel. Proč, je to nějak nepochopitelné? A i kdybych nehrál jenom offline, tak bych i tak hrál offline značnou část času. na cestách, například.
      • Já sem to spíš myslel tak, že kdyby v D3 byl koncept D2, stejně by většina zvolila postavu na serveru - ať už kvůli "legit" věcem (vim jak to bylo na D2..) nebo hlavně proto, že offline postava si nemohla zahrát s online-only postavou. Hraní na cestách chápu, ale to mi zatim vždycky pořešila hotelová wifi. V D2 sem sám odehrál spoustu času offline. Kdybych však v tý době měl připojení jako dnes, z battle.netu bych se nehnul (tenkrát sem měl ještě od rodičů nastavenej finanční limit za dial-up).
        • Většina asi jo. Stejně jako většina lidí si místo OFP nebo ARMA zahraje COD nebo BF. Proto mě potřeby většiny příliš nezajímají. A hlavně, tahle potřeba většiny nijak neomlouvá ubírání možností menšině. Hotely jsou jen jedna možnost, na některých lankách, na které jezdím, není internet (z různých důvodů)... (o počkat, já jsem vlastně forever alone :( )
  • RoS udělal z D3 konečně tu hru, na kterou jsem čekal. Bavím(e) se (s kámoši) skvěle!
  • Tak nám hra již druhý den pěkně laguje a disconnectuje, včera v podvečer opět nehratelné, děkujeme blizzarde za tyto dary, hlavně že datadisk stal litr :-)
    • jiz pro oznameni launcheru jsem nadaval co je zo za kravovinu a ted si vyzerte to shnile ovoce...Nejenom ze jiz nekolik dni se nejde do hry pripojit a kdyz tak po chvili disconect ci laaaagy oni nejednou VSECHNY Blizzardi hry! Jo je to parada mit jeden launcher pro vsechny hry pak, kdyz ma jedna problemy po vydani datadisku nelze hrat zadnou *10* Fakt skvela vec jeden overovaci system pro vsechny hry co vydavam... Ale jen pro Activision-Blizzard ty maji pohromade bezvadne statistiky co kdy jak kdo hraje, hraci s tim maji jen problemy!
      • ja hry od blizzardu nehraju a pohodička
        • Asharak
          Já hry od Blizzardu hraju a taky pohodička *5* , ale já jsem jen pitomá ovce takže můj názor nemá cenu. Ale rád ho řeknu.
          • Ne, pokud hrajes online only hru "v pohode" kdyz lagujou servery a nejde se pripojit tak jsi kouzelnik jak Vrook. *3*
            • Asharak
              April fools.

              Hlavu nesklápím, pozvedám jí naopak nahoru. Prostě hned nebrečím k vůli tomu, že se něco podělalo. To bude z těch f2p online her když lagují, tam odpadá nadávání na "podojení" (alespoň pro vás), určitě to zkuste :P
            • Aha, chapu. Takze pro ovce znamena "v pohode hrat" sklopit hlavu a jit delat neco jinyho. Chapu. *15*
            • Asharak
              Proč bys hrál online hru když laguje? Resp. když na ni jdou DDOS útoky? *7* Sem to na den vypl a hle, už to zas jde v pohodě. Alespoň jsem měl čas na ostatní hry a nebo jiné věci co jsem chtěl zkusit udělat *14*
              Stížnosti: Pro chytřejší, je to něco jako si stěžovat en. společnosti za to, že při bouřce vypíná elektřina.
      • co to placas simte. sice sem cekal asi 20 min a normalne si zahral. v klanu bylp celk narvano to mi jako nefunguje nepripada
    • Akorát by se slušelo říct, že Blizzard za to nemůže. Nějaká část sítě byla údajně pod Ddos útoky které doléhaly i na funkci jejich serverů. To že jsou lidi ementi (ti co se "baví" podobnou činností) někdo těžko ovlivní.
      • Nemůže? Jak za to nemůže? Nikdo je nenutil tu hru dělat pouze multiplayer.
      • Ano a proto říkám zlaté offline časy v D2.
        • To nesporně :). Takhle hrát HC je celkem o nervy .... se člověk akorát tak modlí aby zrovna když bude bojovat s elite packem se nepřipojil do hry někdo z Clanu nebo Friendlistu ... ta notifikace o připojení to dobře zalaggne vždycky :)
    • Škoda, tebe to mělo stát aspoň 2000 a pustil bych tě tam až za měsíc. Ať máš za co děkovat
      • Ty budeš hodně jednoduchý človíček.
  • Chachá.. tak sem si stáhl "starter edition", že si to zkusim zapařit, než do toho vlepim prachy. Chvíli pohoda, po hodině disconnecting i když mi net fačí, na kábl.. a nejlepší je, že mě mlátily pošahaný blicí obludy i když sem u nich vůbec nestál a zabili mě, i když sem utekl na druhej konec mapy a vypil si lektvar, protože sem nic nemohl dělat.. bezva, nefungovalo to. Charakter sem smazal páč mít smrt jen tak to fkt ne..
    Tohle ale online hry dělaj běžně a postihy který pak hráči maj nikoho nezajímaj.
    A to sem nehrál ani public..
    Kdyby to neudělali takhle... ********
    • "We are aware of an issue that is affecting our authentication servers, which may result in failed or slow login attempts. We are currently investigating the cause and will provide updates as they are available."

      No, to je sice hezký.. ale to je tak těžký jako pojistku, při nefuknčosti udělat postavu nějakym způsobem nezranitelnou? Bo uchovat staty, když je to stejně online i když člověk čučí do nastavení? Moc se v tom nevyznam, já moc hry online nehraju ale nebudu to hrát.

      A z Blizzardu upa čiší to, jak moc chce prachy a takový hry mě už nebaví z principu..
      Online je to stejně jenom kvůli warezu..
      Což chápu.. ale hrát (pro mě) se to nedá. Stačilo. Jdu jinam. :D
      • Onine only je lepsi.

Pokud chcete přidávat komentáře, musíte se:

Registrovat nebo Přihlásit